τιποτα δε δικαιολογει την ντροπη Γερεμεγιεφ.Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 16:14 Φαίνεται αρκετά ψαγμένη κίνηση και δεν θα με χαλούσε αν ερχόταν να μοιραστεί τον χρόνο με τον Τάισον αριστερά.
Παρόλα αυτά δεν δικαιολογεί την κίνηση Γερεμέγιεφ..
Η αναζήτηση βρήκε 833 εγγραφές
- Τετ 17 Δεκ 2025, 16:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 09:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Με εξαιρεση τον Ζαφειρη που ειναι μεταγραφαρα αλλα ειχε και επικοινωνιακο χαρακτηρα, ο ΠΑΟΚ μεταγραφικη εδω και αρκετα χρονια θυμιζει αυτους τους που πανε στην λαϊκη 4 το απογευμα να παρουν τα φθηνα που ειναι "μια χαρα".
Εδω και χρονια εχουμε το μοτιβο να πουλαμε ασημικα και να φερνουμε κατι ...
Εδω και χρονια εχουμε το μοτιβο να πουλαμε ασημικα και να φερνουμε κατι ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο που λειπει περισσοτερο απο την ΠΑΕ εδω και χρονια και ειναι στα ματια μου το χειροτερο ειναι οτι δεν εχουμε ΟΡΑΜΑ.
Ποιο ειναι το οραμα; Το να μιλαμε για θαυματα; Το να ελπιζουμε σε ενα πρωταθλημα σαν του 24 που ηταν εναντια σε θεους και δαιμονες και γινεται μια φορα στα 100; Γιατι το να παρεις ...
Ποιο ειναι το οραμα; Το να μιλαμε για θαυματα; Το να ελπιζουμε σε ενα πρωταθλημα σαν του 24 που ηταν εναντια σε θεους και δαιμονες και γινεται μια φορα στα 100; Γιατι το να παρεις ...
- Παρ 19 Δεκ 2025, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Παροτι ο Ραγκα δε πετυχαινει βαλσαμωμενο ελεφαντα, εχει τεραστια γνωση στο ισπανικο ποδοσφαιρο. Φαινεται οτι το παρακολουθει πααααρα πολυ. Ξερει και απο λαλιγκα και απο σεκουντα πολυ. Και κατα καιρους που τον εχουν ρωτησει για παικτες που "ακουστηκαν" κατευθειαν ελεγε αν ενας υπαρχει περιπτωση να ...
- Παρ 19 Δεκ 2025, 16:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Χρηστος ΤζοληςΧωρικός έγραψε: Παρ 19 Δεκ 2025, 15:25 εχω την αίσθηση πως θα γίνει μια μεταγραφή ή δανεισμός επιπέδου τουλάχιστον Ζαφείρη..
Όσο για την ...επιστροφή που γράφετε δυο σελίδες πριν... ξέρετε υπάρχει μια χαρά εξτρεμοφορ που πληροί τις προυποθέσεις!![]()
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι εξυπνάδα το να αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο (και σύντομα παίκτη του ΠΑΟΚ) ως ντροπή;
1) δεν αναφερομαι στον παικτη αλλα στην μεταγραφη του. 2) Απο την στιγμη που θα βαλει την φανελα εγω θα τον στηριξω, εδω στηριξα τον σαματα και τον τσαλοφ.
Ο μονος που δε φταιει στην μεταγραφη αυτη ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
στα 30 σου δηλαδη πως ησουν;
- Δευ 22 Δεκ 2025, 09:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Και φερανε ποιον να κοψει λεπτα απο τον Μυθου....
- Δευ 22 Δεκ 2025, 09:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μυθου ειναι ενας βασικος λογος που θεωρω αποτροπαια την μεταγραφη γερεμεγιεφ. Οπως δεν ηθελα ουτε τον Τετεη. Εχω Μυθου. Ειναι μια χαρα φορ και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τους 2. Βασικα παιζει να ειναι καλυτερος και απο τους 2.
Θες να κοψεις λεπτα απο τον Μυθου γιατι εχεις στοχο; ΦΕΡΕ μια ...
Θες να κοψεις λεπτα απο τον Μυθου γιατι εχεις στοχο; ΦΕΡΕ μια ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 10:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μυθου ειναι ενας βασικος λογος που θεωρω αποτροπαια την μεταγραφη γερεμεγιεφ. Οπως δεν ηθελα ουτε τον Τετεη. Εχω Μυθου. Ειναι μια χαρα φορ και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τους 2. Βασικα παιζει να ειναι καλυτερος και απο τους 2.
Θες να κοψεις λεπτα απο τον Μυθου γιατι εχεις στοχο; ΦΕΡΕ ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Χρειαζομαστε τυρακι απο Ολλανδο,Πατερ,Μαυροζωνα και Ginola να εχουμε λιγο ζωουλα για τις επομενες μερες. Και για κερασακι Πορκαρο.
- Δευ 22 Δεκ 2025, 16:54
- Jump to forum
- Jump to topic
αμα ειναι να παιζω high line αμυνα με τον Μητογλου ας φερω πισω τον Καργα που ειναι και ΠΑΟΚι.
- Δευ 22 Δεκ 2025, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
πουλεναρα στο φιφα, τον αγοραζα για διφιραγκα τον πουλουσα και εφτιαχνα ομαδαρα.
**οι today γενικα... δεν ειναι και τρομερα ευστοχοι, η αληθεια ειναι.
- Δευ 22 Δεκ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι θα σας έλεγαν πριν κάνα δίμηνο ότι ως ενίσχυση Γενάρη για να σηκώσουμε πρωτάθλημα που κατά δήλωσή όλων ειναι ο βασικός στόχος θα ήταν ο Γερεμεγεφ και ο Μητογλου και δεν θα ξερναγατε ομαδικώς...Κοροιδευομαστε μεταξύ μας.
Σηκωσαμε με Μπραντον,στο Γερεμεγιεφ θα κολλησουμε?
Και γιατι να ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 08:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Κραζω την διοικηση γιατι ενω ψαχνω φορ απο το καλοκαιρι και εχω εναν πιτσιρικα και εναν δανεικο, αντι να κανω ΥΠΕΡΒΑΣΗ και να εχω φορακλα για τα επομενα χρονια, φερνω ελευθερο τον κομμενο της ζελας στα 32 του. Κραζω την διοικηση γιατι εχω ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. Μπορεις να εχεις διαφορετικες απαιτησεις απο ...