Η αναζήτηση βρήκε 141 εγγραφές
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Επτά αετόπουλα έχασαν τη ζωή τους στο δρόμο για τη Ρουμανία και ένας ακόμα έπαθε ανακοπή ακούγοντας τα δυσάρεστα, με οκτώ «ασπρόμαυρους» να... λείπουν από δίπλα μας. Να λείπουν από την Τούμπα.
Εκεί όπου, την Κυριακή (1/2) στον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό θα γίνει το τελευταίο «αντίο» σε αυτά ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Έχοντας χάσει την αδερφή μου σε τροχαίο πριν 20 χρόνια, η είδηση αυτή με κομμάτιασε ακόμη περισσότερο, ψάχνω λέξεις να περιγράψω αυτά που νιώθω, αδυνατώ. Κλείνω τα μάτια και κάνω εικόνα τη μάνα μου μόλις σήκωσε το τηλέφωνο εκείνη τη μέρα.
Καλό παράδεισο ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ, να μου αγκαλιάσετε την Ευτέρπη μου ...
Καλό παράδεισο ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ, να μου αγκαλιάσετε την Ευτέρπη μου ...
- Τετ 24 Δεκ 2025, 15:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK FC X Varagons Xmas Project Part 9: The missing piece - PAOK TV
Ελα πειτε την αληθεια εκει που εβγαλε ο Ζαφ την κουκουλα κατι σκιρτησε μεσα σας...
Εντωμεταξυ του Ζαφ το χαμογελο ειναι τοσο αληθινο. Δεν μοιαζει προσποιητο για την ταινια. Το παιδι πρεπει να γουσταρει οσο δεν παει που ηρθε στην ομαδα.
Εντωμεταξυ του Ζαφ το χαμογελο ειναι τοσο αληθινο. Δεν μοιαζει προσποιητο για την ταινια. Το παιδι πρεπει να γουσταρει οσο δεν παει που ηρθε στην ομαδα.
- Τετ 24 Δεκ 2025, 20:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK FC X Varagons Xmas Project Part 9: The missing piece - PAOK TV
Εντωμεταξυ το Μαράκι ομόρφυνε ή εμείς έχουμε καιρό..............
........να πάμε στο γήπεδο????
........να πάμε στο γήπεδο????
- Σάβ 04 Οκτ 2025, 08:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
Πραγματικά δεν πιστεύω αυτά που ακούω και διαβάζω το τελευταίο διάστημα......Ρε πως γίναμε έτσι....
Χάσουμε κερδίσουμε την Κυριακή μία είναι η οδός και αυτή είναι στήριξη και συσπείρωση
Πριν από χρόνια φώναζαν οι βαζελοι ότι ο Βαρδινογιάννης έχει καβούρια στην τσέπη και ήρθε ο πολυμετοχικος να τους ...
Χάσουμε κερδίσουμε την Κυριακή μία είναι η οδός και αυτή είναι στήριξη και συσπείρωση
Πριν από χρόνια φώναζαν οι βαζελοι ότι ο Βαρδινογιάννης έχει καβούρια στην τσέπη και ήρθε ο πολυμετοχικος να τους ...
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αστ. Τρίπολης 1/3 , 19:00 , Novasports prime
Αγχώθηκε κανείς άλλος;
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Ενα τεραστιο μπουρδελο η souperleague.
Οι δικοι μας δεν μπορουν, πανε εκει.
Οι παικταραδες της χαρτινης, που καποιοι ζηλευουν εδω μεσα, ισοβαθμοι μας, μπουρδελο κι αυτοι.
Και αν δεν κερδισει ο σεντραικος το βραδυ, κι αυτοι μπουρδελο.
Αγαπηστε ρε την ομαδα λιγο και στηριξτε την κι ας μην ειναι ολα ...
Οι δικοι μας δεν μπορουν, πανε εκει.
Οι παικταραδες της χαρτινης, που καποιοι ζηλευουν εδω μεσα, ισοβαθμοι μας, μπουρδελο κι αυτοι.
Και αν δεν κερδισει ο σεντραικος το βραδυ, κι αυτοι μπουρδελο.
Αγαπηστε ρε την ομαδα λιγο και στηριξτε την κι ας μην ειναι ολα ...
- Δευ 22 Σεπ 2025, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
ρε ... van rooy.....
με τις λεξεις παιζουμε?? τον αγώνα τον είδες...?..τον είδες..
το οτι δεν κερδίσαμε ηταν αποτέλεσμα της ..τακτικής προσέγγισης..του αγώνα ? η απο τα λάθη ..τελικής...επιλογής των παικτων...και των ..στιγμών..??
να μην πω για την φαση του ντελια,,,,
να σου πω άλλες 2 ...
- Τετ 14 Ιαν 2026, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Προτιμω βαζελο,οχι γιατι φοβαμαι τον ρουλη,αλιμονο,αλλα δεν θα αντεξω αλλα 2 παιχνιδια τοξικοτητας με αυτους.Καλυτερα με βαζελο που του χρωσταω πολλα,ειδικα στο κυπελλο.
- Παρ 20 Μαρ 2026, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Για κλαμπ δεν ξέρω, δεν έχω πεισθεί μέχρι στιγμής. Τον χαρακτηρισμό πάμπ σίγουρα πάντως τον χαρίζω στην Α4.
- Παρ 20 Μαρ 2026, 12:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμενα νε ανησυχει ο Γιοβιτς,αν κανει Πασχα στην Ελλαδα,πρεπει να προλαβω να παρω το αρνισια παιδακια κ το κατσικι για σουβλα,θα μου τα φαει ολα ο μπουχεσας.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 08:42
- Jump to forum
- Jump to topic
"Ζούμε σε μια εποχή που βλέπεις κόσμο που νομίζεις ότι είναι χαρούμενος, δίχως κανείς να καταλαβαίνει πως είναι μέσα τους. Αναφέρομαι στις αυτοκτονίες των κοριτσιών. Ζούμε σε εποχή που ο κόσμος είναι διαλυμένος, εξαντλημένος, για να δείξει ότι είναι καλά και δυνατός. Ισως θα έπρεπε και εμείς όταν ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Τεράστιος Λάζαρος Ρότα
Ότι και να πεις είναι λίγο
Όλα τα ροσπεκτ του κόσμου
Πρέπει να έχει κάποιος πολύ υψηλή κοινωνική παιδεία για να μπορέσει σε μία τέτοια πανηγυρική στιγμή να μην ασχοληθεί με τον εαυτό του,τα επιτεύγματα του ίδιου και της ομάδας του αλλά να θέλει να περάσει ένα σοβαρό ...
Ότι και να πεις είναι λίγο
Όλα τα ροσπεκτ του κόσμου
Πρέπει να έχει κάποιος πολύ υψηλή κοινωνική παιδεία για να μπορέσει σε μία τέτοια πανηγυρική στιγμή να μην ασχοληθεί με τον εαυτό του,τα επιτεύγματα του ίδιου και της ομάδας του αλλά να θέλει να περάσει ένα σοβαρό ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ίσως έχει φτιάξει τέτοιο εξαιρετικό χαρακτήρα επειδή κι ο ίδιος έφαγε ρατσισμό από διάφορους αυστραλοπίθηκες με ανώτερα γονίδια. Μπράβο στο παιδί, μόνο μπράβο του που επέλεξε μια τέτοια δήλωση αντί ινσταγκραμικών σέλφι.
- Τρί 10 Φεβ 2026, 15:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: CEV Volleyball Challenge Cup 2025-2026
Εγώ με φανέλα ΠΑΟΚ Βόλεϊ της σεζόν 2022-2023 άνευ ονόματος.