Η αναζήτηση βρήκε 659 εγγραφές

Return

από Dimitris_L4
Παρ 12 Σεπ 2025, 08:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Οχι αλλο ρωσσο επιθετικο που να τον λενε κ Φεντορ..να χαρεις οτι αγαπας φιλε..
από astral
Παρ 12 Σεπ 2025, 13:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δεν είναι νωρίς να πούμε ποιον ξεπέρασε και ποιον όχι ο Μυθου?

Για τον ανταγωνισμό συμφωνώ ότι έχουν ενισχυθεί σημαντικά αν και έχουν και το κοπα Άφρικα στη μέση όπου θα χάσουν τον καλύτερο παίκτη τους για αρκετό καιρο.
από boogeyman77
Τρί 30 Σεπ 2025, 19:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III

Ετσι οπως γιναν τα πραγματα, 1η γεναρη πρεπει να ειναι εδω ενα ΤΟΠ φορ και ενα ΤΟΠ στοπερ. Αλλιως η ΠΑΕ δε πολυκαιγεται να ειναι πραγματικα δυνατη για 3 διοργανωσεις.

Βαζω και εναν αστερισκο για αριστερο εξτρεμ. Μακαρι να συνελθει ο ιβανουσεκ που ειναι ενας ακρως ελπιδοφορος και ικανος ...
από makispaspartou
Τρί 16 Δεκ 2025, 17:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Αυτό που πάλι θα το ρίξουμε σε όλους τους άλλους εκτός του Ιβάν δεν το καταλαβαίνω.
Τους είπε δηλαδή ο Σαββίδης all in για επιθετικό και αυτοί φέρανε Γερεμέγιεφ?
Αλήθεια τα πιστεύετε αυτά που γράφετε?
από jibbie
Τρί 16 Δεκ 2025, 19:43
Jump to forum
Jump to topic

Michael Scott έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 17:33 Τα θετικα του Γερεμεγεφ ειναι οτι θα ειναι εδω 1η του μηνός, έτοιμος να ενσωματωθεί. Επιπλέον, ξερει το πρωτάθλημα αρα δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Τώρα παικτικα, και σαν χαρακτηριστικά, σηκώνει αρκετή συζήτηση αλλα για να δουμε...
και γω τα χω αυτα τα χαρακτηριστικα που περιγραφεις
από WestBlock4
Τρί 16 Δεκ 2025, 20:07
Jump to forum
Jump to topic

Οι μεταγραφές ΔΕΝ έχουν τελειώσει (βασικά ούτε καν άρχισαν) και ο Γερεμεγιεφ ΔΕΝ είναι το μόνο φορ που θα αποκτηθεί

Δε βαρέθηκες ρε αδερφε αυτη τη καραμέλα. 3 μηνες ειχαμε να εχουμε 2 φορ κ μιας κ δε προλάβαμε το καλοκαίρι ειχες αλλους 6 μηνες να ψάξεις με την ησυχία σου κ κατέληξες στον εκτος ...
από Patron
Τρί 16 Δεκ 2025, 20:16
Jump to forum
Jump to topic

Maezono Masakiyo έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:16
danirifle έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:15 με σένκεφελντ και μλαντένοβιτς εγώ είμαι ικανοποιημένος

Αν δεν φέρουν Γεντβάι δεν ξανασχολούμαι...
σας πονάει ο Σαββίδης κ εσάς
από Dimitris_L4
Τρί 16 Δεκ 2025, 20:24
Jump to forum
Jump to topic

Τελευταιες μερες καλοκαιριου λεγανε οτι προσπαθουν να διωξουν Τσαλοφ κ να παρουμε ενα φορ...δν εκατσε αυτο κ μειναμε με το ρωσικο παλτο...Φτανουμε Δεκεμβρη μεσα σε ολους τους στοχους , λογω προπονητη ΚΑΙ ΜΟΝΟ...κ λεμε οκ θα διορθωθει τ λαθος, ερχεται ο Ζαφ να ερθουν ενα φορ κ.ενα στοπερ κ παμε να ...
από makispaspartou
Τρί 16 Δεκ 2025, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Εχει πλάκα που οι ίδιοι που απέρριπταν τον παικταρα Λιβαγια λόγω χάρτινης τώρα προσπαθούν να δικαιολογήσουν την κίνηση Γερεμεγιεφ από τα σκουπίδια του βαζελου.
Ειλικρινα δεν πάει να φέρουν και τον θεό τον ίδιο μετά, η απόκτηση του Γερεμεγιεφ είναι λάθος και ένδειξη χαμηλής δυναμικής. Πέσαμε πολύ στο ...
από omerta76
Τρί 16 Δεκ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Γερεμεγιεφ και τα μυαλά στο μπλεντερ...εδώ έχουμε 1,5 χρόνο έναν κώνο στην επίθεση και τον πληρώναμε κιόλας, σε αυτόν θα κολλήσουμε;

Μπράβο Ιβάν, τώρα κατάλαβα το "θαύμα" που έλεγες, όντως παίζεις σκάκι και βλέπεις 3 κινήσεις μπροστά από εμάς τους πληβείους.
από loukas karadimos
Τετ 17 Δεκ 2025, 08:38
Jump to forum
Jump to topic

Έχω ξενερώσει μέχρι και εγώ, που με ρωτάνε τι μέρα έχουμε και απαντάω ΠΑΟΚ.Περιμενω να πάρουμε Τσαπρα από τώρα γιατί δεν βλέπω να επανέρχεται ο Σαστρε . Να δώσουμε Καμαρά με κανά 6- 7 εκατ και να πάρουμε Μπιάνκο και στόπερ που μας λείπει . Αν έρθει καλός στόπερ υποθέτω θα χρησιμοποιηθεί ο ...
από loukas karadimos
Τετ 17 Δεκ 2025, 09:46
Jump to forum
Jump to topic

αληθεια ακουσατε την εκπομπη των 24 που μιλανε για "λογικη" ?

αληθεια ειδατε ΟΛΕΣ τις σελιδες που ασχολουνται με ΠΑΟΚ τι γραφουν και πως χρυσωνουν το χαπι?

Μονο εγω τα βλεπω και γυρνανε τα μυαλα μου ρε πστ

τι διαολο

προφανως free οποιος φοραει την τιμημενη θα στηριχτει μεχρι αποδειξεως του ...
από Bono.
Τετ 17 Δεκ 2025, 10:18
Jump to forum
Jump to topic

Αριστερό εξτρέμ νομίζω μία καλή περίπτωση είναι ο Λημνιός.
Σέντερ μπακ καλές περιπτώσεις ο Σένκενφελντ αλλά και ο Μάγκνουσον.
Δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους αλλά μήπως έχει ο Γερεμέγιεφ?
Ήταν τεταρτοπέμπτες επιλογές στο βάζελο αλλά το ίδιο ήταν και ο Γερεμέγιεφ.
Έχουν όμως και πλεονεκτήματα ...
από dimpaok4
Τετ 17 Δεκ 2025, 11:00
Jump to forum
Jump to topic

Ζουμε ξεπλημα που θα ζηλευε και ο γαυρος γυρω απο τον Γερεμεγιεφ απο τα ΑΡΔ.

Ποσο δικιο εχετε που ουρλιαζετε απο την πρωτη στιγμη που μπηκα στο φορουμ να ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ.

Και κριτικη 0 απο ολους φυσικα σε συγκεκριμενα προσωπα. Ακου εκει γερεμεγιεφ.
ε οπως θα δικαιολογησουν το 20αρικο ...
από don PAOK
Τετ 17 Δεκ 2025, 12:25
Jump to forum
Jump to topic

Έτσι ακριβώς. Δεν μπορεί να βλέπουμε 1μιση χρόνο ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στο φορ και η πρώτη κίνηση να είναι μπάλωμα με έναν παίκτη που δεν έχει τα χαρακτηριστικά που ζητάει ο προπονητής.

Και γώ θέλω να πιστέψω ότι έρχεται για τρίτος αλλά με φοβίζει ότι θα φτάσουμε 25γεναρη και θα είναι η ...