Η αναζήτηση βρήκε 833 εγγραφές

Return

από embuji
Πέμ 01 Ιαν 2026, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

loukas karadimos έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 16:21 Μάλιστα

Άρα ο γκολτζής Βάργκας των 20+ γκολ επι σειρά ετών θα μπορούσε να είναι εδώ πρώτη του μηνός αντί του τέταρτου φορ του Έκτου βαζελου

Καλή χρονιά να έχουμε και να τρώμε λιγότερο γλέντι απ τους ΑΡΔ ΜΑΣ!!!
εισαι εμμονικος.
από embuji
Παρ 02 Ιαν 2026, 22:25
Jump to forum
Jump to topic

Τι να πω ρε μαγκες μακαρι να ειναι καλος, εχω τρομαξει τοσο πολυ με τον τσαλοφ που δε θελω να ξαναπαρουμε παικτη απο Ρωσια.

Βεβαια θα με πεις ιγκανσον. Ναι, αλλα τοτε η Ρωσια ειχε πολυ καλυτερο πρωταθλημα, δεν ειχε φαει μπαν λογω πολεμου κλπ κλπ.
από embuji
Σάβ 03 Ιαν 2026, 00:04
Jump to forum
Jump to topic

ο Οζντοεφ ηρθε απο τουρκια.

ο Ματος αν θυμαμαι καλα ελευθερος απο εκεινη την ντνιπρο που ειχε φτιαξει ομαδαρα και πηγε τελικο γιουροπα. (ουκρανια)
από embuji
Σάβ 03 Ιαν 2026, 01:04
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο, ο κομποτης έχει πολύ καλή σχέση με τον αλαφ και αν θέλουν έναν παίκτη του πολλές ομάδες θα προτιμήσει εκείνον.
Εφόσον ικανοποιηθεί με τα χρήματα

9 στις 10 γινεται αυτο που θελει ο παικτης. Αν ο ΠΑΟΚ ή οποιαδηποτε ομαδα ψησει τον παικτη, τα βρει μαζι του και τον εχει ...
από embuji
Σάβ 03 Ιαν 2026, 15:01
Jump to forum
Jump to topic

Σουριναμέζος έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 13:06 Φέρτε τον Έβερτον όσο είναι ακόμα στην ομάδα ο Τάισον να τον γαλουχήσει :mrgreen:
τον εβερτον δεν τον ειχαμε κανει νταχτιρντι οταν ηταν μπενφικα; Επι αμπελ.
από embuji
Σάβ 03 Ιαν 2026, 17:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μύκονος Betsson-ΠΑΟΚ, 03/01, 15:45, ΕΡΤ2

st4this έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 17:38 Τι κανει ρε μαλακα η τυπισσα παλι; Διαβαζει τα σχολια μας online τωρα;
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑ. Για παν ενδεχομενο
από embuji
Σάβ 03 Ιαν 2026, 22:40
Jump to forum
Jump to topic

Ο κάθε ντεμεκ δημοσιογράφος παίζει το παιχνίδι του.
Πχ χθες ανέβασαν οι false9 βίντεο που συγκρίνουν με βάση τους μισθούς τα μπατζετ του γαύρου με μας καθώς αξιολογούν και του παίκτες επίσης.
Θα προσπεράσω το γεγονός ότι βγάλανε τον μισθό του Κένι στο 1,7Μ!!!! αλλά όταν φτάσανε στον Ζαφείρη ...
από embuji
Κυρ 04 Ιαν 2026, 11:53
Jump to forum
Jump to topic

Στοπερ.

Ο λοβρεν εβγαλε θεμα στους κοιλιακους οποτε δε ξερουμε καν αν θα επιστρεψει, ο κεντζιορα δε βλεπεται, ο βολιακο ειναι παικτης ροτεσιον και ο Μιχα ενω εχει αρετες ειναι λιγο.. σοφτ. Θελω ενα ταυρι. εναν κιλερ πισω.

Ο Γιαννουλης ειναι πολυτελεια που την εχεις και λες παω σηκωσω οτι μπορω ...
από embuji
Κυρ 04 Ιαν 2026, 23:42
Jump to forum
Jump to topic

Κανει δε κανει, ειναι δεν ειναι στα θελω αυτη ειναι η 3αδα. Μακαρι να πιασει μακαρι να συνεχισει μια ανοδικη πορεια και ο Μυθου και τον Μαϊο να ειμαστε καλα.

Εγω ειπα τι πιστευω για την μεταγραφη δε τα ξαναλεω δεν εχει νοημα. Περιμενα κατι πολυ καλυτερο. Περιμενα κατι ιδιου αν οχι μεγαλυτερου ...
από embuji
Δευ 05 Ιαν 2026, 12:06
Jump to forum
Jump to topic

Το μόνο που λείπει από την ΠΑΕ είναι να κάνουν και σχολή να εξάγουν αυτή τη γνώση :D του αθλητικού μάνατζμεντ στην Ευρώπη, όπως έκανε αντίστοιχα ένας παλιότερος εργοδότης μου (Axelos της Capita plc) με το PRINCE2 στο project management, ότι πιο άχρηστο έχω πάρει και δει με τα μάτια μου ...
από embuji
Δευ 05 Ιαν 2026, 15:55
Jump to forum
Jump to topic

Μήπως λοιπόν δεν έχουν τόσο άδικο όσοι υποστηρίζουν πως το να δαπανηθεί ένα σοβαρό ποσό πχ (3-4+ εκατομμύρια) για μεταγραφή, μειώνει τις πιθανότητες για αποτυχία;
Μήπως τελικά το μοτίβο "ελεύθεροι, δανεικοί, μεταγραφές εκατομμυρίου" έχουν στοιχίσει πολύ περισσότερα πράγματα από όσα νομίζουμε ...
από embuji
Δευ 05 Ιαν 2026, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

Μήπως λοιπόν δεν έχουν τόσο άδικο όσοι υποστηρίζουν πως το να δαπανηθεί ένα σοβαρό ποσό πχ (3-4+ εκατομμύρια) για μεταγραφή, μειώνει τις πιθανότητες για αποτυχία;
Μήπως τελικά το μοτίβο "ελεύθεροι, δανεικοί, μεταγραφές εκατομμυρίου" έχουν στοιχίσει πολύ περισσότερα πράγματα από όσα νομίζουμε ...
από embuji
Τρί 06 Ιαν 2026, 01:28
Jump to forum
Jump to topic

E, αφου το μοντελο της ΠΑΕ στα μεταγραφικα ειναι τοσο κομπλε, πως γινεται σε αυτο το γαμ8^%^νο το τσαμπιο σλι να εχει μπει η παφος και η καρατατατ και να μην εχουμε μπει εμεις; Αληθεια. Αφου οι ελευθεροι του χαμηλου οικονομικου ραφιου ειναι τοσο καλη επενδυση. Μην μου πειτε ατυχια.

Γιατι αλλον ...