Η αναζήτηση βρήκε 177 εγγραφές

Return

από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Χατζόπουλος θα πουλήσει έτσι και αλλιώς. Όποιος τον κράξει επειδή πουλήσει (είτε στους Αμερικανούς είτε στο Τέλη) δε θα είναι απλώς αχάριστος αλλά καραγκιόζης. Έβαλε τον ΠΑΟΚ πάνω και από την υγεία του και θα βγει τωρα το κάθε τσουτσεκι να του πει τι? Μη πουλάς στον Τέλη ή στον Χ Αμερικανό? Για να ...
από renegade
Κυρ 07 Σεπ 2025, 01:05
Jump to forum
Jump to topic

Κοίτα να δεις κάτι πράγματα. Αυτοί που μέχρι εχθές είχανε τυφλή εμπιστοσύνη στους του Α.Σ, εμφανίστηκαν σήμερα για να αμφισβητήσουν τον Χατζόπουλο...και αισθάνονται και τριμαλακες πού τον στήριξαν κιόλας.
Ρε τι γέλιο προσφέρετε
από Equalizer
Κυρ 07 Σεπ 2025, 10:58
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν κοιτάξτε να δειτε

Σε ένα φόρουμ με εκατοντάδες ενεργά μέλη και δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, είναι απολύτως λογικό τα πράγματα να είναι έντονα. Για οποιοδήποτε ζήτημα από οποιαδήτε πλευρά ΠΑΝΤΑ Κάποιος θα λέει κατι στραβό ή οχι τέλειο. Εγώ, εσύ, ο τάδε, ο δείνα.

Η γενική εικόνα παραμένει.

Ο ...
από Μπαρκαρούτσος
Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:06
Jump to forum
Jump to topic

Λυπάμαι πολύ που μπαίνω να γράψω εδώ. Όπως (κακώς) έχω κάνει πολλές φορές, γράφω σχεδόν κυριευμένος από συναίσθημα, έτοιμος να φάω μπαν (το πιο ανούσιο ever). Αλλά όσα διαβάζω εδώ και αλλού, με στεναχωρούν αλλά κυρίως με θυμώνουν.

Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
από loukas karadimos
Τετ 12 Νοέμ 2025, 23:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

ΠΑΟΚ με έκανε ο αδερφός μου, στην αρχή με καλοπιάσματα μετά με καμία σφαλιάρα έστρωσα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο τη δεκαετία του 90 ακόμα και στα ασπρόμαυρα γιαννιτσα να είσαι ΠΑΟΚ . Σήμερα σε μια παρέα 8 κολλητών είμαι ο μόνος που είμαι ΠΑΟΚ. Αυτό το άλλαξε ο Σαββιδης και σήμερα 9/10 παιδάκια είναι ...
από Iznogoud4
Πέμ 13 Νοέμ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Οι πετρωτοζαιρηδες και οι τοσκιτσοτσακαλεες ειναι κακοι αλλα οι κολκοτσορμπατζογλοβασιλοπουλοι ειναι καλοι?
Μην πατησεις φιλε το ποδι σου στο μπασκετ εχουμε κατι χιλιαδες που περιμενουν να δουν τον μεγαλο ΠΑΟΚ στην κορυφη της Ευρωπης

Άσε μας ρε φίλε, φέρνουν οι άλλοι ορκισμένο εχθρό του ΠΑΟΚ κ ...
από loukas karadimos
Τετ 19 Νοέμ 2025, 10:10
Jump to forum
Jump to topic

Θα ήθελα πολύ να ακούσω τι λέει και πώς νιώθει ο Μπαρκαρούτσος..

Είναι ένας από τους πολλούς που πραγματικά έδωσε αγώνα με το δικό του τρόπο...

Για εμένα, ο οποίος πραγματικά "εγκατέλειψα" τον ΠΑΟΚ του μπάσκετ ( από απογοήτευση και πόνο, δεν άντεξα ποτέ τη μετάβαση αυτή στην Αθήνα, και την ...
από george188
Παρ 21 Νοέμ 2025, 16:45
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ζητείται κατι παράλογο βέβαια κ δεν καταλαβαίνω γιατί να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τη μεταβιβαση αυτό
από Paok1926 + male-sykies
Παρ 21 Νοέμ 2025, 16:46
Jump to forum
Jump to topic

Το ποιο λογικό λέει η ανακοίνωση ρε παιδιά. Πλήρωσε και πάρε. Εφόσον ένα παραπάνω από την αρχή ξέρεις πόσα πρέπει να δώσεις. Άρα του λένε με λίγα λόγια τόσο καιρό οι δικοί σου, βλέπε Μετρόπολις, μας τα έκαναν Ζέπελιν τώρα ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!!
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Παρ 21 Νοέμ 2025, 16:47
Jump to forum
Jump to topic

Οι γνωστοί άγνωστοι του paoktoday
Λένε ότι μπαίνει σε κίνδυνο η συμφωνία
καθόσον πρέπει σύμφωνα με τη συμφωνία της
2ης Σεπτεμβρίου να πληρωθούν πρώτα και όλα τα χρέη.

Όπως αναφέρει σε αυτά συμπεριλαμβανονται και
τα δύο εκατομυρια προς τον Ιβάν Σαββίδη.....

Είναι ξεκάθαρη πάντως η ανακοίνωση της ...
από Hayate
Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:06
Jump to forum
Jump to topic

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τελης Μυστακίδης δήλωσε "τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι πλέον και δικά μου χρέη.Εγω δεν χρωστάω πουθενά και σύντομα ούτε ο ΠΑΟΚ θα χρωστάει πουθενά"...Άρα βαίνουν όλα καλως...

Edit:Ωπ σορυ παλιό άρθρο από 2012 είναι μπερδευτηκα
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:07
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά έρχεται αύριο ο τάδε επιχειρηματίας και σου λέει,
θέλω την ΚΑΕ.
Εσύ αποδεδειγμένα αγαπάς την ομάδα.
Του λες σου πουλαω τις μετοχές και στα @@ μου;

Όποιος επιχειρηματίας και να είναι. Μιλάμε για ένα τμήμα
που 25 χρόνια προσπαθεί να επιβιώσει. Που χρωστάει.

Θες κάποιον να σου αποδείξει ...
από Taseos
Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:15
Jump to forum
Jump to topic

Αχρείαστη 100% η ανακοίνωση της ΚΑΕ σε αυτό το σημείο. Προσοχή, όχι λανθασμένη, αχρείαστη...

Η ΚΑΕ εξαρχής είπε ότι θα ενημερώνει τον κόσμο. Δεν βγάλε η ΚΑΕ στα χέρια του τέλη ή ΚΑΕ. Η ΚΑΕ πάντα βγάζει σε ποιο στάδιο είμαστε και τι επιμένει. Δεν καταλαβαίνω τον ντόρο καθόλου. Θεωρώ απίθανο να ...
από Iznogoud4
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:22
Jump to forum
Jump to topic

Μετά από τόσους μήνες που έχουμε γίνει κ*λος η πρώτη δήλωση Μυστακίδη (και αυτή σαν Alpha Group και κάτι παρόμοιο) ήταν εκβιασμός «αν θα πάρουμε την ΚΑΕ…» και εμείς πρέπει να παραμείνουμε ισαποστάκιδες;

Τον Χατζόπουλο 5 χρόνια δεν τον ξέρουμε, η ΚΑΕ βγάζει συνεχείς ενημερώσεις-ανακοινώσεις αλλά ...
από Sera4
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:30
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ λοιπόν κάτι τέτοια Αμερικανάκια, τα βλέπω σαν το ενοχλητικό σκουπιδάκι που έχει κάτσει εκεί πίσω στο φάρυγγα και περιμένεις απλά να σου έρθει η καλή η χλέπα για να το αποβάλεις.

Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το ...