Η αναζήτηση βρήκε 655 εγγραφές

Return

από vs40
Δευ 22 Δεκ 2025, 12:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Μέχρι και πριν το χθεσινό ματς με το βαζελο, δεν πιστεύω ότι υπολογίζονταν σοβαρά από το προπονητικό τιμ. Πήρε ευκαιρίες γιατί ο Τσάλοφ έτρωγε κράξιμο από το λαό του ΠΑΟΚ και πάλι έπαιξε σε όλα τα εκτός έδρας. Αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του Γιακουμακη, Μύθου δε θα υπήρχε στο κάδρο. Σήμερα, πλέον ο ...
από joshua
Δευ 22 Δεκ 2025, 20:58
Jump to forum
Jump to topic

Ότι θα σας έλεγαν πριν κάνα δίμηνο ότι ως ενίσχυση Γενάρη για να σηκώσουμε πρωτάθλημα που κατά δήλωσή όλων ειναι ο βασικός στόχος θα ήταν ο Γερεμεγεφ και ο Μητογλου και δεν θα ξερναγατε ομαδικώς...Κοροιδευομαστε μεταξύ μας.
από Blackgr4
Δευ 22 Δεκ 2025, 21:59
Jump to forum
Jump to topic

Φυσικά δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί κάθε μεταγραφή. Για όνομα του Θεού δηλαδή.
Από κει και πέρα δικαίωμα στην άποψη έχουμε όλοι μας. Δικαίωμα, στο να την επιβάλουμε στους άλλους, όχι δεν έχουμε.
Όσοι χαρήκατε με τη προσθήκη Γερεμέγιεφ και με τη προοπτική να πάρουμε για βασικό στόπερ ...
από geobila
Τρί 23 Δεκ 2025, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

Μιας και πριν λίγες μέρες ήμουν στο σινεμά με live ορχήστρα lord of the rings, παρεπιπτόντως αν το πετύχετε σκάστε τα να το δείτε τα αξίζει, η φάση στο φόρουμ μου θυμίζει “where was Gondor”.

Είμαι λίγο nerd με άρχοντα 😬
από joshua
Τρί 23 Δεκ 2025, 10:33
Jump to forum
Jump to topic

Ότι θα σας έλεγαν πριν κάνα δίμηνο ότι ως ενίσχυση Γενάρη για να σηκώσουμε πρωτάθλημα που κατά δήλωσή όλων ειναι ο βασικός στόχος θα ήταν ο Γερεμεγεφ και ο Μητογλου και δεν θα ξερναγατε ομαδικώς...Κοροιδευομαστε μεταξύ μας.

Κάποιοι ξερνάγανε και στην ανανέωση ΤΑΥΣΟΝ και λέγανε που πας με τους ...
από Dimitris_L4
Τρί 23 Δεκ 2025, 12:10
Jump to forum
Jump to topic

Τι κανεις με τον Τεϋλορ σε αυτη την περιπτωση ομως περιμενωστηνγωνια4;

Μεγαλη απογοητευση ο παικτης και ειχα χαρει οταν τον κλεισαμε. Βασικο μπακ της σελτικ τι διαολο πηγε τοσο λαθος δεν καταλαβαινω.

Δανεικο στην Αγγλια ενα 6μηνο...βλεπεις τι θα κανεις με Μπαμπα τ καλοκαιρι κ εισαι κομπλε ...
από loukas karadimos
Τετ 24 Δεκ 2025, 06:44
Jump to forum
Jump to topic

καλημερα και χρονια πολλα σε ολους

απο προσωπο φιλικα προσκειμενο στον παιχτη χθες εμαθα οτι του Γιαννουλη υπαρχει, οτι εκλεισε μου ειπαν, εγω θα πω οτι ειναι υπαρκτο. με καθε επιφυλαξη

καλες γιορτες
από nunies4
Τετ 24 Δεκ 2025, 09:53
Jump to forum
Jump to topic

Το πακέτο Τσαπρας Κωστή δεν ξέρω αν όντως ισχύει ή απλά βγήκε για να μετριάσει την απογοήτευση από Γερεμεγιεφ

Σε αυτο αναφερθηκε ο Τσαρλυ και ειπε οτι ειναι κλεισμενοι κατα 99% ζελα και απλα ηταν για να μην γαυγισει περισσοτερο ο κοσμος. Καπου ειχε παρει το ματι μου οτι ο Τσαπρας ομως ...
από Blackgr4
Τετ 24 Δεκ 2025, 12:25
Jump to forum
Jump to topic

"Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός..." ούτε 6, ούτε 46. Και στη προκειμένη περίπτωση θέλουν και οι δυο.
Ελεύθερο τον πήρε η Άουγκσμπουργκ και είναι 30 χρονών.
Χαζοί θα είναι να μην συμφωνήσουν με ένα ποσό της τάξεως των 2-3 εκατομμυρίων συν 1 σε μορφή μπόνους.
Να θυμίσω πως το συμβόλαιο του διαλυμένου ...
από Blackgr4
Τετ 24 Δεκ 2025, 15:07
Jump to forum
Jump to topic

Τσορμπατζόγλου έλεγε πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει παίκτη με βιογραφικό καλύτερο του Γιακουμάκη, παρόμοια χαρακτηριστικά και ικανότερο του.
Τελικά ήρθε ο Γερεμέγιεφ..
Βέβαια αν θεωρούσε τον 24 ετών Ουαζάνι ικανότερο του Γιακουμάκη και με σαφώς καλύτερο βιογραφικό πάω πάσο.

Γενικά πάντως δεν έχει ιδέα.
από joshua
Τετ 24 Δεκ 2025, 19:26
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή εμείς ενδιαφερομασταν πριν 2 χρόνια για τον Σλοβενο. Δεν δώσαμε τοτε τα λεφτά που ήθελε η ομαδα του, πεταξαμε 2 και βάλε μυρια για Κολει,Βιετεσκα,αφού ούτε τα 2 για Χατζηδιάκο διναμε και τωρα επιστρέφουμε να αναγνωρίσουμε το λάθος μας;

Αντίστοιχα μπορώ να πω για τον Μειτε που δεν πήραμε ...
από paokspren
Τετ 24 Δεκ 2025, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

Σιγά μην σηκωθεί στα μέσα της σεζόν και μετά από τραυματισμό ο Γιακουμάκης να πάει δανεικός στην Οβιέδο να παλέψει να μην υποβιβαστεί.

Κορυφαίο πρωτάθλημα το ισπανικό αλλά τέτοιου επιπέδου ομάδα ο Γιακουμάκης βρίσκει και το καλοκαίρι αν θέλει.
από joshua
Τρί 30 Δεκ 2025, 17:20
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα μου δεν ειναι ο Γερεμεγεφ. Ειναι το γεγονός ότι από την αρχή της χρονιάς έχουμε κάνει μια πολύ ικανοποιητική πορεία που σχεδόν όλοι έχουμε πει ότι έχουν στοιχίσει βαθμούς που θα μας έφερναν σε πολύ πλεονεκτική θέση η έλλειψη εναλλακτικής στο φορ και στα στοπερ. Όλοι έχουμε πει ότι με 2 ...
από Dimitris_L4
Τετ 31 Δεκ 2025, 16:17
Jump to forum
Jump to topic

embuji έγραψε: Τετ 31 Δεκ 2025, 15:20
Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 31 Δεκ 2025, 15:05
makispaspartou έγραψε: Τετ 31 Δεκ 2025, 14:11 Σε άλλα μεταγραφικά νέα αποκλείεται να έρθουν στον ΠΑΟΚ Γιαννούλης και Ντρκουσιτς… το 2025…
Δεν πειραζει..μπορουμε να κανουμε υπομονη αλλες 10ωρες να μπει το 2026 ;) ..
μιλα βιρνα
Ρε σκανδαλη4 δν ξερω τπτ..απλα ετσι οπως τ εγραψε θεωρησα οτι ξερει κτ παραπανω για το 26..