Η αναζήτηση βρήκε 798 εγγραφές

Return

από PAOKevolution
Τρί 04 Νοέμ 2025, 11:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Young Boys 6/11-22:00,COSMOTESPORTSHD

Equalizer έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 10:38 Στο πνεύμα του γνωστού ενθουσιασμού μου για παίκτες και Ευρώπη, θα παραδεχθω ότι είναι ένα ενδιαφέρον ματσάκι

Αυτα
Εσένα τελευταία, σου αρέσουν παίκτες μας (!!!) ενδιαφέρεσαι για Ευρωπαϊκό αγώνα (!!!)... Τι σου συμβαίνει;;;
από marsantos
Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Young Boys 6/11-22:00,COSMOTESPORTSHD

Αύριο νομίζω πως ο Τσάλοφ είναι πιο χρήσιμος.
Έτσι όπως παίζουν αυτοί, που δεν είναι τόσο του physical και της επαφής αλλά αφήνουν το τόπι να κυλήσει, ο Φέντορας είναι καταλληλότερος στο να μοιράζει και να παίρνει μπάλες.
Γιακουμής στο 60' και βασικός την Κυριακή στη μεγάλη μάχη.
από laska4
Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα

Κωνσταντελιας απόλαυση
Κενυ μεγάλο πουλέν
από Equalizer
Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:06
Jump to forum
Jump to topic

1. Σε αυτή την κατάσταση που είναι η ομάδα, αν έμπαινε μέσα ο Ζαφείρης θα καρφωνόταν από την γκάβλα μόνος του μέσα στα δίχτυα. Το παιδί θα λυσσάξει εδώ, θα αλυχτάει τα βράδια στις σκεπές

2. Μλκ μου μπήκε ο Ζιφκοβιτς μέσα και ήταν σαν να ρίχνεις πεινασμένο ναυαγό σε νησί με Playmate. Γιάχμα μόνος ...
από paokovios1974
Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:11
Jump to forum
Jump to topic

sourmenetes έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:09
paokovios1974 έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:05 Μην με ξυπνάτε απ' το όνειρο που ζω.
Τέτοια ΠΑΟΚαρα προσπαθώ να θυμηθώ από ποτέ έχω να δω.
Να φύγει τελικά ή να μείνει;;😂😂😂
Είναι δικό του έργο ξεκάθαρα.
mea culpa
από makispaspartou
Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:05
Jump to forum
Jump to topic

Καταρχάς οι μόνοι που είναι για λύπηση είναι αυτοί που ακόμα και σε ένα τέτοιο βράδυ αντί να ασχοληθούν με όλα τα ωραία που είδαν κάθονται και βγάζουν χολή για έναν παίκτη της ομάδας μας που για τους Χ Ψ λόγους δεν μπορεί να αποδώσει... πραγματικά δεν έχω λόγια

Τεράστια η χαρά σήμερα και γίνεται ...
από Jean Valjean
Παρ 07 Νοέμ 2025, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα που έχω κόλλημα με την συνοχή, τη σημασία του καλού κλίματος και την ομαδικότητα, η εικόνα των πανηγυρισμών της ομάδας μετά από επίτευξη γκολ, λέει πάρα πολλά.
Περισσότερα απ'όσα λέει η αγωνιστική εικόνα. Η τελευταία εξαρτάται κι από τον αντίπαλο, από διάφορες συγκυρίες και ορισμένες φορές ...
από marsantos
Παρ 07 Νοέμ 2025, 10:42
Jump to forum
Jump to topic

...

Είσαι ωραίος Γιάνναρε Αγιάνναρε.

Να σου πω και κάτι από αυτά που σου αρέσουν.
Είμαι στο αμάξι μετά το τέλος του δικού μας αγώνα και ακούω σε γνωστό αθλητικό σταθμό σχόλια για τους αγώνες. Βγαίνει ένας αεκτζής κυβερνητικός δημοσιογράφος και λέει: "Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε πως η Σάμροκ ...
από aivas19
Παρ 07 Νοέμ 2025, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

Το γράφω τώρα στα ντουζένια

Ας μη ξενερώσουμε αν γκελάρουμε την Κυριακή (ναι οκ εννοείται θα ξενερώσουμε αλλά ας μη χάσουμε την πίστη μας)

Το ίδιο θα πω σε περίπτωση που βγούμε δεύτεροι και δεν πάρουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να μη ξενερώσει η ομάδα και να ετοιμαστούμε για προκριματικά Τσουλου ΚΑΙ ...
από eorptol1
Παρ 07 Νοέμ 2025, 14:56
Jump to forum
Jump to topic

wickerman έγραψε: Πέμ 06 Νοέμ 2025, 23:59 Όχι να το παινευτώ αλλά 5 στα 5 που έχω ανοίξει. Πολλά μπράβο στην ομαδάρα και για σήμερα.
ΦΙΛΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2025 ΑΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ...... :lol: :lol: :lol: :lol:
από warmeater
Παρ 07 Νοέμ 2025, 15:23
Jump to forum
Jump to topic

Παλληκάρια συγγνώμη αν θα φανεί υπεροπτικό αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ το ΕΠΙΠΕΔΟ ποδοσφαίρου που είδαμε χθές από τον μεγάλο ΠΑΟΚ
Κατ' αρχήν να πούμε ότι με τον τρόπο που έπαιξε ο ΠΑΟΚ και το αποτέλεσμά του , δεν σχετιζεται με το οτι οι αλλοι έπαιζαν με 10 απο την αρχή
Το μειονέκτημα αφορά αυτούς ...
από Pellaios
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 07:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Όλα αυτά περί του ότι ο ντελιας είναι για μεγαλύτερο πρωτάθλημα κτλ τα θεωρώ αφηγήματα προκειμένου να πωληθεί
Ο ντελιας πρέπει να παραμείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ
Είναι ο θεμέλιος λίθος γύρω από τον οποίο θα χτιστεί ομάδα που θα αλλάξει επίπεδο
Θα αποτελεί τον παίκτη σύμβολο για τον ΠΑΟΚ αλλά και ...
από abc_o_ karpouzas
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 11:14
Jump to forum
Jump to topic

περίμενε να δεις τι εχει να γινει στον οργανισμο ΠΑΟΚ του χρονου τετοιον καιρο με την πιθανότητά πώλησης του ντελια εαν αυτος συνεχίσει να...ανεβαίνει..με αυτον τον ρυθμο...

:lol: :lol: :lol:
από PAOKpanta
Τετ 30 Ιούλ 2025, 14:14
Jump to forum
Jump to topic

Θέλω να καταθέσω την άποψη μου για αυτόν τον παίχτη του ΠΑΟΚ.

Η αξία του Κωνσταντελια αυτήν την περίοδο δεν είναι ούτε 20, ούτε 30, ούτε 40 ούτε 50: είναι ΑΝΕΚΤΊΜΗΤΗ.

Ο παίχτης έλκει και εμπνέει εχθρούς και φίλους στην Ελλάδα και στον κόσμο. Αυτο δεν αποτιμάται σε εκατομμύρια.

Επίσης δεν πιστεύω ...