Όπως ακριβώς το λες αδερφέ
Η αναζήτηση βρήκε 131 εγγραφές
- Παρ 01 Αύγ 2025, 12:30
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 01 Αύγ 2025, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Θα εβαζα τα λεφτα μου στο πρωτοembuji έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 14:29 ο Κολκας λεει οτι η συνεντευξη ειναι κανονικα την δευτερα. Μολις αναφερθηκε και δεν ειπε για αλλαγη ημερομηνιας. Η δεν εχει ιδεα ή θα γινει κανονικα την δευτερα;
- Παρ 01 Αύγ 2025, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
ο Κολκας λεει οτι η συνεντευξη ειναι κανονικα την δευτερα. Μολις αναφερθηκε και δεν ειπε για αλλαγη ημερομηνιας. Η δεν εχει ιδεα ή θα γινει κανονικα την δευτερα;
Νομίζω πως το άτυπο γραφείο τύπου της πλευράς που θα κάνει συνέντευξη δεν είναι ο Κόλκας, αλλά το συγκρότημα. Οπότε μάλλον από εκεί ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Τραγέλαφος.
Πάει να δει τον Βρούτση η ΠΑΕ για το Καυτοτζόγλειο, ενώ δεν έχει υπογράψει τίποτα με τον ΑΣ. Κίνηση απελπισίας μου φαίνεται αυτή.
Δυστυχώς άνοιξαν μόνοι τους τον δρόμο στον Μυστακίδη, όταν προκάλεσαν τον Ερασιτέχνη να πάει να βρει χρηματοδότη.
Από την άλλη ο ΑΣ δεν ξέρουμε τι έχει ...
Πάει να δει τον Βρούτση η ΠΑΕ για το Καυτοτζόγλειο, ενώ δεν έχει υπογράψει τίποτα με τον ΑΣ. Κίνηση απελπισίας μου φαίνεται αυτή.
Δυστυχώς άνοιξαν μόνοι τους τον δρόμο στον Μυστακίδη, όταν προκάλεσαν τον Ερασιτέχνη να πάει να βρει χρηματοδότη.
Από την άλλη ο ΑΣ δεν ξέρουμε τι έχει ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ υποπτεύομαι ότι τα βαριά χαρτιά δεν έχουν πέσει ακόμα στο τραπέζι...
Επίσης, ότι εμείς τρωγόμαστε και τρώμε τα λυσσακα μας εδώ πέρα, ενώ δεν ξέρουμε ούτε το 10% του τι παίζεται και έχει παιχτεί.
Ή του τι μπορεί να έρχεται.
Υπομονή, ηρεμία και όχι φανατισμός.
Επίσης, ότι εμείς τρωγόμαστε και τρώμε τα λυσσακα μας εδώ πέρα, ενώ δεν ξέρουμε ούτε το 10% του τι παίζεται και έχει παιχτεί.
Ή του τι μπορεί να έρχεται.
Υπομονή, ηρεμία και όχι φανατισμός.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 23:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Να τα πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή;
Πρώτα απ' όλα αγνός δισεκατομμυριούχος δεν υπάρχει. Όσοι λεφταδες έχουν εμπλοκή με ΠΑΕ το κάνουν αρχικά για τους δικούς τους γεωπολιτικούς και επιχειρηματικούς σκοπούς και κατά δεύτερον για οτιδήποτε άλλο.
Από εκεί και πέρα καλό θα ήταν να ξέρουμε για ...
Πρώτα απ' όλα αγνός δισεκατομμυριούχος δεν υπάρχει. Όσοι λεφταδες έχουν εμπλοκή με ΠΑΕ το κάνουν αρχικά για τους δικούς τους γεωπολιτικούς και επιχειρηματικούς σκοπούς και κατά δεύτερον για οτιδήποτε άλλο.
Από εκεί και πέρα καλό θα ήταν να ξέρουμε για ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 12:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Η λογική είναι να αναλάβει την αναμόρφωση σε επίπεδο υποδομών και αυτά να κοπούν από το ενοίκιο που θα δώσει στο κράτος.
- Τετ 06 Αύγ 2025, 10:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορει, αλλά μη βασιζόμαστε και πολύ στην ομάδα αλήθειας του κοπυ πεηστ όπως παραπάνω.
Στην τελική ποιος τον χεζει και τον κλοκα , η κατάσταση είναι σοβαρή και τους έχει ξεπεράσει όλους αυτούς.
Στην τελική ποιος τον χεζει και τον κλοκα , η κατάσταση είναι σοβαρή και τους έχει ξεπεράσει όλους αυτούς.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλο το ζουμί είναι οτι φοβούνται μη γκρεμίσει ο Ιβάν τήν Τούμπα και μετά δεν έχει κεφάλαια να την ξαναχτίσει λόγω τού πολέμου. Όλα τα άλλα που είπανε είναι τζάμπα λόγια.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη που θα χαλάσω το κλίμα, αλλά:
1) Είναι αλήθεια ότι στο μνημόνιο που πρότεινε η ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία ημερομηνία και ότι κάθε νομικός θα το απέρριπτε ;
2) Είναι αλήθεια ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος δέσμευσης κεφαλαίων και ότι δεν υπήρχε ρήτρα διαφυγής για τον ΑΣ σε περίπτωση που γκρεμιστεί ...
1) Είναι αλήθεια ότι στο μνημόνιο που πρότεινε η ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία ημερομηνία και ότι κάθε νομικός θα το απέρριπτε ;
2) Είναι αλήθεια ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος δέσμευσης κεφαλαίων και ότι δεν υπήρχε ρήτρα διαφυγής για τον ΑΣ σε περίπτωση που γκρεμιστεί ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά μια ερώτηση κάνω πολύ απλή.
Αφήστε το ποιος μιλάει και πως το λέει.
Είναι αλήθεια αυτό που λένε , ναι ή όχι;
Εγώ δεν είμαι δικηγόρος για να ξέρω, μπορεί κάποιος να πει αν έχουν δίκιο;
Αφήστε το ποιος μιλάει και πως το λέει.
Είναι αλήθεια αυτό που λένε , ναι ή όχι;
Εγώ δεν είμαι δικηγόρος για να ξέρω, μπορεί κάποιος να πει αν έχουν δίκιο;
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μ'αρεσει που επιμενουν για "εγγυητικη" ενω εχουν πει ξεκαθαρα οτι δεν εχουν λαβει εγγυητικη απο κανεναν.
Εκμεταλλευονται το γεγονος οτι 9 στους 10 αρδ δεν ξερουν να κανουν μια σωστη ερωτηση. Ενω εκανε την σωστη ερωτηση για το proof of funds το χεσε μετα με την εγγυητικη, ενω ειμαι σιγουρος οτι ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανάμεσα στις σάλτσες πάντως τα σημαντικά είναι τα εξής:
1) Ο ΑΣ χειρίστηκε την κατάσταση λάθος.
2) Το έγγραφο της ΠΑΕ δεν μπορούσε να υπογραφεί την ίδια μέρα. Μιλάμε για επιτομή προχειρότητας.
4) Δεν υπάρχει κανένα μνημόνιο με Μυστακίδη.
5) Ο Ιβαν έχει το προβάδισμα για το νέο γήπεδο.
1) Ο ΑΣ χειρίστηκε την κατάσταση λάθος.
2) Το έγγραφο της ΠΑΕ δεν μπορούσε να υπογραφεί την ίδια μέρα. Μιλάμε για επιτομή προχειρότητας.
4) Δεν υπάρχει κανένα μνημόνιο με Μυστακίδη.
5) Ο Ιβαν έχει το προβάδισμα για το νέο γήπεδο.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Odi εγώ ξέρω ότι όταν 2 πλευρές θελουν να κάνουν κάτι κάθονται και γράφουν μαζί το μνημόνιο.Η παε μας είπε ότι πρην παει το μνημόνιο έγιναν 3 η 4 συναντήσεις και συμφώνησαν σε όλα.τωρα γιατί ολα αυτά? Και αντε δεν θελαν να το υπογράψουν γιατί δεν ξανά έκατσαν στο τραπέζι και φτάσαμε έως εδω ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
ο ΑΣ ειπε πολυ απλα πραγματα.
εγγυησεις αλλιως δεν υπογραφουμε.
τελος κυριοι.
εγγυησεις αλλιως δεν υπογραφουμε.
τελος κυριοι.