Η αναζήτηση βρήκε 590 εγγραφές

Return

από geobila
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

MikeStr4 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:02 Κακε Ρουμάνε φύγε από τον ΠΑΟΚ μας…..ίδια ομάδα με πέρσι κ 6-7 δανεικούς από τα πανέρια
Υ.Γ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΡΟΥΜΑΝΟΣ.
να σου φερουμε Μοντριτς και σια για να κερδισεις τον Αστερα αδερφε. Ισως ετσι πιστεψεις οτι δεν φταιει ο Λουτσεσκου
από Black_Knight
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι δυνατον σημερα να μην ευθυνεται ο προπονητης; Δηλαδη ποιους θελει να του φερουν για να κερδισει μια ομαδα που ειχε 1 (ολογραφως με κεφαλαια ΕΝΑΝ) ολοκληρο βαθμο; Αυτοι δηλαδη ειχαν τανκς και εμεις ακοντια;
από xrisitsapa
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Κακε Ρουμάνε φύγε από τον ΠΑΟΚ μας…..ίδια ομάδα με πέρσι κ 6-7 δανεικούς από τα πανέρια
Υ.Γ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΡΟΥΜΑΝΟΣ.

Ναι φταίει . Με σκορ 3-1 υπέρ του δεν έσβησε το ματς . Βλέπαμε ένα ροντέο .
Αύριο οι ίδιοι 11 να κατεβούν χωρίς προπονητή χειρότερο αποτέλεσμα δε θα έχουν .
Ο Λου δυστυχώς ...
από geobila
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: 32. Greg Taylor

μου φαινεται απιστευτο οτι αυτος ο παιχτης στη Σελτικ, στο σκωτσεζικο πρωταθλημα, που εχει ιδιες εντασεις (κατα 70%) με το αγγλικο, γνωστο και για σκληρα μαρκαρισματα, δυσκολευεται να σταθει στον ΠΑΟΚ στο ελληνικο.

Σας φαινετεαι λογικο?

πεσαμε τοσο εξω?

με ενα παικτη που ο Ποστεκογλου του εμαθε ...
από embuji
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:31
Jump to forum
Jump to topic

Μαγκες ειμαστε στο οπως λενε στο χωριο μου "turning point". Τα ψεματα, οι φαμφαρες και τα δε ξερω γω τι, τελειωσανε.

Ιβαν, δε τραβαει πλεον ο Λουτσεσκου. Εχεις διαθεση να αναβαθμισεις τον προπονητη; Εχεις διαθεση να φερεις τον προπονητη για το επομενο επιπεδο και να του δωσεις την απαγορευμενη λεξη ...
από Maklaz
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Έλεος με το ρόστερ που το έχετε κάνει σκουπίδι.

Αν δεν είχαμε ήδη τους περισσότερους, μπορεί και να σας πιστεύαμε.
από chri5ti9
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:42
Jump to forum
Jump to topic

pagotatzis έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:37 Είστε της άποψης ότι το ρόστερ είναι χειρότερο από το ρόστερ του πρωτάθλημα του 24,;
Δεν νομίζω
Δεν είναι χειρότερο ρόστερ . Ο Ραζβαν παρουσιάζει την εικόνα του 2022-2023
από renegade
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:45
Jump to forum
Jump to topic

Εν τω μεταξύ έχουμε δει δέκα φορές καλύτερη μπαλαρα με ρόστερ που δεν πλησιάζει το σημερινό ούτε στο νυχακι του.
Βγήκε ο άλλος που για να δόση έμφαση στην άποψή του η οποία μειώνει το ρόστερ, χαρακτήρισε τον Κενυ παίκτη β Γερμανίας. Λες και δεν έχει παίξει Μπουντεσλίγκα και Πρέμιερ λιγκ και απλά η ...
από embuji
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:49
Jump to forum
Jump to topic

Χαλι μαυρο ειναι το ροστερ παιδια. Και δε πιανουν το απιστευτο ποδοσφαιρο του προπονητη. Που δε μπορουμε να σπασουμε το μπιλντ απ ουτε της κατω ραχουλας. Που δε μπορουμε να βγαλουμε την μπαλα χωρις γιομα απο το πρωτο τριτο μας ουτε με ΠΔ και οταν τα καταφερνουμε θελουμε 15 πασες που οι αλλοι εχουν ...
από renegade
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:16
Jump to forum
Jump to topic

Μαζεύτηκαν οι προπονηταραδες του ίντερνετ πάλι.... Βέβαια τακτική ανάλυση να τη διαβασουμε και να συζητησουμε δεν κάνει κανείς, αλλά εντάξει.

Τέλος πάντων, θα ήθελα να δω το Βολιακο γιατί το μεγάλο θέμα της ομάδας είμαι η άμυνα.

Ακόμη και σε παιχνίδια που το κέντρο κυριαρχεί, η άμυνα συνεχίζει ...
από kmallio
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:19
Jump to forum
Jump to topic

Μαζεύτηκαν οι προπονηταραδες του ίντερνετ πάλι.... Βέβαια τακτική ανάλυση να τη διαβασουμε και να συζητησουμε δεν κάνει κανείς, αλλά εντάξει.

Τέλος πάντων, θα ήθελα να δω το Βολιακο γιατί το μεγάλο θέμα της ομάδας είμαι η άμυνα.

Ακόμη και σε παιχνίδια που το κέντρο κυριαρχεί, η άμυνα συνεχίζει ...
από Rexaris
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:23
Jump to forum
Jump to topic

Εννοείται χρειάζεται αλλαγή προπονητή η ομάδα αλλά και πάλι δεν καλύπτει όλα τα προβλήματα της

για να ξεκολλησει η ομαδα απο τον βαλτο θελει 2 πραγματα. 1) λεφτα. 2) περισσοτερα λεφτα.

Χωσαδα τεραστια για προπονητη ΚΑΙ χωσαδα να ερθουν 2-3 ΤΟΠ ΤΟΠ παικταραδες.

Αυτό έκανε ο μαρινάκης ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:26
Jump to forum
Jump to topic

Μπήκα να δω αν βγάλαμε και σήμερα άχρηστους τον Ντέλια, τον Ντεσπότοφ, τον Ζίφκοβιτς, τον Μεϊτέ, τον βασικό μπακ της Σέλτικ, τον Κένι και άλλους 20 παίκτες.

Τους βγάλαμε.

Μια φορά βγήκα στην Τσιμισκή και οδηγούσα προς ΧΑΝΘ και με βρίζανε. Όλοι άχρηστοι οδηγοί ήταν, εγώ τους έφταιγα?
από icue
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:44
Jump to forum
Jump to topic

Θα μπορουσε να κρατησει τον Καμαρα στο δεκα και να παιξει με τρια χαφ. Ή να βαλει τον Μπιανκο και τον Οζντοεφ να παιξουν μαζι με τον Μειτε. Αλλα αυτο ειναι το βασικο προβλημα του Λουτσεσκου. Εχει ενα πλανο στο οποιο αλλαζουν μονο τα προσωπα. Ποτε το πλανο.
από renegade
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Πέρσι το παραμύθι με τον μπακαγιοκο τον έσωζε ολόκληρη την σεζόν.
Θέλω να δω τι θα σκαρφιστει φέτος ο Μ.Σ.Λ ( Μηχανισμός Στήριξης Λουτσέσκου)