Η αναζήτηση βρήκε 73 εγγραφές

Return

από Jim_Chatz
Τρί 02 Σεπ 2025, 12:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

ας πει πρωτα ενα "γεια" στο φορουμ που ξημεροβραδιάζεται ο Στεργιάδης, και μετα ας παρουσιασει το "ρεπορταζ" του
από prist64
Τρί 02 Σεπ 2025, 16:48
Jump to forum
Jump to topic

ολοι εδω μεσα κανουνε ρεπορταζ?
από vasgias
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Πέτυχα στο διάδρομο των Γαλλικών τυριών στον Σκλαβενίτη τον προσωπικό μου αγαπημένο μου κύριο Γιώργο Μήνο και τονε ρώτησα αν σχετίζεται η επιλογή του στον τύπο τυριού με την καταγωγή του φορ που κηνυγάμε. Αφού τρομοκρατήθηκε από την όψη μου και λίγο πριν με γαμωσταυρίσει ξεστόμισε "όχι, παλεύουν ...
από Мир
Δευ 04 Αύγ 2025, 21:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι

https://youtu.be/q9sC3-qGNmU?feature=shared
Παντός όσο οι του Α.Σ. κοιμόνται τον ύπνο του δικαίου και περιμένουν ποιος θα τους ασημώνει περισσοτερα για να τα βρουν έτοιμα, η ΚΑΕ συνεχίζει την ανακαίνιση και χωρίς κινεζικά δις, ΠΑΟΚτσηδες δισκεκατομυριουχους που κάνουν τους κινέζους και τον ...
από dimpaok4
Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

ο χατζο εχει βαλει στον ΠΑΟΚ σε 5 χρονια ΕΠΤΑΨΗΦΙΟ ποσο που το μεγαλυτερο ποσοστο το εχει μετοχοποιησει ,κοψτε τις βλακειες οτι διοικει με τα λεφτα μας και οποιουδηποτε αλλου ,με το μπραντ του ΠΑΟΚ(ναι υπαρχει ακομα) διοικει και με τις εταιρικες/επαγγελματικες του γνωσεις ,μην σας θυμησω ποσοι ...
από renegade
Κυρ 07 Σεπ 2025, 01:05
Jump to forum
Jump to topic

Κοίτα να δεις κάτι πράγματα. Αυτοί που μέχρι εχθές είχανε τυφλή εμπιστοσύνη στους του Α.Σ, εμφανίστηκαν σήμερα για να αμφισβητήσουν τον Χατζόπουλο...και αισθάνονται και τριμαλακες πού τον στήριξαν κιόλας.
Ρε τι γέλιο προσφέρετε
από Μπαρκαρούτσος
Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:06
Jump to forum
Jump to topic

Λυπάμαι πολύ που μπαίνω να γράψω εδώ. Όπως (κακώς) έχω κάνει πολλές φορές, γράφω σχεδόν κυριευμένος από συναίσθημα, έτοιμος να φάω μπαν (το πιο ανούσιο ever). Αλλά όσα διαβάζω εδώ και αλλού, με στεναχωρούν αλλά κυρίως με θυμώνουν.

Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
από Fawkes
Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:17
Jump to forum
Jump to topic

Βλέπω αναρτήσεις από ΠΑΟΚάρχες του Χ για τον Χατζόπουλο και θέλω να ξεράσω, είμαστε κοντά στο να πιάσουμε πάτο.
από KalamarGiannis
Τρί 22 Ιούλ 2025, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Έ τότε
possible roster:

1./PG. Brown, Κόνιαρης, Transfer(GR)*= Φίλλιος;
2./SG. Jackson, Ζάρας + ένας από τους Point/ ή το transfer1 αν είναι 3αρι που κατεβαίνει στο 2
3./SF. Transfer 1 , Περσίδης, (+Ζάρας)
4./PF. Melvin, Iatridis / ή το transfer2 αν είναι 5αρι που κατεβαίνει στο 4 /ή το transfer1 ...
από Cylon-4
Τετ 10 Σεπ 2025, 09:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μαρδαριτάρια

Γραφει η sfina του Πετρουλακη για το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ:

"Η επίσημη ανακοίνωση της Λίγκας έδωσε τη λύση, ορίζοντας το ΟΑΚΑ ως την πρώτη επιλογή. Η απόφαση αυτή επιλέχθηκε πιθανόν για να φιλοξενήσει τον κόσμο των δύο ομάδων, δεδομένου ότι το Ολυμπιακό Στάδιο μπορεί να υποδεχθεί περισσότερους φιλάθλους, κάτι ...
από gpap5
Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

τα του αγώνα θα τα σχολιάσω αργότερα.

Αυτό που θέλω να καταθέσω είναι το εξής:

βγαίνω από το γήπεδο και μπαίνω στο αυτοκίνητο για να επιστρέψω σπίτι.
Σκέφτομαι ''δεν βάζω ράδιο, να ακούσω τι λένε για την μεγάλη νίκη''.
Αθλητικούς σταθμούς δεν ακούω, οπότε δεν γνωρίζω συχνότητες, έβαλα λοιπόν το ...
από AntreasG4
Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά μπάσκετ 2025-2026

Το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ mateco

Η νέα σεζόν είναι προ των πυλών και σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας θα σηματοδοτήσει το ξεκίνημα μίας νέας μεγάλης προσπάθειας. Με σκληρή δουλειά, με ατελείωτες ώρες στο γήπεδο και με βασικό στόχο τη δημιουργία ...