Η αναζήτηση βρήκε 45 εγγραφές

Return

από Budas73
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Συγγνώμη που θα χαλάσω το κλίμα, αλλά:

1) Είναι αλήθεια ότι στο μνημόνιο που πρότεινε η ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία ημερομηνία και ότι κάθε νομικός θα το απέρριπτε ;

2) Είναι αλήθεια ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος δέσμευσης κεφαλαίων και ότι δεν υπήρχε ρήτρα διαφυγής για τον ΑΣ σε περίπτωση που ...
από Equalizer
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

2-3 πράγματα από όσα είπε ο ΑΣ σήμερα είναι βεβαίως σωστά, χρησιμα και ΑΝΑΓΚΑΙΟ να διορθωθούν η να λυθούν ή να προβλεφθούν. Περί εγγυήσεων, ημερομηνιών κ.α.

Δέχομαι ΑΠΟΛΥΤΑ τις ενστάσεις τους για την απαιτούμενη συνεργασία και διορθώσεις στο "μνημόνιο".

Από εκεί και πέρα όμως μια συνέντευξη που ...
από cellophan
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:23
Jump to forum
Jump to topic

icue έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 16:21 Αδυνατω να πιστεψω οτι αυτο ειναι το email που κουνουσε περα δωσε στο χαρτι ο προεδρος. Μηπως εχει γινει καποια παρεξηγηση. Διαφορετικα μας θεωρουν ιθαγενεις.
Εικόνα
από flash4
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:47
Jump to forum
Jump to topic

Στις 16/6 στην ανακοίνωση που πυροδότησε όλο αυτό το χαμό ο ΑΣ αναφέρει "Σήμερα το Δ.Σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο του, Αθανάσιο Κατσαρή να υπογράψει καταρχάς σχετική συμφωνία συνεργασίας για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη." Σήμερα λένε ότι ...
από keep_paokizein
Δευ 11 Αύγ 2025, 17:27
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ αυτό που συμπεραίνω και πάλι είναι ότι έχουμε δύο προσχηματικες θέσεις.
Μία του ΑΣ που προσχηματικα δίνει στον Ιβάν προτεραιότητα, ενώ προτιμά ξεκάθαρα Τέλη.
Και μια της ΠΑΕ που πήγε ένα μνημόνιο συνεργασίας της πλάκας και πάλι προσχηματικά γνωρίζοντας ότι δεν θα το υπέγραφε κανείς, μόνο και ...
από keep_paokizein
Δευ 11 Αύγ 2025, 18:23
Jump to forum
Jump to topic

Νομιζω οτι η νομικος σημερα ειπε αυτο ακριβως οτι πρεπει σε συννενοηση με τη ΠΑΕ να συνταχθει ενα λεπτομερες μνημονιο με συγκεκριμενοποιηση των ορων. Θυμαμαι λαθος?

Στην ΠΑΕ το ειπε; Οχι σε εμας. Επισης η νομικος ειπε οτι αυτο το θεμα ειναι πολυ σοβαρο για να λυθει με δημοσιο διαλογο ...
από Jean Valjean
Δευ 11 Αύγ 2025, 18:28
Jump to forum
Jump to topic

Εγκυμονούσε βουνό και γέννησε ποντικάκι.
Αν ο ΑΣ έκανε τόσους μήνες για να αραδιάσει αυτες τις αρλουμπες, αυτό αρκεί για να καταλάβει κανείς το ποσο χαμηλό είναι το επίπεδο όσων εκπροσωπούν τον συλλογο και των συνεργατών τους.
Διάλεξαν έναν φτηνό εκβιασμό (ότι ο ΠΑΟΚ θα μείνει χωρίς γήπεδο ...
από Alastor
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Ο Κυριακος οτι και να ειπε ειναι προσβλητικο να επιμενουν οτι δεν υπηρχε ο Μυστακιδης στην εικονα πριν απο την δηλωση του Κυρ Κυρ. Μονο απο αυτο καταλαβαινεις οτι δεν τους ενδιαφερει ιδιαιτερα να πεισουν κανεναν.

Στο σχολειο μαθαιναμε στη ιστορια ποια ηταν τα αιτια των πολεμων και ποιες οι ...
από Apil44
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα σε όλο το forum
Διαβάζω πολλά χρόνια PAOKMANIA και έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα άρθρα του Αρκαδοπόντιου.
Γράφω πρώτη φορά, έγινα μέλος πριν λίγο καιρό, κυρίως για να πω και γω τη γνώμη μου για όλο αυτό που προέκυψε με τον ΑΣ.
Είμαι 52 χρονών, γράφτηκα στο ΣΦ Θύρα 4 το 1987, έχω ζήσει ...
από Sera4
Τρί 12 Αύγ 2025, 11:21
Jump to forum
Jump to topic

Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο, αλλά η αυτοαποκαλούμενη μάνα του συλλόγου εκπροσωπήθηκε από

Έναν απόγονο του Σίμπα, που δεν μπορούσε να αρθρώσει πρόταση με αρχή μέση και τέλος

Έναν μαθηματικό, ο οποίος όμως παριστάνει τον πανελίστα διεθνολόγο - επικοινωνιολόγο

Μια δικηγόρο που θυμίζει αυτούς τους ...
από loukas karadimos
Τετ 13 Αύγ 2025, 08:39
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σείς σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι με χάλασε στην πορεία του Χρυσού Δικέφαλου και δεν μπορώ να θυμηθώ.

Αυτό που θυμάμαι είναι ότι μου άρεσε τότε η προσπάθεια και η ιδέα, στην οποία, αν θυμάμαι καλά συμμετείχε και ο μασκοφόρος. Θυμάμαι ότι ήθελα να γραφτώ, αλλά κάτι μετά από λίγα χρόνια με ...
από Frans van Rooij
Παρ 27 Ιουν 2025, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Καλησπέρα και από μένα.
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
από Psagmenos4
Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Κάθε μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΟΚτσης θέλει κατι παίχτες τύπου Νούσ, Αλφαρελα η γουτα ξέρω γω.
Αν του πεις ότι αντί για Νούσ έχεις Χατσιδη,αντί για Αλφαρελα έχεις Μυθου κι αντί για Γουτα Μπαταουλα και Κωττα ,παθαίνει κρίση.
Μέσα στην σεζόν γκρινιάζει στον προπονητή που δεν βάζει πιτσιρίκια ενώ ήθελε ...
από loukas karadimos
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:00
Jump to forum
Jump to topic

Ημέρες δόξας ζει το φόρουμ

Από την εμφάνιση τέλη έχουμε κάθε εβδομάδα και 4-5 προφίλ που είναι πολύ ανήσυχα με τις εξελίξεις στην ομάδα

Τα τρολ εν τω μεταξύ όλα στο ίδιο μήκος έτσι, «εγώ δεν λέω κάτι, αλλά..»

Βρήκε ο άλλος ο ντιτεστικλ το 1.3 του νταγκλα, έμαθε και τι θα γίνει στο ουκρανικό ...
από akis_1987
Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:20
Jump to forum
Jump to topic

20 σελίδες με συζητήσεις καφενείου. Αφού υπάρχει ανάλογο thread, γτ δεν τα γράφετε εκεί ρε παιδιά;

Ψάχνουμε να διαβάσουμε για κάνα παίκτη με το κιάλι. 👀