Η αναζήτηση βρήκε 910 εγγραφές

Return

από embuji
Παρ 12 Δεκ 2025, 08:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Τα πραγματα ειναι απλα. Θες 2 παικτες επιπεδου Ζαφειρη. Παρτους και εισαι κομπλε.

Εφοσον μπορεις και πηρες το γηπεδο, ουτε αυταρκειες ουτε first europe then transfer ουτε εσοδα εξοδα. Φαγαμε στην μαπα μια 5ετια αυτα. Φτανει. Σκαστα και φερτους. Βαρεθηκα να βλεπω μετριοτητες.
από alexgarcia6
Κυρ 14 Δεκ 2025, 20:23
Jump to forum
Jump to topic

Το λοιπον

Μεχρι στιγμης χρησιμοποιηθηκαν ουσιαστικα 22 ποδοσφαιριστες

Οι παικτες που μπορουν να συμμετεχουν (δηλαδη να ειναι ενεργα μελη της πρωταθληματικης ομαδας) ειναι:

Τερμα : Τσιφτσης, Παβλενκα
Δεξι μπακ: Κενι
Σεντερ μπακ : Μιχαηλιδης , Λοβρεν
Αριστερο μπακ: Μπαμπα (ο αληθινος, οχι ο ...
από PAOK_Antarctica
Κυρ 26 Απρ 2026, 15:41
Jump to forum
Jump to topic

Σιγά μην παίξαμε και για 14 μήνες την καλύτερη μπάλα. 2 μήνες ήταν. Πριν και μετά τίποτα.

Το ότι ακόμα υπάρχει κόσμος που θεωρεί τους 20 τραυματισμούς "ατυχία" με ξεπερνάει.
από Sera4
Κυρ 26 Απρ 2026, 16:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Μπορεί να πει κάποιος τι είναι αυτό που κρατάει ο Ραζβαν πέρα από μια οπαδικου τύπου επικοινωνία με το κατεστημένο των Αθηνών; Και αυτό λόγω της ιδιοσυγκρασιας του όχι τίποτα άλλο.

Ποιες είναι αυτές οι άγνωστες δουλειες που ακούω συνεχώς;
από renegade
Κυρ 26 Απρ 2026, 23:16
Jump to forum
Jump to topic

Του έκαναν μπουρδέλο τα αποδυτήρια και για αυτό βλέπεις την μισή ομάδα και λες τι έχουν τα έρμα και ψωφανε :lol:
Έμπαινε το μαράκι κάθε πρωί στα αποδυτήρια και πετούσε αμπούλες ντεγκαβλαντινης :lol:
Μείνει δεν μείνει στα @@ μου...αλλά αυτό το ότι θα ανακαλύψετε μέχρι και μεταφυσικούς λόγους ή ...
από alexgarcia6
Κυρ 26 Απρ 2026, 23:46
Jump to forum
Jump to topic

Ο κετζιορα που τον εκανε ταναπου ο καθε τυχαρπαστος της λιγδας φετος μαλιστα
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Κυρ 26 Απρ 2026, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως επειδή γράφονται ανά λίγες σελίδες τέρατα για το ρόστερ και δη για τον Ιανουάριο:
1) Δεν στηρίχθηκε ο Νίκολιτς ενώ εμείς όχι, ουσιαστικά ένας παίκτης που πήρε η ΑΕΚ τον Ιανουάριο έπαιξε κι οι άλλοι δεν θυμούνται ούτε στην Θ21 ποιοι είναι.
2) Δεν έφεραν 2 παίκτες τον Ιανουάριο, έφεραν 3. Ο ...
από JohnDag
Δευ 27 Απρ 2026, 11:10
Jump to forum
Jump to topic

@giapas, προσωπικά ήμουν ξεκάθαρος.

Μίλησα για τέλος συνεργασίας με τον Ραζβάν σε συνδυασμό με άμεση απόκτηση σοβαρού ΤΔ για να τρέξει το νέο πρότζεκτ. Πρόφανως δεν είμαι τόσο αφελής ώστε να πιστεύω ότι απλά θα φύγει ο Ραζβάν και θα στρώσουν αυτόματα όλες οι παθογένειες του συλλόγου.

Από κει και ...
από JohnDag
Δευ 27 Απρ 2026, 11:30
Jump to forum
Jump to topic

Black, δε νομίζω ότι χρειάζονται την ποδοσφαιρική έγκριση του Ιβάν για να προχωρήσουν. Την οικονομική χρειάζονται. Που και αυτό είναι πρόβλημα βέβαια.

Θεωρώ δεδομένο ότι όλοι θέλουμε το ίδιο πράγμα πάνω κάτω.

Επιλογή σοβαρού ΤΔ με προκαθορισμένο μπάτζετ ώστε να διαλέξει προπονητή και να τρέξει την ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δευ 27 Απρ 2026, 12:00
Jump to forum
Jump to topic

Το χαρτί έφερε έναν Ριμπάλτα, ο οποίος παρακολουθούσε για μήνες την ομάδα.
Μετά του ζητήθηκε να βρει προπονητή.
Βρέθηκε ο προπονητής, ο οποίος αποφάσισε να παραγκωνίσει βασικότατα μέλη του ρόστερ, γιατί ήθελε να αλλάξει σύστημα.
Του δόθηκε χρόνος, του έφεραν όποιον παίκτη ήθελε το καλοκαίρι ...
από JohnDag
Τρί 28 Απρ 2026, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Ok, εμένα με πείσατε λοιπόν. Να μείνει ο Ραζβάν.

Άλλωστε με κάποιους δεν έχει και νόημα η αντιπαράθεση, Γ' Εθνική θα πέφτουμε και θα συνεχίζουν να λένε ότι "χωρίς τον Ραζβάν θα καταστραφούμε".

Το θέμα είναι ότι λέτε μόνο αυτό. Να μην φύγει, θα καταστραφούμε.

Μπορείτε να μου εξηγήσετε εμένα τον ...
από Magpies4
Τρί 28 Απρ 2026, 13:49
Jump to forum
Jump to topic

Η γνώμη μου είναι οτι ο Λουτσέσκου έπρεπε να φύγει πέρυσι τέτοιον καιρό όταν αποφασιστηκε να μείνει.

Αφού έμεινε κάτι μου έλεγε οτι θα διέλυε την ομάδα αλλά φυσικά έπρεπε να τον στηρίξω και τον στήριξα. Στο τέλος την διέλυσε την ομάδα, όχι μόνος του φυσικά, νομίζω υπάρχει ολόκληρο γκρούπ από πίσω ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Παρ 01 Μάιος 2026, 13:25
Jump to forum
Jump to topic

Του χρόνου πάμε για μια "καλή 11αδα" που θα έχει τουλάχιστον 7 ίδιους βασικούς και το πολύ 4 μεταγραφές. Όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα κάνει η ομάδα με τον Γιακουμάκη. Αν μείνει, θέλουμε μόνο αριστερό μπακ, αριστερό εξτρέμ, και θα πω δεξί στόπερ αφού ο Μιχαηλίδης είναι υπέραπαραίτητος στο σύγχρονο ...
από Τρόμος
Πέμ 14 Μάιος 2026, 19:53
Jump to forum
Jump to topic

Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο για 2,5 μήνες. Στην αρχή η ομάδα είχε σκαμπανεβάσματα, χωρίς νίκη στη λιγκ φέις, 4 άρα από Λειβαδιά στο κύπελλο τρίτος στο πρωτάθλημα με γκελες από μικρούς και βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα. Μετά το παιχνίδι με Ολυμπιακό στην Τούμπα γύρισε ο διακόπτης και έπαιξε καλή μπάλα ...
από magdy
Παρ 15 Μάιος 2026, 13:33
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως πρέπει να ξεφύγουμε από του φιλότιμους ποδοσφαιριστές...φτάνει πια..
Ταχύτητα και φρέσκιες ιδέες στην ανάπτυξη θέλουμε. Ποδοσφαιριστές με κλειστη τρίπλα και να κανουν το αναπάντεχο.
Βέβαια η ερώτηση που έχω εγώ ειναι αν ο προπονητης παιζει αυτο το ποδόσφαιρο γιατι έχει αυτούς τους πάικτες ή ...