Αναζήτηση για περισσότερες από 1006 εγγραφές
- Τετ 29 Απρ 2026, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ
Αντίο ζωή είμαστε;
- Τετ 29 Απρ 2026, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπον, στα 199 συμφωνια να παμε κατευθειαν 201. Δε γινεται αυτο το πραγμα φετος. Απο μπουλκουμε σε μπουλκουμε
- Τετ 29 Απρ 2026, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Με το καλο του χρονου να γινει η επενδυση που ακουγεται και να ερθουν επιτυχιες. Φανταζεστε να γινουν οι αλλαγες οντως στο ποδοσφαιρο και στο μπασκετ και στα 101 να τα παρουμε ολα παραμαζωμα; 
- Τετ 29 Απρ 2026, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως σε χρόνια των 100 ομάδας ,δεν έχω δει τέτοια μαζική αυτοκτονία σε πιθανούς τίτλους .
Οσο το σκεφτομαι ειναι ακριβως η χρονια για τα 100 του ΠΑΟΚ. θλιψη, πενθησαμε αδερφια, μαλωνουμε μεταξυ μας, παμε σερι στην πηγη και αντι για νερο βγαινει ενα χερι και μας δινει χαστουκι, παμε απο φλοκο ...
- Τετ 29 Απρ 2026, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Με χαλασε παρα πολυ αυτος ο τελικος. Ηθελα απελπισμενα να παρουμε ενα τροπαιο για να το αφιερωσουμε στα χαμενα παιδια. Με πονεσε πολυ οτι τα καναμε φλοκο αλλα αυτο περισσοτερο γιατι ηταν ο τελευταιος "μεγαλος" παιζουμενος στοχος στα 2 μεγαλα αθληματα... Πιο πολυ απ'ολα γιαυτο.
αυτο μονο. Καλο βραδυ ...
αυτο μονο. Καλο βραδυ ...
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 19:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ολυμπιακός Κυριακή 03/05 19:00 Novasports Prime
Να το παιξουμε λιγο χαρτινοι; Αφου οι βαζελοι θα το δωσουν το ματσακι στο αφεντικο τους την κουλα ρε. Στημενο το εχει ο Ηλιοπουλος με τον καραφλα συνεταιρακια αγαπητικοι της κυβερνησης ειναι και οι 2.
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 19:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ολυμπιακός Κυριακή 03/05 19:00 Novasports Prime
aiva πως σου φανηκε ο baba σημερα;
- Δευ 04 Μάιος 2026, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Καλησπερα αδερφια.
Κανω αυτο το θεμα καθαρα προς συζητηση της εξαγγελιας της ΠΑΕ μεσα απο την ΣΤ που εκανε ο Παπαμιμικος.
Επειδη εβλεπα σε διαφορα thread να γινεται συζητηση σπαστα για το τι θελουμε, δε θελουμε, πιστευουμε κλπ πηρα μια πρωτοβουλια να δημιουργησω αυτο το νημα.
Και επειδη ειμαι απο ...
Κανω αυτο το θεμα καθαρα προς συζητηση της εξαγγελιας της ΠΑΕ μεσα απο την ΣΤ που εκανε ο Παπαμιμικος.
Επειδη εβλεπα σε διαφορα thread να γινεται συζητηση σπαστα για το τι θελουμε, δε θελουμε, πιστευουμε κλπ πηρα μια πρωτοβουλια να δημιουργησω αυτο το νημα.
Και επειδη ειμαι απο ...
- Δευ 04 Μάιος 2026, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Να ξεκινησω εγω. Θα μου αρεσε παρα πολυ για αρχη να μας ελεγαν αν οχι ομαδα, απο ποια ΛΙΓΚΑ εχουν αποφασισει οτι το μοντελο που θα ακολουθησουν βολευει περισσοτερο το κλαμπ.
Τι εννοω, αν δεις πως δουλευουν οι αγγλικες και οι γερμανικες ομαδες πχ, εχουν εντονες διαφορες στην φιλοσοφια τους, φυσικα ...
Τι εννοω, αν δεις πως δουλευουν οι αγγλικες και οι γερμανικες ομαδες πχ, εχουν εντονες διαφορες στην φιλοσοφια τους, φυσικα ...
- Δευ 04 Μάιος 2026, 13:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν μεινει επερχομενη... Σφιξαμε.zoran έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 13:09 Καλορίζικο !!
Εύχομαι να μακροημερεύσει και να μην μείνει … επερχόμενη![]()
- Δευ 04 Μάιος 2026, 13:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο ειπε η ΠΑΕ, τωρα το αν θα γινει... ειδωμεν. Εγω το θεμα το εκανα για να δουμε τι θα θελαμε εμεις σαν οπαδοι να δουμε να κανει η διοικηση.Patron έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 13:14 Την έχουμε σίγουρη την αναδιάρθρωση δηλαδή; Δεν την γλιτώνουμε;
- Τρί 05 Μάιος 2026, 10:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι να πρόβλημα να ήταν το σάιτ. Να δούμε που θα πάει και η μπουτίκ του χρόνου
Αστείο και να το συζητάμε αυτό
Προχθές γύρισα από ταξίδι στο Μιλάνο (ναι οκ μεγαλύτερη πόλη κλπ μπλα μπλα συμφωνώ)
Μίλαν και Ιντερ έχουν από 3 μπουτίκ
Μία στο γήπεδο
Μία στο καρακεντρο στο πεζόδρομο που ...
- Τετ 06 Μάιος 2026, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
https://www.transfermarkt.com/detailsuc ... e/61809624
γενικα, της ταναπου απο ελευθερους. Πολλεεεεεεεες ευκαιριες. Αλλα πρεπει να δωσεις καλα συμβολαια. για να τους πεις ελα να κανεις αρχες ιουλη προετοιμασια.
γενικα, της ταναπου απο ελευθερους. Πολλεεεεεεεες ευκαιριες. Αλλα πρεπει να δωσεις καλα συμβολαια. για να τους πεις ελα να κανεις αρχες ιουλη προετοιμασια.
- Τετ 06 Μάιος 2026, 19:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Βασικά δεν το λες γήπεδο. Πέρα από όσους είμαστε δεμένοι με το συγκεκριμένο γήπεδο και γουστάρουμε την ιεροτελεστία σίγουρα δεν προσελκύει κόσμο ως εμπειρία.για 300 δεν ξέρω. Δεν θέλω να μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί εγώ ότι και να βάλουν βρε με δόσεις θα είναι βρε με ένα μήνα απεργία πείνας, θα ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 15:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας
Καπου μεσα μου ελπιζω ο Ιβαν να το δει σαν προκληση αυτο και να βαλει και αυτος το προπονητικο της θερμης σε fast track.
ΟΛΗ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.
ΟΛΗ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.