Δακρυσαμε αν παραιτηθει ο παρωχημενος.
Μεχρι και η Θελτα η 17η της λαλιγκα παιζει ενα πιο συγχρονο και ουσιωδες ποδοσφαιρο. Χαβαλε μας κανανε. Καθετα στον χωρο και ριγματα αναμεσα στις γραμμες.
Εμεις τσουκου τσουκου μπολ ολοι στατικοι σα δοκαρια και ο ντελιας να παλευει με θεους και δαιμονες ...
Η αναζήτηση βρήκε 877 εγγραφές
- Παρ 03 Οκτ 2025, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Για να κρίνουμε οποιονδήποτε άλλο προπονητη πέρασε από το παγκο η θα περάσει ,θα πρέπει να το κάνουμε με τα ιδια κριτηρια. Βαρ,ξένοι διαιτητές, ΕΠΟ, πρωτοφανή στήριξη στα δύσκολα,μεγάλα μπατζετ,κάτι που δεν είχε κανένας άλλος εκτός από αυτόν στα χρόνια Ιβαν.
- Παρ 03 Οκτ 2025, 14:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Και φυσικά οτι αποκλειστηκες απ'τη μαλμε δικαιολογείται απολυτα απ'την απουσία του μεϊτε.
Εχεις βγει δυο φορές απο δρόμο των πρωταθλητών. Τη μια την κοπανησε πριν τα προκριματικα και την αλλη εφαγε 6 γκολ απ'τη μαλμε αλλα δεν εχει ευθυνη.
Εχεις βγει δυο φορές απο δρόμο των πρωταθλητών. Τη μια την κοπανησε πριν τα προκριματικα και την αλλη εφαγε 6 γκολ απ'τη μαλμε αλλα δεν εχει ευθυνη.
- Παρ 03 Οκτ 2025, 14:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Με στεναχωρει να βλεπω απο συνοπαδους τοση απαξιωση σε εναν ανθρωπο που αποδεδειγμενα προσφερε και ανηκει στην ιστορια της ομαδας.
Με στεναχωρει που ξεχασαμε ποσες φορες αυτος ο ανθρωπος βγηκε μπροστα ( με προσωπικο κοστος) απεναντι στο ΠΟΚ
Με στεναχωρει που γιναμε ετσι. Με ενα τυρακι καποιοι ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως θα την εξομολογηθω την αμαρτια μου...
Επειδη κατω παιζουν καθυστερησεις και δεν πανε σε προσληψη προπονητη κρατωντας τον Κοντη (ποιον Κοντη πραγματικα;), αν παει εκει, εγω ενα 20ευρακι θα το ριξω σε κατακτηση πρωταθληματος βαζελου. :)
Εγω να ρωτησω, θεωρείς το ρόστερ του βαζελου τοσο ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 15:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, νομίζουμε ότι στον βάζελο υπάρχει η άνεση για να πεις σε τρεις μήνες θα είναι έτοιμη ή ομάδα ή μετά από πέντε σερί φλοκια ότι δεν ήρθε και η καταστροφή του κόσμου.
Βέβαια αυτές τις @@ εκεί δεν θα τις έλεγε ποτέ κ αυτό είναι ακόμα ένα δείγμα του ανδρός
Βέβαια αυτές τις @@ εκεί δεν θα τις έλεγε ποτέ κ αυτό είναι ακόμα ένα δείγμα του ανδρός
- Παρ 03 Οκτ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν θέλω να πάει στον Βάζελο γιατί δεν γουστάρω να δω το Λήκι στην 4αδα να παίζει στα πλέι οφ για να μας κόψει βαθμούς. Ας πάει στο Κατάρ ή στην Εθνική Ρουμανίας.
- Παρ 03 Οκτ 2025, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Με βαση οσα βλεπουν τα ματακια μου στο χορταρι (και δεν εξεταζω τα σκορ) σε πηγαινα αεροδρομιο χαλαρα.Αλλα επειδη εχω μαθει να κανω υπομονη τοσα χρονια θα κανω λιγο ακομα .Το χει δειξει η ιστορια,το χεις γυρισει πολλες φορες το εργο. Θα περιμενω μεχρι Νοεμβρη.Το προβλημα αγαπητε Ραζβαν ειναι οτι ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 16:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάκη η πιο ειλικρινή απάντηση είναι ότι ο κόσμος βαρέθηκε τα μούτρα του, τις απαντήσεις του και το ποδοσφαιρικό του στυλ. Ξέρουμε ποιοι θα παίξουν, πόσο θα παίξουν, ποιοι θα τους αντικαταστήσουν κτλ. Βλέπουμε το ίδιο πράγμα 6-7 χρόνια τώρα και πολύς κόσμος κουράστηκε. Εκ των αποτελεσμάτων φαίνεται ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 16:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γράφω εδώ και το αφήνω.
Ποια είναι η λογική της επιθυμίας πολλών οπαδών και ίσως και μελών της διοίκησης να γίνει αλλαγή του Λουτσέσκου?
Υπάρχει περίπτωση να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα με άλλον προπονητή και με αυτό το ρόστερ?
Υπάρχει περίπτωση να γίνει καλύτερη οργάνωση της ΠΑΕ?
Δε ρωτάω καν ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 17:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ διασύρεται απο το κάθε χωριό, έχει σπάσει όλα τα αρνητικά ρεκόρ, και κάτι ερωτευμένα ταγάρια τον δικαιολογούν ακόμα...
ερωτευμένοι με τον Λουτσέσκου... τόσο όσο να γράφουν τον ΠΑΟΚ και τους συνοπαδούς στα @@ τους. Απορώ ρε. Ποιός λαός;
890237489376 μαλακίες έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος, ΦΤΑΝΕΙ.
ερωτευμένοι με τον Λουτσέσκου... τόσο όσο να γράφουν τον ΠΑΟΚ και τους συνοπαδούς στα @@ τους. Απορώ ρε. Ποιός λαός;
890237489376 μαλακίες έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος, ΦΤΑΝΕΙ.
- Παρ 03 Οκτ 2025, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σεις, σοβαρά τώρα, είναι δυνατόν να κριθεί το αν μείνει ή όχι ο προπονητής από το αποτέλεσμα της Κυριακής;
Θα μου πεις ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη είσαι, φυσικά και αν κερδίσει την Κυριακή μπορεί να τον κρατήσεις και αν χάσει να τον διώξεις.
Έχουμε πάρει διαζύγιο με την ποδοσφαιρική λογική. Άγνωστη ...
Θα μου πεις ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη είσαι, φυσικά και αν κερδίσει την Κυριακή μπορεί να τον κρατήσεις και αν χάσει να τον διώξεις.
Έχουμε πάρει διαζύγιο με την ποδοσφαιρική λογική. Άγνωστη ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 21:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Οποιαδήποτε αλλαγή γίνει σήμερα γίνεται για να μην χαθεί και η επόμενη σεζόν και όχι για να σωθεί η σχεδόν καμμένη φετινή.
Βέβαια με έναν οργανισμό όπου ο διοικητικός επικεφαλής, δηλαδή ο CEO της ψάχνει κανένα λαικ στο ινστα μετά από φλόκο της ομάδας, καλύτερα να κατέβουμε σε κανένα τηλεοπτικό ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
πράγματι έχει στήριξη ο λουτσέσκου. Και δικαίως θα πω. Πρωτίστως ως οφείλει ο σύλλογος στον προπονητή και κατόπιν μετά από τόσες επιτυχίες.
Τώρα ότι ύστερα από τόσες παλινωδίες, συσσωρευμένες κυρίως εντός της τελευταίας διετίας, στέκει "ατάραχος"... είναι ένα θέμα.
Μέγα λάθος η αντιμετώπιση της ...
Τώρα ότι ύστερα από τόσες παλινωδίες, συσσωρευμένες κυρίως εντός της τελευταίας διετίας, στέκει "ατάραχος"... είναι ένα θέμα.
Μέγα λάθος η αντιμετώπιση της ...
- Σάβ 04 Οκτ 2025, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρα ακομη κι αν κανει καμια 10αρια ακομη ηττες εμεις να του κανουμε ανδριαντα και να τον κρστησουμε επειδη εκανε οσα εκανε στο παρελθον? Αν δηλαδη αποσυρθει να το κλεισουμε το μαγαζι γιατι χωρις αυτον δεν υπαρχουμε ε?
Λες και θα ειναι ο πρώτος ή ο τελευταίος προπονητης που για μια σημαντικη χρονικη ...
Λες και θα ειναι ο πρώτος ή ο τελευταίος προπονητης που για μια σημαντικη χρονικη ...