Η αναζήτηση βρήκε 833 εγγραφές

Return

από embuji
Δευ 15 Δεκ 2025, 08:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Τζάμπα μαλώνουμε, ο χρόνος θα δείξει. Αν θα παμε για πρωτάθλημα η απλα θα παραμείνουμε να μαλώνουμε για το τι έφταιξε.
Οι προθέσεις του,ιβαν θα φανούν στις αρχες

Μεχρι 10 γεναρη θα εχουν φανει ολα. Οι παικτες πρεπει να ερθουν και πρεπει να ερθουν ΓΡΗΓΟΡΑ. Αν κανουμε μεχρι 30 γεναρη για τιποτα ...
από embuji
Δευ 15 Δεκ 2025, 08:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III

Προς τα παιδια που εχουν ιδεα τι γινεται.

Δε θελω ονοματα ουτε σουσου. Εχετε ακουσει τιποτα;

Εχει βρει παικτες ο ΠΑΟΚ; Εχουμε λοκαρει τους στοχους; Ειμαστε κοντα σε κανεναν; Κανουμε δουλιτσα; Αυτο μονο. Οχι παλι 30 γεναρη. Μονο αυτο πειτε αν ξερετε. Αν η ΠΑΕ κινειται οπως αρμοζει.
από embuji
Τρί 16 Δεκ 2025, 11:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Του πουλησανε κακη σιδερωστρα και ξενερωσε.
από embuji
Τρί 16 Δεκ 2025, 13:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III

Ο κολκας παντως ειπε οτι γενικα αλλαξε το πως γινονται πλεον οι μεταγραφες. Οτι ειναι πολυ συγκεκριμενα τα ατομα που επιλεγουν παικτες και δινουν τα οκ.

Ας ελπισουμε οτι δεν θα ειναι ο καθε ασχετος(η) να εχει λογο στις μεταγραφες. Για ονομα δηλαδη
από embuji
Τρί 16 Δεκ 2025, 18:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Αν γραψω αυτα που θελω θα ξαναφαω μπαν.

Ελπιζω να ειναι αστειο το θεμα γερεμεγιεφ.
από embuji
Τρί 16 Δεκ 2025, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

Καλα εσεις που γραφετε για λιβαϊ δεν ακουσατε τον μιζερο σημερα; "δεν θα ειναι τυπου ζαφειρη ο φορ" "να προσεχουμε τις προσδοκιες".

Εφερε τον ζαφειρη να δειξει οτι θα χωσει απο δω και περα, πηρε το γηπεδο (για την ακριβεια του το εδωσε ο κοσμος) και τωρα... Γερεμεγιεφ.

ΞΕ-ΦΤΙ-ΛΑ.

Σωζεται μονο ...
από embuji
Τρί 16 Δεκ 2025, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Καλα εσεις που γραφετε για λιβαϊ δεν ακουσατε τον μιζερο σημερα; "δεν θα ειναι τυπου ζαφειρη ο φορ" "να προσεχουμε τις προσδοκιες".

Εφερε τον ζαφειρη να δειξει οτι θα χωσει απο δω και περα, πηρε το γηπεδο (για την ακριβεια του το εδωσε ο κοσμος) και τωρα... Γερεμεγιεφ.

ΞΕ-ΦΤΙ-ΛΑ.

Σωζεται ...
από embuji
Τρί 16 Δεκ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Νταξει αμα χρειαστει να πουλησουμε και τον Ντελια προεδρε ολα καλα. Α, το καναμε αυτο αλλα επειδη θα επεφτε η τουμπα μια ωρα αρχιτερα γυρισαμε το μπιφτεκιον.

Ο κοσμος σου εδωσε το γηπεδο και εσυ του φερνεις τα σκουπιδια του βαζελου.
από embuji
Τετ 17 Δεκ 2025, 07:48
Jump to forum
Jump to topic

Καλημερα, τωρα που ξεκινησε μια νεα μερα και μπορω να δω και εγω πιο ψυχραιμα το ζητημα,

Ακομα νευρα εχω. ΠΟΙΟΣ ΓΕΡΕΜΙΕΓΕΦ ΡΕ
από embuji
Τετ 17 Δεκ 2025, 09:54
Jump to forum
Jump to topic

Ζουμε ξεπλημα που θα ζηλευε και ο γαυρος γυρω απο τον Γερεμεγιεφ απο τα ΑΡΔ.

Ποσο δικιο εχετε που ουρλιαζετε απο την πρωτη στιγμη που μπηκα στο φορουμ να ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ.

Και κριτικη 0 απο ολους φυσικα σε συγκεκριμενα προσωπα. Ακου εκει γερεμεγιεφ.
από embuji
Τετ 17 Δεκ 2025, 12:04
Jump to forum
Jump to topic

Ελπίζω να μην υπάρχει ίχνος αλήθειας σ' αυτό που μόλις άκουσα! Ότι δηλαδή θα διακοπεί ο δανεισμός Γιακουμάκη με πρωτοβουλία της ομάδας του στο Μεξικό και από 1η Γενάρη θα μείνουμε με Γερεμεγιεφ και Μύθου (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως Τσάλοφ δεν θα υφίσταται)..!!

Nαι επειδή ερχεται ο Patson Daka
https://www ...
από embuji
Τετ 17 Δεκ 2025, 12:12
Jump to forum
Jump to topic

Εκει που θελαμε ΦΟΡΑΚΛΑ να ειναι ενα σκαλι πανω του Γιακουμακη τρωμε στην μαπα γερεμεγιεφ και θα πουν και μην ειστε αχαριστοι.

Καπως ετσι πεφτουν και τα στανταρ. Εξτρεμοφορ και δε ξερω γω. ΦΕΡΕ ΦΟΡ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ.

φορ και εξτρεμ για μια απο τις καλυτερες επιθεσεις ...
από embuji
Τετ 17 Δεκ 2025, 12:57
Jump to forum
Jump to topic

Εγω το εγραψα το ξεφτιλες γιατι ετρεμα απο τα νευρα μου οταν διαβασα οτι ειναι "οριστικο" του γερεμεγιεφ.

Τωρα πιο ηρεμος δε θα το εγραφα αλλα ουτε και παιρνω πισω τον χαρακτηρισμο. Εγω ετσι αγαπω την ομαδα και θα ξεσκισω οποιον θεωρω οτι την υποτιμα ή δεν κοιταει μονο και ΜΟΝΟ το να γιγαντωνεται ...
από embuji
Τετ 17 Δεκ 2025, 13:07
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο που κανει ο γαυρος και δε κανει καμια αλλη ομαδα στην Ελλαδα ειναι οτι δε σταματαει να χωνει μεχρι να το "βρει".

Αυτο ειναι δικοπο μαχαιρι αλλα θα σε κοβει μεχρι να το βρεις και να τους κοψεις μετα εσυ ολους.

Αν κανει λαθη που παιζει να κανει και τα περισσοτερα απο τους 3 διεκδικητες γιατι η ...
από embuji
Τετ 17 Δεκ 2025, 13:12
Jump to forum
Jump to topic

Εγω το εγραψα το ξεφτιλες γιατι ετρεμα απο τα νευρα μου οταν διαβασα οτι ειναι "οριστικο" του γερεμεγιεφ.

Τωρα πιο ηρεμος δε θα το εγραφα αλλα ουτε και παιρνω πισω τον χαρακτηρισμο. Εγω ετσι αγαπω την ομαδα και θα ξεσκισω οποιον θεωρω οτι την υποτιμα ή δεν κοιταει μονο και ΜΟΝΟ το να ...