Η αναζήτηση βρήκε 397 εγγραφές

Return

από Luigi Vampa
Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Και ένα ακόμα προβληματισμό που έχω.

Ναι μεν θέλουμε φορ. Και εγω θα ήθελα. Αλλά πιστεύω Γιακουμ θα μπορέσει να κάνει την δουλειά με τον Ρώσο αναγκαστικά δεύτερο.

Αντίθετα, φοβάμαι πολύ την θέση του αριστερού εξτρεμ. Ναι μεν έχουμε μαζευτεί πολλοί μπροστά αλλά αριστερά είμαστε λίγο σφιχτά ...
από STRAFNIK
Σάβ 30 Αύγ 2025, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

perestroik4
Μπορείς σε παρακαλώ να φέρεις κάποιο παράδειγμα;
Ποια είναι αυτά τα παιδιά;
Για να καταλάβω
Μερικούς τους διαβάζω με μεγάλο ενδιαφέρον γιατί βασίζονται σε ποδοσφαιρικά αν θέλεις κριτήρια, και υπάρχει βάση στην συλλογιστική τους, αλλά δεν υποβαθμιζουν την συζήτηση ούτε γράφουν με ύφος ...
από icue
Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:40
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορει να συγκριθει η περσινη μεταγραφικη περιοδος με την φετινη. Γιναν τοσα πολλα λαθος περυσι. Η περιπτωση Μειτε και ο αντικαταστατης του, το (ανυπαρκτο) μπακ απ του Μπαμπα, το μπαχαλο με τα φορ που ειχαμε 4 εν δυναμει βασικους και τους πηγαινε μια μια ο Λουτσεσκου και δεν ξερω τι αλλο ξεχναω.
από Pellaios
Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:46
Jump to forum
Jump to topic

Με ολοκληρωμένα τα καλοκαιρινά προκριματικά, θεωρώ ότι τελικά ο λουτσεσκου δικαιώνεται....
Πολλές φορές ο οργανισμός του ΠΑΟΚ έχει κατηγορηθεί ότι περιμένει τον Αύγουστο για να κάνει τις κινήσεις αλλά τελικά δεν είναι έτσι.....
Τις προκρίσεις τις κερδίζει η περσινή ομάδα ανεξάρτητα το εάν ένας ...
από Pellaios
Κυρ 31 Αύγ 2025, 17:28
Jump to forum
Jump to topic

Όσο για τον Μιτροβιτς, τον έχω παρακολουθήσει σε πολλά παιγνίδια με την Φούλαμ αλλά και με την Εθνική Σερβίας.
Με την Φούλαμ ήταν ταύρος, ανίκητος εντός περιοχής ειδικά στις κεφαλιές. Δεν παίζει καθόλου εκτός περιοχής. Στα τελευταία ματς με την Σερβία δεν...
Δεν περιμένω να ξαναδώ τον Μιτροβιτς της ...
από Equalizer
Δευ 01 Σεπ 2025, 19:34
Jump to forum
Jump to topic

Αφού ξέρεις να διαβάζεις ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΑΤΕ Μάρκο, τότε το πρόβλημα δεν είναι οτι δεν κατάλαβες τι είπα εγώ αλλά οτι βλέπεις λάθος τα πράγματα εσύ.

Η ερώτηση σου "αφού είναι μια χαρά τότε γιατί ψάχνουμε επιθετικό" οχι μόνο δεν σχετίζεται μ αυτό που είπα αλλά είναι και άστοχη από μόνη της.

Επιθετικό ...
από Maklaz
Δευ 01 Σεπ 2025, 20:35
Jump to forum
Jump to topic

Συγνώμη για το οφ τοπικ από όλους αλλά βγήκε η επιτροπή του ΑΣ, έβαλα την ανακοίνωση στο κατάλληλο τοπικ.
από black death
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:00
Jump to forum
Jump to topic

embuji έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 16:58 Τον τσογλαναρο τον θελω με τα 1000. Μιλαμε για μεγαλο νοπανο.
Αυτο που το λέτε και το ξαναλετε τι ακριβως σημαινει ρε παιδια;
Βριζει τους αντιπάλους, κάνει trash talking, ριχνει αγκωνιες;
Γκολ θα βάζει ή τον θέλετε για μασκότ;
από Developer4
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:08
Jump to forum
Jump to topic

Τον τσογλαναρο τον θελω με τα 1000. Μιλαμε για μεγαλο νοπανο.

Αυτο που το λέτε και το ξαναλετε τι ακριβως σημαινει ρε παιδια;
Βριζει τους αντιπάλους, κάνει trash talking, ριχνει αγκωνιες;
Γκολ θα βάζει ή τον θέλετε για μασκότ;

Ειναι εριστικος οσο δε παει. Θα σου σπασει τα νευρα. Δε θα σε ...
από black death
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:11
Jump to forum
Jump to topic

Απλά σκέψου ότι τον έδωσε δανεικό η Έβερτον κι έγραψε σε τουιτ πως όταν έχει μια άσχημη μέρα, απλά κοιτάει το σκορ της Έβερτον και γελάει. Χώρια οι μανούρες μέσα στο ματς. Ο τύπος θα μπει στο Βικελίδης και θα προκαλέσει 20 αγωνιστικές κεκλεισμένων. :mrgreen:

Ειναι εριστικος οσο δε παει. Θα ...
από van rooy
Τρί 02 Σεπ 2025, 18:05
Jump to forum
Jump to topic

Δεν περιμένω τίποτα

Είμαι λευτερος

:mrgreen:
από San4
Τρί 02 Σεπ 2025, 20:17
Jump to forum
Jump to topic

Η κατάσταση με τους insiders του φόρουμ έχει γίνει κουραστική με ευθυνη και των insiders, αλλά κυρίως των υπολοίπων μελών.

Είναι προφανώς ότι κάποια μέλη έχουνε περιοδικά εσωτερική πληροφόρηση. Το πρόβλημα είναι ότι η σχεδόν εξ ορισμού αυτή η πληροφπορηση μπορεί να φτάσει μέχρι το έπιπεδο του ο ...
από renegade
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

Κάτι σαν τον Καστίγιο του γαύρου

Παναγία μου. Ήσουνα απολυτα κατατοπιστικός. Ελπίζω να πεφτεις και εξω. :shock: :shock:

Απλά σκέψου ότι τον έδωσε δανεικό η Έβερτον κι έγραψε σε τουιτ πως όταν έχει μια άσχημη μέρα, απλά κοιτάει το σκορ της Έβερτον και γελάει. Χώρια οι μανούρες μέσα στο ...
από San4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Κι επειδή πολλά έχουμε σουρει στον Γιωργακη εγώ έμαθα ότι ήθελε μετά τον Ζαφειρη να φέρει Μαυροπανο και Μιτροβιτς για τα 100. Δυστυχώς δεν έκατσε.. Και αν δεν ήταν αυτός ούτε Ζαφειρης θα ερχόταν ούτε Ντελιας θα έμενε.. Το μόνο κακό που έχει είναι ότι δεν γουστάρει τον Λουτσεσκου..

Συγνώμη αλλά ...
από theo-drama
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:05
Jump to forum
Jump to topic

Απλά φανταστείτε μια θλάση Γιακουμάκη στα φορ, και μια θλάση Μειτε στα χαφ.

Και δύο παιχνίδια την εβδομάδα.

Να ξεκινάει βασικός σε ντέρμπι Οζντοεφ με τον πιτσιρίκο τον Ιταλό στα χαφ και να αλλάζει ο Μύθου τον Τσάλοφ στο 66’.

Είχες πολλές θλάσεις επί Λουτσε...

Ή θυμάσαι εποχές Ζωγράφου κ ...