Καλησπέρα, ήταν ενα πολύ δυνατό παιχνίδι, με πάθος και απο τις δύο ομάδες αντάξιο για εναν Προημιτελικό μιας Ευρωπαϊκής Διοργάνωσης.
Η Ομάδα όταν μπήκε στο ρυθμό της έδειξε οτι μπορεί να περάσει. Η κούραση και ένας διαρκής (ίσως υπερβολικός) εκνευρισμός που έχω παρατηρήσει οτι επικρατεί φέτος όταν ...
Η αναζήτηση βρήκε 141 εγγραφές
- Τετ 11 Φεβ 2026, 13:32
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 20/9 20:30 NovaSports
Ηδη με πήραν τρεις μπαμπάδες αν μπορώ μαζί με τον δικό μου να παρω και τα δικά τους 12χρονα στο γήπεδο.
Κι επειδή ο διπλανος μου δε θα ρθει θα μεταβιβάσει το διαρκείας στο γιο μιας φίλης, ο οποίος είναι 16 χρόνων και δεν εχει παει ποτέ στην Τούμπα.
Οταν τον ειδοποίησε πριν λίγο η γυναικα μου, ο ...
Κι επειδή ο διπλανος μου δε θα ρθει θα μεταβιβάσει το διαρκείας στο γιο μιας φίλης, ο οποίος είναι 16 χρόνων και δεν εχει παει ποτέ στην Τούμπα.
Οταν τον ειδοποίησε πριν λίγο η γυναικα μου, ο ...
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εντάξει την ένταση και τα νεύρα τα καταλαβαίνω αλλά κρίσεις χωρίς ποδοσφαιρική βάση δεν τις αντέχω..
Σε τι φταίει σήμερα ρε σεις ο Λουτσεσκου; Το στήσιμο που έκανε της ομάδας οδήγησε σε παιχνίδι κατοχής 80-20 και σε καμία 25 τελικές κι άλλες τόσες προϋποθέσεις..
Που ήταν η ατομική ποιότητα των ...
Σε τι φταίει σήμερα ρε σεις ο Λουτσεσκου; Το στήσιμο που έκανε της ομάδας οδήγησε σε παιχνίδι κατοχής 80-20 και σε καμία 25 τελικές κι άλλες τόσες προϋποθέσεις..
Που ήταν η ατομική ποιότητα των ...
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Τσακ μπαμ οι σελίδες.
Δε διαβάζω τίποτα. Φαντάζομαι. Τζάμπα ψυχοθεραπεία. Μια δωρεά στο paokmania ρε τουλάχιστον κάντε...
Όχι δε χάρηκα.. το πόδι του Γιακουμάκη να έμπαινε λίγο πιο σωστά σε κενή εστία, άλλα τραγούδια θα ακούγαμε.
Η ανάκτηση της μπάλας ήταν εντυπωσιακή. Και αυτό θα φανεί στα ...
Δε διαβάζω τίποτα. Φαντάζομαι. Τζάμπα ψυχοθεραπεία. Μια δωρεά στο paokmania ρε τουλάχιστον κάντε...
Όχι δε χάρηκα.. το πόδι του Γιακουμάκη να έμπαινε λίγο πιο σωστά σε κενή εστία, άλλα τραγούδια θα ακούγαμε.
Η ανάκτηση της μπάλας ήταν εντυπωσιακή. Και αυτό θα φανεί στα ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μάλλον έχω γίνει υπερευαίσθητος έκλαψα σήμερα από χαρά..... ΠΑΟΚΆΡΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ....

- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Στις νίκες, όλοι είμαστε ενωμένοι.
Στις ήττες, ''βαριά η φανέλα''.
Για όλους όσους από την αρχή της σεζόν, αμφισβητούν την διάθεση της ομάδος (εκεί απευθύνεται το σύνθημα ''βαριά η φανέλα'', όχι στο ''δοκάρι και έξω''), αφιερώνω αυτή την νίκη.
Για όσους στήριξαν την ομάδα, τους παίχτες και τον ...
Στις ήττες, ''βαριά η φανέλα''.
Για όλους όσους από την αρχή της σεζόν, αμφισβητούν την διάθεση της ομάδος (εκεί απευθύνεται το σύνθημα ''βαριά η φανέλα'', όχι στο ''δοκάρι και έξω''), αφιερώνω αυτή την νίκη.
Για όσους στήριξαν την ομάδα, τους παίχτες και τον ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα οποίος δεν μπορεί να πάει... στην Ελβετία... Γκεγκε εσείς εκεί χαμηλά στην 4???
Ονειρωξη. Γιατί να μην γίνει γκολ εκείνη η φάση με τα τακουνακια γμτπ μου...
Ονειρωξη. Γιατί να μην γίνει γκολ εκείνη η φάση με τα τακουνακια γμτπ μου...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Κρίμα να μη γράψει 3-4 το κοντέρ.
Kitrinomavra χαρτιά που χαζεύετε εδώ μέσα, τέτοια γεύση έχει η μπουγάτσα με κρέας από ΒΟΥ και Ρουμανία, καλή χώνεψη.
Μαζεύονται οι πρωταθλητές της 3ης εθνικής εδώ ε; Λογικό το βρίσκω βέβαια. Στο φόρουμ τους έχουν αφιερώσει περισσότερες σελίδες σε εμάς απ΄ότι ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Είπε ο Κεντζιόρα για τον κύριο Λουκά που έφυγε!! Και το αφιέρωσε το σημερινό!!
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ ρε λαμόγια του ΑΣ..
Όχι, δε θα ξεχάσουμε το τρύπημα που επιχειρείτε, όχι τώρα, στη σέντρα συνέχεια, γιατί παραμονεύετε για λίγη εσωστρέφεια...
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ ρε λαμόγια του ΑΣ..
Όχι, δε θα ξεχάσουμε το τρύπημα που επιχειρείτε, όχι τώρα, στη σέντρα συνέχεια, γιατί παραμονεύετε για λίγη εσωστρέφεια...
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-5,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
To εριξα σε Μειτε μιας και ηταν ο πιο σταθερος σε αποδοση σημερα.
Ευχαριστηθηκα μπαλα με το που βγηκε το ψοφιμι ο Τσαλωφ. Αντε να ερθει ο Ιανουαριος να παρουμε εναν κανονικο παικτη στην επιθεση στην θεση του.
Απο εκει και περα μου αρεσε ο Τεηλορ σημερα αν και εκανε καποια χαζολαθη.Δειχνει διαθεση ...
Ευχαριστηθηκα μπαλα με το που βγηκε το ψοφιμι ο Τσαλωφ. Αντε να ερθει ο Ιανουαριος να παρουμε εναν κανονικο παικτη στην επιθεση στην θεση του.
Απο εκει και περα μου αρεσε ο Τεηλορ σημερα αν και εκανε καποια χαζολαθη.Δειχνει διαθεση ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Πείτε μου έναν οποιονδήποτε παίκτη που δεν θα επεφτε στο τράβηγμα του Τσοκαι για να κερδίσει και την κοκκινη και χρονο.
Για αυτό το λόγο MVP o Τάισον
Για αυτό το λόγο MVP o Τάισον
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Να σας πω ότι για τον hariskastoria και παρόμοιους με αυτόν, φταίτε χωρίς καμία δικαιολογία εσείς οι μοντς. Δηλαδή δεν τον έχετε καταλάβει τόσο καιρό; από το καλοκαίρι το μόνο που κάνει είναι να ειρωνεύεται, να κοροϊδεύει και να βρίζει τον Ιβάν και τη διοίκηση. Στις νίκες είναι πάντα εξαφανισμένος ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωχ μωρε, δεν βαρεθηκατε πια?
Σας φταιει ο Σιδηροπουλος τωρα?
Εσεις δεν πανηγυριζατε οταν ο Ιβαν εστελνε με τις ευλογιες του τον Μακουλη στην ΕΠΟ?
Εσεις δεν πανηγυριζατε που κρατησε το καλοκαιρι τον Λουτσεσκου?
Εσεις δεν πανηγυριζατε που εφερε 2 ελευθερα μπακ 2 και 4 δανεικους εκ των οποίων τους δυο ...
Σας φταιει ο Σιδηροπουλος τωρα?
Εσεις δεν πανηγυριζατε οταν ο Ιβαν εστελνε με τις ευλογιες του τον Μακουλη στην ΕΠΟ?
Εσεις δεν πανηγυριζατε που κρατησε το καλοκαιρι τον Λουτσεσκου?
Εσεις δεν πανηγυριζατε που εφερε 2 ελευθερα μπακ 2 και 4 δανεικους εκ των οποίων τους δυο ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2–0,mvp-Σχόλια &παραλειπόμενα
Χαμηλό σκορ βάση εικόνας.
Επιβλητική νίκη που δεν χωρά αμφιβολία.
Καταπληκτικός Τάισον που χόρευε κότσαρι καθ'όλη την διάρκεια μαζί με τον Ντελια.
Κένι το έχω ξαναπεί, βρωμάς διχρονίλα ρε σκύλε.
Αφανής ήρωας ο Οζντοεφ που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του. Έχω μείνει άναυδος από το σημερινό του ...
Επιβλητική νίκη που δεν χωρά αμφιβολία.
Καταπληκτικός Τάισον που χόρευε κότσαρι καθ'όλη την διάρκεια μαζί με τον Ντελια.
Κένι το έχω ξαναπεί, βρωμάς διχρονίλα ρε σκύλε.
Αφανής ήρωας ο Οζντοεφ που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του. Έχω μείνει άναυδος από το σημερινό του ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2–0,mvp-Σχόλια &παραλειπόμενα
MVP o Κώτσαρης που τους γλύτωσε από τον διασυρμό.
Σφιντέφσκι σάλτα και γαμήσου!
Σφιντέφσκι σάλτα και γαμήσου!