Η αναζήτηση βρήκε 133 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εγω δεν ειδα οπτικα τη συνεντευξη ,διαβαζα μονο κατα τη διαρκεια της το τι λεγοταν, οπως αυτο αποτυπωνοταν στα σαιτ,οποτε δεν εχω αποψη ουτε για το υφος ,ουτε για τη γλωσσα του σωματος,τα οποια καυτηριασαν φιλοι. Επι της ουσιας και κυριως οσον αφορα τα λογια της νομικου που θα επρεπε να μας ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πάντως πικρή διαπίστωση ότι τόσο ο ΑΣ όσο και η ΠΑΕ στελεχωνεται από άτομα που δεν μοιάζουν αντάξια και ικανά για τη διεκπεραίωση ενός τέτοιου έργου.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Η δικηγόρος του ΑΣ είπε πάντως οτι η ΠΑΕ θέλει να συμβληθεί ο ΑΣ με μια εταιρεία ειδικού σκοπού, η οποία ακόμη δεν υπάρχει και ούτε ξέρουμε πότε θα υπάρξει και δεν ξέρουμε ποιοι θα την αποτελούν, προκειμένου να ξεκινήσουν εντός 12+4 μηνών οι εργασίες.
Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα αν είναι αλήθεια.
Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα αν είναι αλήθεια.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αδυνατω να πιστεψω οτι αυτο ειναι το email που κουνουσε περα δωσε στο χαρτι ο προεδρος. Μηπως εχει γινει καποια παρεξηγηση. Διαφορετικα μας θεωρουν ιθαγενεις.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι ένα πράγμα τελευταίο θα σχολιάσω. Ας δεχθούμε όλοι "υποχρεωτικά" ότι ο Ιβάν δεν έχει τη δύναμη στη συγκεκριμένη φάση να φέρει σε πέρας την ανέγερση του νέου γηπέδου. Ούτε υπόνοιες, ούτε υποψίες, τίποτα απολύτως. Ντεν μπουρεί. Υπάρχει κάποιος φιλομυστακιδικός, φιλοΑΣικός, φιλο"μονο ΠΑΟΚ" ή ό ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Όταν παίρνεις δάνειο δεν παίρνεις δάνειο με βάση το όνομα σου. Παίρνεις δάνειο για την εταιρεία που σε ενδιαφέρει είτε βάση οικονομικών στοιχείων της εταιρείας είτε με εγγύηση άλλα περιουσιακά στοιχεία. Μήπως θα δεσμεύσει ο Ιβαν τις μετοχές στον ΟΛΘ για να πάρει δάνειο για το γηπεδο; Μην ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:16
- Jump to forum
- Jump to topic
jibbie εχω πει τη συνολικη μου αποψη. Ο συγκεκριμενος ΑΣ εχει προτιμηση στον Μυστακιδη για λογους που ξερει εκεινος και θα μπορουσα να μαντεψω, αλλα να συζητησω εκτος φορουμ. Παρολα αυτα ομως γνωριζοντας οτι κατι τετοιο δεν θα μπορουσε να περασει ευκολα ,επιλεγει να δωσει την ευκαιρια στον Ιβαν να ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 06:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.
Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.
Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως λογιστής ...
Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.
Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως λογιστής ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Με το που έγινε γνωστή η είδηση για πώληση Ντέλια και πριν το πάρουμε πίσω κυκλοφόρησαν ειδήσεις για κλεισμένο χαφ που μπαίνει αεροπλάνο (Κραλ), Σαρμιέντο ως αντι Κωνσταντέλια με μετατόπιση Ιβάνουσετς στο δέκα και Μοσταφά Μοχάμεντ σε προχωρημένες συζητήσεις.
Μετά το άκυρο της μεταγραφής χάλασε του ...
Μετά το άκυρο της μεταγραφής χάλασε του ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Equalizer
Φίλε μου στέκομαι στο ότι ο Ιβάν ήθελε να πουλήσει και τον Κωνσταντέλια. Δεν έγινε αυτό?
Ούτε που με νοιάζει τι παίκτες θα φέρει πλέον, αφού αυτό το έργο το ζούμε κάθε χρόνο από τότε που ορίστηκε η αυτάρκεια.
Και στην κεντρική εσύ που λες εμένα για δημιουργία εντυπώσεων γιατί δεν γράφεις ...
Φίλε μου στέκομαι στο ότι ο Ιβάν ήθελε να πουλήσει και τον Κωνσταντέλια. Δεν έγινε αυτό?
Ούτε που με νοιάζει τι παίκτες θα φέρει πλέον, αφού αυτό το έργο το ζούμε κάθε χρόνο από τότε που ορίστηκε η αυτάρκεια.
Και στην κεντρική εσύ που λες εμένα για δημιουργία εντυπώσεων γιατί δεν γράφεις ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά και τα χθεσινά, έχω την άποψη ότι ο Ιβάν, έχει τεράστιο πρόβλημα και αν δεν υπήρχε η παρέμβαση ερασιτέχνη-Μυστακιδη, ούτε θα τον βλέπαμε και η χρόνια θα ήταν μια από τα ίδια με τον Ντελια πουλημένο.
Η κατάσταση δείχνει ότι έχει ιεραρχήσει τον ΠΑΟΚ πολύ χαμηλά αυτή την περίοδο.
Και μη μου πει ...
Η κατάσταση δείχνει ότι έχει ιεραρχήσει τον ΠΑΟΚ πολύ χαμηλά αυτή την περίοδο.
Και μη μου πει ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
curva sud cremonaembuji έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:22Θα γινω πετσι κρεμονεζε αληθεια.black death έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:20 Παντως το tuttosport βγαζει οτι εχει μπει και η κρεμονεζε για κεντιρα.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κολκας λεει οτι ο "εκλεκτος" ειναι ο Τσε/κε/σεντιρα...
Αν ισχυει, καμια ελπιδα προοδου και επενδυσης. Για γελια.
Μετά την "ηρωική" παρέμβαση Ιβάν και την αποτροπή τελευταία στιγμή για δεύτερη φορά της μεταγραφής Ντελια εξασφάλισαν χρόνο, χρήμα & αφήγημα ώστε να μας σερβίρουν πιο εύπεπτα τον ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι οταν καθε μανατζερικο γραφειο σε βλεπει να χαλας καθε τρεις και λιγο μεταγραφες ειτε για το ακαταλογητο οπως με τον Ντελια που θα καναμε την γαλλικη επανασταση να μοιαζει tomorrowland ειτε για να κοψεις ενα διφραγκο απο τον χυμο που πηρε να πιει ο παικτης στον καφενε μαντεψε.
Ολο και ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας ανοίξουμε ένα λογαριασμό τραπεζης ρε παιδιά να τσοντάρουμε όλοι μήπως σταματήσει να είναι εξαγριωμένο το μανατζερικο γραφείο.
Στα σοβαρά τώρα, οι ερασιτεχνισμοί συνεχίζονται κανονικά και στον πλανήτη ΠΑΟΚ δεν αλλάζει τίποτα.
Χθες ηρωικά ο ιβαν ακύρωσε τη δίκη του εντολή και το έπαιξε ήρωας ...
Στα σοβαρά τώρα, οι ερασιτεχνισμοί συνεχίζονται κανονικά και στον πλανήτη ΠΑΟΚ δεν αλλάζει τίποτα.
Χθες ηρωικά ο ιβαν ακύρωσε τη δίκη του εντολή και το έπαιξε ήρωας ...