Η αναζήτηση βρήκε 471 εγγραφές
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 22:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta - ΠΑΟΚ 2/10 22:00 ANT1 & CosmoteSports
Λουτσε...παραιτησου .άι φτάνει πια αυτή η κωμωδία...βρε χάνουμε βρε κερδίζουμε ..οι ίδιες αλλαγές..το ιδιό σύστημα.ΚΟΥΡΑΣΕΣ..παιξε μια φορά με δύο επιθετικούς..ανακάτεψε την τράπουλα...κουνήσου λίγο ρε φίλε...παίξε ρόμβο,παίξε με επτά επιθετικούς..δεν με νοιαζει...παίξε με τερματοφυλακα σέντερ κπακ ...
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta-ΠΑΟΚ 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εγω πιστευώ πως πρέπει να φύγει απο σήμερα , και να πάμε με γαυρο με υπηρεσιακο...Iznogoud4 έγραψε: Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:00 Αν δεν κερδίσεις και τον γαύρο σήκω φύγε μόνος σου.
Δεν με ενδιαφέρει πως κ τι, τρίποντο ή δρόμο.
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μέσος 25χρονος ΠΑΟΚΤΣΗΣ μετά την χθεσινή νίκη στο μπάσκετ και την σημερινή χαλαρή νίκη επι της κάποιας .... Λιλ!

- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ζεις να τη θυμάσαι.embuji έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:17 Είμαι στο χωριό γιατί αύριο είναι η κηδεία της γιαγιάς μου. Το ποσό το είχα ανάγκη αυτό δε λέγεται. Το τι χαρά μου έδωσε η ομάδα σε ένα ματς που το είχα ξεγραμμένο.
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
Σου απάλυνε τον πόνο λίγο η ομαδα
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:25
- Jump to forum
- Jump to topic
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΕ ΓΙΑΤΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ......embuji έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:17 Είμαι στο χωριό γιατί αύριο είναι η κηδεία της γιαγιάς μου. Το ποσό το είχα ανάγκη αυτό δε λέγεται. Το τι χαρά μου έδωσε η ομάδα σε ένα ματς που το είχα ξεγραμμένο.
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Συλλυπητήρια αδερφέembuji έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:17 Είμαι στο χωριό γιατί αύριο είναι η κηδεία της γιαγιάς μου. Το ποσό το είχα ανάγκη αυτό δε λέγεται. Το τι χαρά μου έδωσε η ομάδα σε ένα ματς που το είχα ξεγραμμένο.
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
ΥΓ Τεστ κοπώσεως τα ματς της ομαδάρας μας…ελπίζω όλοι να είναι καλά
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα συλλυπητήρια μου.embuji έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:17 Είμαι στο χωριό γιατί αύριο είναι η κηδεία της γιαγιάς μου. Το ποσό το είχα ανάγκη αυτό δε λέγεται. Το τι χαρά μου έδωσε η ομάδα σε ένα ματς που το είχα ξεγραμμένο.
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι στο χωριό γιατί αύριο είναι η κηδεία της γιαγιάς μου. Το ποσό το είχα ανάγκη αυτό δε λέγεται. Το τι χαρά μου έδωσε η ομάδα σε ένα ματς που το είχα ξεγραμμένο.
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
Η ζωή φέρνει λύπη και χαρά μαζί.
Σήμερα ο ΠΑΟΚ μάς θύμισε πως πάντα σηκωνόμαστε.
Μαζί σου, αδερφέ — μια ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Συλλυπητηρια φιλε μου..να ζησεις να την θυμασαι..embuji έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:17 Είμαι στο χωριό γιατί αύριο είναι η κηδεία της γιαγιάς μου. Το ποσό το είχα ανάγκη αυτό δε λέγεται. Το τι χαρά μου έδωσε η ομάδα σε ένα ματς που το είχα ξεγραμμένο.
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
@embuji Να ζησεις να την θυμασαι
- Παρ 24 Οκτ 2025, 01:24
- Jump to forum
- Jump to topic
100 νίκες στην Ευρώπη, μόνο έτσι έπρεπε να συμπληρωθούν
μας πόνεσε ο τραυματισμός του Μαντί, χάσαμε σε ύψος και δύναμη. Περαστικά να είναι.
Τους κερδίσαμε 4-3 στα γκολ και 2-0 στο var, να τα λέμε κι αυτά.
Έπρεπε να γίνει ερώτηση στο κόουτς για τις αλλαγές. Ξεχάσαμε ότι είχαμε ξοδέψει τις 3 ...
μας πόνεσε ο τραυματισμός του Μαντί, χάσαμε σε ύψος και δύναμη. Περαστικά να είναι.
Τους κερδίσαμε 4-3 στα γκολ και 2-0 στο var, να τα λέμε κι αυτά.
Έπρεπε να γίνει ερώτηση στο κόουτς για τις αλλαγές. Ξεχάσαμε ότι είχαμε ξοδέψει τις 3 ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:10
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:11
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 27 Ιαν 2026, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Lyon-ΠΑΟΚ 29/1-22:00, Cosmotesportshd
ποιός ανέβασε το βίντεο; οι ανθρωποι εχουν φίλους, οικογένειες, αγαπημένα προσωπα
- Τρί 27 Ιαν 2026, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Lyon-ΠΑΟΚ 29/1-22:00, Cosmotesportshd
Κύριοι, ειναι μια πολύ δύσκολη μέρα, ας αφήσουμε τις πραγματογνωμοσυνες και τις θεωρίες μας απέξω και ας επικεντρωθουμε στο πένθος μας.
7 συνοπαδοι μας, 7 αγγελούδια φύγανε.
Προσωπικά αισθάνομαι πολύ άδειος για να ασχοληθώ με οτιδήποτε αλλο.
7 συνοπαδοι μας, 7 αγγελούδια φύγανε.
Προσωπικά αισθάνομαι πολύ άδειος για να ασχοληθώ με οτιδήποτε αλλο.