Αναζήτηση για περισσότερες από 1005 εγγραφές
- Παρ 08 Μάιος 2026, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας
Καπου μεσα μου ελπιζω ο Ιβαν να το δει σαν προκληση αυτο και να βαλει και αυτος το προπονητικο της θερμης σε fast track. :mrgreen:
ΟΛΗ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ.
Πόση έκταση να είναι από τους Ταγαραδες μέχρι το ικεα και το παλατάκι να την απαλλοτριώσουμε όλη να κάνουμε μέχρι και ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ποια σκουπα, και ποιος καλυπτει την διοικητικη ανυπαρξια του μετα.
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Αχ ρε Ιβαν τα εκανες ολα σωστα, τα εκανες μιλαμε κουκλα η ομαδα ειναι μοντελο αλλα αυτη η ατυχια.... Πολυ ατυχια ρε γαμωτο. Μα ποσο ατυχοι ειμαστε. Τι τυχεροι που ειναι παντα οι αλλοι. Μα γιατι ρε ειμαστε τοσο ατυχοι και τα κανουμε σωστα τα πραγματα και ειμαστε ατυχοι.
Ατυχια.
Ατυχια.
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
φερστ λιγκ φειζ, 32 αυγουστου 3 δανεικοι και καμια περηφανη πωληση (αυτουνου που θελει να φυγει ντε) και κατι θα κανουμε μωρε.
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνδρομο του καθρεπτη οπισθοπορειας full force. Εχετε κολλησει στο 2019. Πραγματικα νομιζετε οτι εχουμ 2019, ο Σαββιδης ειναι εδω, ασχολειται ολη μερα και ολη νυχτα, οτι λαθη γινονται διοθρωνονται το συντομοτερο δυνατο και εχουμε πραγματικο οραμα σαν κλαμπ.
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
η γκοτζαρεβα παρεα με τον Θωμαρεη και τον Παπαμιμικο. Ακρως σχετικοι με ποδοσφαιρο.chrisg4 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:29 Ρε εγώ να ρωτήσω κάτι . Την αξιολόγηση του Λουτσεκου ποιος θα την κάνει ; Ο Σαββιδης θα πάρει την απόφαση , ΟΚ. Τα εργαλεία για να πάρει την σωστή απόφαση ποιος θα του τα δώσει;
- Τρί 12 Μάιος 2026, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Kαι εδω καλα παμε. 100 χρονια ΠΑΟΚ αφου. Ξερει κανεις αν γινανε μπουρδελο και στο βολλεϊ; Στο ταβλι; Δεν ειναι πραγμα αυτο ρε φιλε.
- Τρί 12 Μάιος 2026, 17:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
τον κουτσο ερναντεσ λες;DamoN έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 17:23 Καλός ο Αλεξ καλός ο Γιακουμ αλλά έναν σαν τον λατινο την Μπέτις θέλω ρε γαμωτο
- Τρί 12 Μάιος 2026, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Επειδή έχω βαρεθεί να διαβάσω αυτό για την διάρκεια της ΑΕΚ κλπ κλπ
Εσείς όλοι θέλετε να μ πείτε πως αν ο πινεδα έλειπε όσο ο Μειτε
Ο Βαργκα όσο ο Γιακουμάκης ο γιοβιτς όσο ο Ντελιας ο κοιτα όσο ο Ζιβκοβιτς ο ρελβας όσο ο μιχαηλιδης ο ρότα όσο ο κενι και ο στρακοσια όσο ο παβλενκα η Κούλα θα ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Μονο στο φορ ειχαν καλυτερους. ΜΟΝΟ.
- Τρί 12 Μάιος 2026, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
εκανες γκαλοπ;
- Τετ 13 Μάιος 2026, 16:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Ναι ενημερωσε αμα εχεις κατι χειροπιαστο σε απαντηση να κινηθουμε και εμεις αναλογα.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME
μην γκρινιαζετε.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαβασα σε σχολιο στο instagram "ο Ηλιοπουλος περισσοτερες φορες εχει ερθει τουμπα απο σενα την τελευταια 5ετια"
Νταξει, σε σχεση με αυτα που διαβαζω στα σοσιαλ, ειμαι πολυ ψυχραιμος.
Νταξει, σε σχεση με αυτα που διαβαζω στα σοσιαλ, ειμαι πολυ ψυχραιμος.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:48
- Jump to forum
- Jump to topic
ευχομαι να πουλησει σε εναν απατεωνα και να καταστραφουμε.αυτο σας αξιζει
να καταστραφει ο ΠΑΟΚ ευχηθηκε ανωνυμος οπαδος επειδη καποιοι δεν εχουμε εμπιστοσυνη στον προεδρο που εχεις εσυ εικονισμα. Μολις εβαλες τον προεδρο πανω απο τον ΠΑΟΚ αν δε το καταλαβες. Δε πειραζει ο καθενας τις ...