Η αναζήτηση βρήκε 998 εγγραφές
- Δευ 27 Απρ 2026, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ελα ρε παιδια τωρα, μεσα στο μπουρδελο που εχουμε γινει υπαρχουν εκει εξω ατομα που για ενα κλικ θα γραψουν οτι ερχεται να αγορασει την ΠΑΕ μεχρι και ο Βασιλιας της Νιγηριας μαζι με 3 αραβες και θα πουλησουν τον Ντελια για ενα κιλο φετα ΠΟΠ.
Απριλης ειναι ακομα, μην δινετε βαση σε αυτα. Λαδι ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε τον πηρε το ματι μου θυμαμαι τον Γιωργη γιατι τον επιασε η καμερα οταν εδινε το χερι του στους παικτες. Αλλα για να το λες το ειδες αρα οκ. Αρα η οικογενεια ηταν στον βολο.
- Δευ 27 Απρ 2026, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδια επειδη παει σε ενα ασχημο μερος η συζητηση και προσφατα οχι μονο εχασαν ανθρωποι της ομαδας δικους τους αλλα εμεις χασαμε συνοπαδους μας οικογενειες καταστραφηκαν και καποιοι απο μας χασαμε και δικους μας προσφατα.
Ας πουμε οτι ειναι ολο μια ατυχης παρενθεση σε ενα τοπικ το οποιο γενικα ...
Ας πουμε οτι ειναι ολο μια ατυχης παρενθεση σε ενα τοπικ το οποιο γενικα ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πω και εγω με την σειρα μου κατι γενικοτερο. Εγω το λεω οτι δε τον εχω εμπιστοσυνη πλεον τον Ιβαν. Τι θα ηθελα να δω για να πω οτι οκ το γυρναει.
Δε με νοιαζει να φερει αλλους 3 ζαφειριδες. Ο γαυρος πεταξε 8 για τον στρεφετσα που τον εστειλε σπιτι σε 6 μηνες. Η καλυτερη μεταγραφη της Α4 ειναι ο ...
Δε με νοιαζει να φερει αλλους 3 ζαφειριδες. Ο γαυρος πεταξε 8 για τον στρεφετσα που τον εστειλε σπιτι σε 6 μηνες. Η καλυτερη μεταγραφη της Α4 ειναι ο ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 10:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Εγω του εκανα πολλες φορες σκληρη και αδικη κριτικη γιατι εβλεπα το δεντρο και οχι το δασος θα πω οτι φοβαμαι παρα πολυ να φυγει ο Λουτσεσκου. Ειναι τοσο ανικανη η διοικηση που αληθεια φοβαμαι τρομακτικη κατρακυλα αν φυγει.
- Τρί 28 Απρ 2026, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Εγω του εκανα πολλες φορες σκληρη και αδικη κριτικη γιατι εβλεπα το δεντρο και οχι το δασος θα πω οτι φοβαμαι παρα πολυ να φυγει ο Λουτσεσκου. Ειναι τοσο ανικανη η διοικηση που αληθεια φοβαμαι τρομακτικη κατρακυλα αν φυγει.
Οκ αλλα κάποια στιγμή θα γίνει και αυτο. Μια σοβαρή εταιρεια εχει ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 10:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Κοινωνικο πειραμα εχουμε γινει αληθεια...freemind έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 10:12 Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος αναλαμβάνει σύμβουλος του προέδρου κ. Ιβάν Σαββίδη σε θέματα στρατηγικής ανάπτυξης, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων.
- Τρί 28 Απρ 2026, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Και α και ου και δαπ νουδουφουκου.
Η αλλαγη που ολοι θελαμε ηρθε.
Η αλλαγη που ολοι θελαμε ηρθε.
- Τρί 28 Απρ 2026, 11:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή.
Η εμπειρία, η δυναμική παρουσία και το πάθος του για εξέλιξη αναμένεται να ενισχύσουν τη στρατηγική ανάπτυξη του συλλόγου και να συμβάλουν στην ...
Η εμπειρία, η δυναμική παρουσία και το πάθος του για εξέλιξη αναμένεται να ενισχύσουν τη στρατηγική ανάπτυξη του συλλόγου και να συμβάλουν στην ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 12:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι οπαδοι φταινε μη γκρινιαζετε.
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπον, το καλοκαιρι ξεκινησε η διαδικασια για το νεο προπονητικο. ((((ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ)))) ξεκιναει τελος του ετους. Δηλαδη εναμιση χρονο μετα. 18 μηνες. Και θελει 22 για να γινει. 40 μηνες. 3,5 χρονια κοντα. Το προπονητικο χρειαζεται περιπου οσο χρειαζεται ενα νεο ΓΗΠΕΔΟ μεσα στον ιστο της πολης ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα, Θα, Ο προεδρος, DNA ΠΑΟΚ, Θα. Επιασε γενναιο φασμα απο buzzwords εγω του το δινω. Ουσια 0.
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:45
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.sport24.gr/football/paok-xtizei-neo-proponitiko-kentro-sti-thermi/
Να ποσο καιρο σου κουνανε το τυρακι προπονητικο στην θερμη. Το 22 για να φτασουμε στο 26 ωστε να μαθουμε οτι θα ειναι ετοιμο το 28-29.
Για να μην λεμε οτι "που ξεραμε" οτι θα γινει νεο προπονητικο. Το τυρακι και για ...
Να ποσο καιρο σου κουνανε το τυρακι προπονητικο στην θερμη. Το 22 για να φτασουμε στο 26 ωστε να μαθουμε οτι θα ειναι ετοιμο το 28-29.
Για να μην λεμε οτι "που ξεραμε" οτι θα γινει νεο προπονητικο. Το τυρακι και για ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Α τωρα δηλαδη οι υποσχεσεις που τρεναραμε με λυσα και σφυριζοντας κλεφτικα μεχρι να ερθει ο μπαμπουλας το προηγουμενο καλοκαιρι και (((ξαφνικα))) ολα αρχισαν να ενεργοποιουνται για αν μην χασουμε την κρεμουλα = Ειστε αχαριστοι.
Αχαριστοι δεν ειμαστε, ουτε χαζοι ομως. Βλεπουμε τι γινεται πως γινεται ...
Αχαριστοι δεν ειμαστε, ουτε χαζοι ομως. Βλεπουμε τι γινεται πως γινεται ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Α τωρα δηλαδη οι υποσχεσεις που τρεναραμε με λυσα και σφυριζοντας κλεφτικα μεχρι να ερθει ο μπαμπουλας το προηγουμενο καλοκαιρι και (((ξαφνικα))) ολα αρχισαν να ενεργοποιουνται για αν μην χασουμε την κρεμουλα = Ειστε αχαριστοι.
Αχαριστοι δεν ειμαστε, ουτε χαζοι ομως. Βλεπουμε τι γινεται πως ...