Η αναζήτηση βρήκε 127 εγγραφές
- Τρί 23 Δεκ 2025, 09:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Κραζω την διοικηση γιατι ενω ψαχνω φορ απο το καλοκαιρι και εχω εναν πιτσιρικα και εναν δανεικο, αντι να κανω ΥΠΕΡΒΑΣΗ και να εχω φορακλα για τα επομενα χρονια, φερνω ελευθερο τον κομμενο της ζελας στα 32 του. Κραζω την διοικηση γιατι εχω ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. Μπορεις να εχεις διαφορετικες απαιτησεις απο ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 16:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Αχ κακο που μας βρηκε.joshua έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 15:49 Για μένα ο Γερεμεγεφ μπαίνει εύκολα στο top five των πιο ξενερωτων μεταγραφών στην εποχή Σαββίδη. Απογοήτευση σε βαθμό να μην θέλω να ξανασχοληθω για πολύ καιρό....
- Τρί 06 Ιαν 2026, 02:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Φτάνει ρε παληκάρια, φτάνει.
Όχι άλλα σεντόνια.
Γράψτε κανά παπά κ για μας που δεν πάμε για μάνατζερς αλλά ξεροσταλιάζουμε για καμιά πληροφορία…
Όχι άλλα σεντόνια.
Γράψτε κανά παπά κ για μας που δεν πάμε για μάνατζερς αλλά ξεροσταλιάζουμε για καμιά πληροφορία…
- Τρί 06 Ιαν 2026, 04:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τοπικ δε διαβάζεται.
Μπαίνουμε να δούμε κάνα όνομα και τι γίνεται στα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα κ βλέπουμε για Τζαβέλα κ Σπυρόπουλο.
ΚΑΠΟΥ ΩΠΑ.
Τις θεωρίες σας στο καφενείο (είτε της γειτονιάς σας είτε στο τοπικ).
Μπαίνουμε να δούμε κάνα όνομα και τι γίνεται στα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα κ βλέπουμε για Τζαβέλα κ Σπυρόπουλο.
ΚΑΠΟΥ ΩΠΑ.
Τις θεωρίες σας στο καφενείο (είτε της γειτονιάς σας είτε στο τοπικ).
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρέπει να το πιστεύεις πολύ φίλε
- Δευ 20 Οκτ 2025, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Πως πεσαμε τοσο εξω για τον Τσακαλεα ρε γμτ; Τον θεωρουσα πολυ τιμιο και τον συμπαθουσα.
Σκετη αηδια ρε!
Σκετη αηδια ρε!
- Τετ 10 Δεκ 2025, 11:18
- Jump to forum
- Jump to topic
απλά καρπετοπουστας
- Παρ 20 Μαρ 2026, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
***Σε περίπτωση που αποδειχθεί συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, μιλάμε για κακούργημα και πειθαρχικές συνέπειες για την ομάδα . Στην περίπτωση μας , υποβιβασμό. Δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία για την ΠΑΕ τη δική μας *** Οτιδήποτε άλλο θα είναι το λιγότερο ύποπτο . Δεν είμαστε στο 2015 να μας ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκάθαρα, σε νόμιμα πλαίσια θα ήταν φρόνιμο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να απαιτήσει την μέγιστη τιμωρία αν αποδειχτεί εμπλοκή στελεχών
Ε και αν αυτό σημαίνει υποβιβασμός και αφανισμός, τι να κάνουμε, ας πρόσεχαν. Σε κανέναν δε θα λείψουν οι Φιλιππινέζες
Εμένα με απασχολεί το δικό μας κομμάτι στο οποίο απαιτώ από ...
Ε και αν αυτό σημαίνει υποβιβασμός και αφανισμός, τι να κάνουμε, ας πρόσεχαν. Σε κανέναν δε θα λείψουν οι Φιλιππινέζες
Εμένα με απασχολεί το δικό μας κομμάτι στο οποίο απαιτώ από ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 14:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ χαίρομαι που δεν είπαν συλλυπητήρια. Πρώτον γιατί θα ήταν ψέματα, προφανώς δεν λυπούνται, και δεύτερον διότι δείχνουν ξεκάθαρα το επίπεδο στο οποίο έρπονται.
Ο Κούγιας κράδαινε τη φωτογραφία με ένα μαχαίρι του Γιώργου Σαββίδη. Στον **** μου κι ο Ντέλιας και ο Γιακουμάκης και ο Γιαννούλης και ...
Ο Κούγιας κράδαινε τη φωτογραφία με ένα μαχαίρι του Γιώργου Σαββίδη. Στον **** μου κι ο Ντέλιας και ο Γιακουμάκης και ο Γιαννούλης και ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Επειδή διαβάζω στα σοσιαλ καποιοι να γράφουν για ακύρωση της γιορτής των 100 χρόνων. Για μένα ειναι ευκαιρία να δούμε/θυμηθούμε ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ και τι πρεσβεύει.
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον ...
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 19:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεσα στη μουνταδα να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στους οπαδους της Τιμισοαρα για ολα αυτα που εκαναν...Θα αξιζε μια αδελφοποιηση για την προσφορα τους σε ολο αυτο το τραγικο δυστηχημα που βιωνει η οικογενεια μας..
Ναι, συμφωνω. Όπως πολυ συγκινητική, η υποστήριξη ειδικά των οπαδών της Λυών και ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφου κατατιθεται μια γενικη αντιληψη οτι η τραγωδια αγγιξε ολους τους οπαδους , θα ειναι ΥΨΙΣΤΗ ΑΠΟΤΙΣΗ ΦOΡΟΥ ΤΙΜΗΣ προς τους νεκρους, η ΕΜΠΑΡΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ της "οπαδικης αγαπης" το ν' αναληφθει ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ απο τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και στο επομενο παιχνιδι με την ΑΕΚ να έλθουν οπαδοί και των ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία ιδέα, ενας ελάχιστος φόρος τιμής..
Ας είναι η αρχή να αλλάξουν κάποια πράγματα και στη χώρα γενικά και στο οπαδικό κίνημα ειδικότερα
Δεν το πιστεύω, αλλά το εύχομαι…
Ας είναι η αρχή να αλλάξουν κάποια πράγματα και στη χώρα γενικά και στο οπαδικό κίνημα ειδικότερα
Δεν το πιστεύω, αλλά το εύχομαι…
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά από όλα όσα βιώσαμε με τον τραγικό χαμό των παιδιών και την απρόσμενα μεγάλη υποστήριξη που εισπράξαμε από οπαδούς άλλων ομάδων σε Ελλάδα και Ευρώπη, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσει μια διαδικασία επανεκκίνησης των σχέσεων σε επίπεδο οργανωμένων οπαδών.
Για μένα, η εικόνα του πανό με τα ...
Για μένα, η εικόνα του πανό με τα ...