Η αναζήτηση βρήκε 397 εγγραφές
- Τρί 26 Αύγ 2025, 16:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ποιον Καρετσα ρε σείς.
Η ομάδα αντικατέστησε τον Κοταρσκι με τον Γκουκιεσασβιλι, τον Γιονι Οτο με τον ελεύθερο Κενι που οι σέντρες του πάνε απευθείας πλάγιο από την άλλη, έφερε για αριστερά τον Τειλορ που είναι χειρότερος από τον κακό Μπάμπα, έχει δώσει Σβαμπ και Πενια και δεν έχει φέρει κανένα ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά τι σκοπό έχουν αυτά τα ποστ;
- Τρί 26 Αύγ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Κακώς κουράζετε το κεφάλι σας τόσο μερικοί.
Η ομάδα και καμία μεταγραφή να μην κάνει στην άμυνα θα είναι πολύ καλύτερη αμυντικά απ' ότι πέρσι. Εδώ είμαστε και θα το δούμε.
Πρώτον, υπάρχει από την αρχή ο Μειτέ ο οποίος φέρνει μεγάλη ισορροπία στις γραμμές.
Δεύτερον ο Παβλένκα που δίνει μεγαλύτερη ...
Η ομάδα και καμία μεταγραφή να μην κάνει στην άμυνα θα είναι πολύ καλύτερη αμυντικά απ' ότι πέρσι. Εδώ είμαστε και θα το δούμε.
Πρώτον, υπάρχει από την αρχή ο Μειτέ ο οποίος φέρνει μεγάλη ισορροπία στις γραμμές.
Δεύτερον ο Παβλένκα που δίνει μεγαλύτερη ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 18:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω ξερω οτι και ο Μιχαηλίδης μπορει να μην ειναι τοσο σταθερός (αν και τελευταία εχει βρει κάποιο ρυθμό) αλλα με το πόδι του και τις μπαλιές του εχει γινει σημειο αναφοράς στην ανάπτυξή μας είτε μας αρεσει είτε οχι και δυσκολο μπορει να βγει απο την εντεκαδα αυτη την στιγμή.
Όπως και ο Σαστρε που ...
Όπως και ο Σαστρε που ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να εξηγηθεί με επιχειρήματα για ποιον λόγο θεωρείται "μετριάντζα" ο Γκουστάβο Πουέρτα; Τον έχετε παρακολουθήσει και βγάλατε αυτό το συμπέρασμα. Δεν ξέρω πόσο "μέτριος" μπορεί να είναι κάποιος που στα 22 του παίζει στην Championship (και εκεί θα έμενε αν δεν είχε την απαγόρευση η ...
Θα ήθελα να εξηγηθεί με επιχειρήματα για ποιον λόγο θεωρείται "μετριάντζα" ο Γκουστάβο Πουέρτα; Τον έχετε παρακολουθήσει και βγάλατε αυτό το συμπέρασμα. Δεν ξέρω πόσο "μέτριος" μπορεί να είναι κάποιος που στα 22 του παίζει στην Championship (και εκεί θα έμενε αν δεν είχε την απαγόρευση η ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα κάνω πάντως ένα γενικό σχόλιο.
Μένω έκπληκτος πραγματικά σε βαθμό που με κάνει να νιώθω παντελώς άσχετος,το πώς μέσα σε 15 λεπτά από την στιγμή που βγαίνει ένα όνομα έχετε όχι απλά άποψη αλλά ανάλυση κάθε πτυχής του παιχνιδιού του.
@@λακες πόσους παίκτες ξέρετε πραγματικά;
Θεωρώ τον εαυτό μου ...
Μένω έκπληκτος πραγματικά σε βαθμό που με κάνει να νιώθω παντελώς άσχετος,το πώς μέσα σε 15 λεπτά από την στιγμή που βγαίνει ένα όνομα έχετε όχι απλά άποψη αλλά ανάλυση κάθε πτυχής του παιχνιδιού του.
@@λακες πόσους παίκτες ξέρετε πραγματικά;
Θεωρώ τον εαυτό μου ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκλεισε ο Vogliacco δανεικός με μη υποχρεωτική ρήτρα.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι 24 λένε για Πουέρτα
Ο παπας το ονομα αυτο το ξερε απο χθες το μεσημερι αλλα δεν το εγραψε γιατι δεσμευτηκε
Για να καταλαβαινετε απο ποιους ενημερωνεστε(και απανταω και στον Αποστολη για αυτα που εγραψε το πρωι) το βγαλαν 1 μερα μετα οι επαγγελματιες.
Δε ξερω ,ουτε ο παπας νομιζω ,αν ειναι ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμη να γινει κατανοητο οτι στο ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ η "ομάδα" διακρίνεται. Αν π.χ ο ΠΟΥΕΡΤΑ με την την ταχυδύναμή του δωσει εξτρα σπιρταδα στο κεντρο του ΠΑΟΚ και ξεκλειδωσει τα οβερλαπ και τους κενους χωρους , ωστε να υπερφορτωνεται η αντιπαλη περιοχη με ασπρόμαυρους παικτες τοτε με "φθηνη" λύση ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Φέτος θα έχουμε ομαδάρα, από τα καλύτερα σύνολα που είχαμε ποτέ. Θα παίξουμε πολύ ωραία μπάλα και αποτελεσματική. Είμαι πολύ αισιόδοξος.
Υπάρχουν πάρα πολλές ενδείξεις για αυτό. ( Μια είναι κι η γκρίνια η οποία συστηματοποιείται επικίνδυνα, χαλάλι στους γκρινιάρηδες όμως, γιατί έρχονται ωραίες ...
Υπάρχουν πάρα πολλές ενδείξεις για αυτό. ( Μια είναι κι η γκρίνια η οποία συστηματοποιείται επικίνδυνα, χαλάλι στους γκρινιάρηδες όμως, γιατί έρχονται ωραίες ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 05:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μας βγαίνει το αποκλεισμός καλοκαιρινός, δε μας βγαίνει γκρίνια στο γήπεδο, δε μας βγαίνει προπονητικό, δε μας βγαίνει το γήπεδο, ας βγάλουμε ένα θέμα ντελια ε κει να μη βγει, τι είχαμε τι χάσαμε. το τραγούδι λέγεται πόνος
- Παρ 29 Αύγ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Βασικά αμπαλοσύνη είναι να μην εχεις δει εναν παίκτη αγωνιζόμενο στην νεα του ομάδα και να εξάγεις συμπερασμα , όχι για την αξία του παίκτη αλλά για την αξία του παικτη στην ΟΜΑΔΑ Γιατι π.χ ο ΣΟΡΛΕΝ δεν ήταν κάποιος "παικταράς" αλλά στον ΠΑΟΚ του ΣΑΝΤΟΣ ηταν ΠΑΙΚΤΑΡΑ
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχικά, επειδή είναι φόρουμ και οχι προσωπική διαμάχη, να ζητήσω συγγνώμη από οποιο παιδί ενοχλήθηκε απο το ύφος μου.
ΟΜΩΣ, δεν μπορεί να λέμε ο Μπότο κάνει λάθη, ο σερα κάνει λάθη και να γράφουμε με ύφος χιλίων καρδιναλιων ότι είναι 3ο-4η επιλογή και μακάρι να βγει λαβράκι, αν είμαστε πολυ τυχεροί ...
ΟΜΩΣ, δεν μπορεί να λέμε ο Μπότο κάνει λάθη, ο σερα κάνει λάθη και να γράφουμε με ύφος χιλίων καρδιναλιων ότι είναι 3ο-4η επιλογή και μακάρι να βγει λαβράκι, αν είμαστε πολυ τυχεροί ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορει καποιος να μας εξηγησει γιατι ενω ηξερε η παε τα κενα στις θεσεις φορ και αμυντικου εδω και 9 μηνες!! καταληξαμε σε δανεικους??
Το ιδιο και στο χαφ απ οτι λενε (ζαφειρης θα ερθει τον ιανουαριο), ενω αν παρουμε τριτο φορ μαλλον και αυτος παει για δανεικος!
Εγώ είμαι εδώ για σένα φίλε ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμείς λέμε ότι μόνο αν φύγει ο Τσαλοφ θα πάρουμε φορ
Ο γαύρος έκλεισε Ταρεμι.
Δηλαδή τριάδα Ελ Καμπί, Ταρεμι, Γιαρεμτσουκ.
Για το Θεό, πάρτε φορ.
Ο Μύθου όσο καλός και αν είναι (δεν έδειξε κάτι μέχρι τώρα), πρέπει πρώτα να πάρει παιχνίδια με την Β ομάδα
Οταν παιζεις με 60+ σεντρες σε καθε ...