Η αναζήτηση βρήκε 231 εγγραφές
- Δευ 19 Ιαν 2026, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Έχουμε ροστερ με 23- 24 ενεργούς παίκτες, το οποίο μας εχει στην κορυφή( με έναν αγώνα λιγότερο για τους κακοπροαίρετους) , στους 4 τους κυπελλου με αποκλεισμό γαύρου στην έδρα, με αρκετές πιθανότητες πρόκρισης στην Ευρώπη και κάποιοι "απαιτούν" 2 και ακόμη καλύτερα 3 μεταγραφές.
Ταυτόχρονα οι ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 09:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν πρόλαβε να δηλωθεί στην Ευρωπαϊκή λίστα ρε γαμώτο, κρίμα!embuji έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 09:35 Ο κουρκουμες απο την Φιορεντινα πηγε στο ληκι. Τωρα ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν ενδιαφερθηκαμε ποτε, απλα "προταθηκε" σε οποιον μιλαει ελληνικα.
- Παρ 06 Φεβ 2026, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι; Μόνο;
Μιλάμε για εξευτελισμό
Μιλάμε για εξευτελισμό
- Παρ 06 Φεβ 2026, 10:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαββιδη πουλα σε κλεβει παικτες το ληκι δεν εχεις δευτερο σακακι.
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Καλό είναι να γράφουμε με περισσότερο σεβασμό στο πρόσωπο ενός ανθρώπου αποδεδειγμένα οπαδού του ΠΑΟΚ που κράτησε σχεδόν μόνος του μια ομάδα στο χείλος του γκρεμού. Εκφράσεις τύπου "με πορδές αυγά δε βάφονται" και "μη φας 40αρα από το συμπολίτη και φύγεις κυνηγημένος" πέρα από εκτός πραγματικότητας ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Εγώ ας παρεξηγηθώ δεν έχω πρόβλημα.
Μέσα σε λίγες ώρες έχετε καταρρίψει τα πάντα. Δεν έχει κανείς μας ιδέα τι έχει συζητηθεί και τι έχουν ζητήσει από τον Χατζόπουλο, αλλά ταυτόχρονα όλοι έχετε βγάλει συμπέρασμα ότι ο Χατζόπουλος λέει μπαρουφες, εσείς οι ίδιοι που τον αποθεώναται για πιθανή πώληση ...
Μέσα σε λίγες ώρες έχετε καταρρίψει τα πάντα. Δεν έχει κανείς μας ιδέα τι έχει συζητηθεί και τι έχουν ζητήσει από τον Χατζόπουλο, αλλά ταυτόχρονα όλοι έχετε βγάλει συμπέρασμα ότι ο Χατζόπουλος λέει μπαρουφες, εσείς οι ίδιοι που τον αποθεώναται για πιθανή πώληση ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού είναι το καλό του μπάσκετ μας πάνω από ολα και εμείς είμαστε μόνο ΠΑΟΚ, γιατί να αποσυρθεί ο δισεκατομμυριούχος κ. Μυστακίδης; Δεν θα ήταν το καλύτερο για την ομάδα μας, να υπάρχουν δύο υποψήφιοι επενδυτές και αυτός που θα δώσει το καλύτερο όραμα για την ομάδα μας να προτιμηθεί;
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Χατζόπουλος θα πουλήσει έτσι και αλλιώς. Όποιος τον κράξει επειδή πουλήσει (είτε στους Αμερικανούς είτε στο Τέλη) δε θα είναι απλώς αχάριστος αλλά καραγκιόζης. Έβαλε τον ΠΑΟΚ πάνω και από την υγεία του και θα βγει τωρα το κάθε τσουτσεκι να του πει τι? Μη πουλάς στον Τέλη ή στον Χ Αμερικανό? Για να ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 01:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοίτα να δεις κάτι πράγματα. Αυτοί που μέχρι εχθές είχανε τυφλή εμπιστοσύνη στους του Α.Σ, εμφανίστηκαν σήμερα για να αμφισβητήσουν τον Χατζόπουλο...και αισθάνονται και τριμαλακες πού τον στήριξαν κιόλας.
Ρε τι γέλιο προσφέρετε
Ρε τι γέλιο προσφέρετε
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 10:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν κοιτάξτε να δειτε
Σε ένα φόρουμ με εκατοντάδες ενεργά μέλη και δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, είναι απολύτως λογικό τα πράγματα να είναι έντονα. Για οποιοδήποτε ζήτημα από οποιαδήτε πλευρά ΠΑΝΤΑ Κάποιος θα λέει κατι στραβό ή οχι τέλειο. Εγώ, εσύ, ο τάδε, ο δείνα.
Η γενική εικόνα παραμένει.
Ο ...
Σε ένα φόρουμ με εκατοντάδες ενεργά μέλη και δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, είναι απολύτως λογικό τα πράγματα να είναι έντονα. Για οποιοδήποτε ζήτημα από οποιαδήτε πλευρά ΠΑΝΤΑ Κάποιος θα λέει κατι στραβό ή οχι τέλειο. Εγώ, εσύ, ο τάδε, ο δείνα.
Η γενική εικόνα παραμένει.
Ο ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Λυπάμαι πολύ που μπαίνω να γράψω εδώ. Όπως (κακώς) έχω κάνει πολλές φορές, γράφω σχεδόν κυριευμένος από συναίσθημα, έτοιμος να φάω μπαν (το πιο ανούσιο ever). Αλλά όσα διαβάζω εδώ και αλλού, με στεναχωρούν αλλά κυρίως με θυμώνουν.
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
ΠΑΟΚ με έκανε ο αδερφός μου, στην αρχή με καλοπιάσματα μετά με καμία σφαλιάρα έστρωσα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο τη δεκαετία του 90 ακόμα και στα ασπρόμαυρα γιαννιτσα να είσαι ΠΑΟΚ . Σήμερα σε μια παρέα 8 κολλητών είμαι ο μόνος που είμαι ΠΑΟΚ. Αυτό το άλλαξε ο Σαββιδης και σήμερα 9/10 παιδάκια είναι ...
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Οι πετρωτοζαιρηδες και οι τοσκιτσοτσακαλεες ειναι κακοι αλλα οι κολκοτσορμπατζογλοβασιλοπουλοι ειναι καλοι?
Μην πατησεις φιλε το ποδι σου στο μπασκετ εχουμε κατι χιλιαδες που περιμενουν να δουν τον μεγαλο ΠΑΟΚ στην κορυφη της Ευρωπης
Άσε μας ρε φίλε, φέρνουν οι άλλοι ορκισμένο εχθρό του ΠΑΟΚ κ ...
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 10:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα ήθελα πολύ να ακούσω τι λέει και πώς νιώθει ο Μπαρκαρούτσος..
Είναι ένας από τους πολλούς που πραγματικά έδωσε αγώνα με το δικό του τρόπο...
Για εμένα, ο οποίος πραγματικά "εγκατέλειψα" τον ΠΑΟΚ του μπάσκετ ( από απογοήτευση και πόνο, δεν άντεξα ποτέ τη μετάβαση αυτή στην Αθήνα, και την ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 16:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ζητείται κατι παράλογο βέβαια κ δεν καταλαβαίνω γιατί να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τη μεταβιβαση αυτό