Jean Valjean έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 08:11
Δεν το είχα σκεφτεί έτσι φίλε @Sera4 , αλλά όσο περισσότερο το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω τόσο πιο πολύ με πείθεις.
Τελικά αυτό που έχει σημασία είναι ο ΠΑΟΚ Β να προσαρμοστεί στο πρωτάθλημα όπου παίζει.
Από την άλλη κάποιος θα μπορούσε να πει ότι αυτό που έχει σημασία είναι ο ΠΑΟΚ Β να προετοιμάζει τους παίκτες για την πρώτη ομάδα. Αυτό έλεγα κι εγώ πριν σε διαβάσω. Αλλά τελικά, πόσο καλά προετοιμαζεις τους παικτες όταν τρως την μια ήττα πισω από την άλλη και αγωνίζεσαι κάθε χρόνο να μείνεις στην κατηγορία;
Δεν θα έπρεπε και ο ΠΑΟΚ Β να κάνει πρωταθλητισμο όπως κάνει η πρωτη ομάδα; δεν είναι σημαντικό να κάνεις πρωταθλητισμό;
Ε, σε αυτήν την κατεύθυνση η πρότασή σου νομίζω ότι βοηθάει πολύ.
Επειδή ακριβώς ο ρόλος του ΠΑΟΚ Β είναι να προετοιμάσει τα παιδιά για την πρώτη ομάδα γι' αυτό είναι σημαντικό να πλαισιωθούν και από 5-6 έμπειρους παίχτες για την κατηγορία. Και έναν σοβαρό προπονητή, όπως ήταν ο Μαλεζάς ή ο Γκαρσία. Δε ξεπετάχθηκαν τυχαία τόσα παιδιά από τις φουρνιές τους.
Να μπορεί η ομάδα να παίζει κάπως κυριαρχικό ποδόσφαιρο, να βοηθηθούν και τα παιδιά. Τι να τους κάνω 10 πιτσιρικάδες μέσα που τους παίρνουν αμπάριζα παίχτες που έχουν φάει με το κουτάλι τα ματς σε Α και Β κατηγορία; Να παίζουν αυτό το κλωτσοσκούφι χωρίς αρχή μέση και τέλος; Υπάρχει κάποιος να υποδείξει έστω και έναν παίχτη από πέρυσι ή φέτος που εξελίχθηκε;
Πήγαν κουβάλησαν φέτος 7-8 περίεργους τάχα μου ταλέντα, για ποιο λόγο, στερούμαστε ταλέντων στις ακαδημίες; Άκου εκεί 22χρονος Ισπανός από το πουθενά, βάλαμε και το Ατλέντικο μπροστά μήπως σώσουμε τα προσχήματα. Συγνώμη αλλά εκνευρίζομαι, τέτοιες κινήσεις δείχνουν έλλειψη πλάνου.
υγ Εννοείται να έρχονται και 1-2 ταλέντα στοχευμένα όπως ο Λευκορώσος.