Η αναζήτηση βρήκε 127 εγγραφές
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 18:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Απο που καταλαβες οτι απειλω το φορουμ; Αλλη ορεξη δεν ειχα...
Απλα καλο ειναι να μην ανεβαζει καταπτυστα αρθρα. Φιλικα παντα.
Για τα αλλα ευχαριστω τον Ιβαν για αυτα που εκανε για τον ΠΑΟΚ, ελπιζω να ευχαριστει και εκεινος αυτα που του προσφερε ο ΠΑΟΚ.
Τεραστια προσφορα στο αγωνιστικο.
Στο ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 09:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Καλά δεν είναι μόνο τρολς. Είναι και συνδεσμιτες. Γενικά είναι ένας κόσμος που δεν άντεξε το γιγάντωμα του ΠΑΟΚ. Μάκρυναν πολύ τα πόδια και βγήκαν άκρο πάπλωμα. Όσο ήταν ο ΠΑΟΚ μεγάλος στην πόλη και έτρωγε φάπες από το κέντρο με τοπικούς συμπαραστάτες υπήρχε το αφήγημα ο λαός η επανάσταση η πάλη, ο ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Οχι που θα έκαναν ότι ήθελαν κάτι περίεργοι. Για ιβαν μιλάτε. Είπαμε μη βιάζεστε
- Παρ 27 Ιουν 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Καλησπέρα και από μένα.
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Κάθε μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΟΚτσης θέλει κατι παίχτες τύπου Νούσ, Αλφαρελα η γουτα ξέρω γω.
Αν του πεις ότι αντί για Νούσ έχεις Χατσιδη,αντί για Αλφαρελα έχεις Μυθου κι αντί για Γουτα Μπαταουλα και Κωττα ,παθαίνει κρίση.
Μέσα στην σεζόν γκρινιάζει στον προπονητή που δεν βάζει πιτσιρίκια ενώ ήθελε ...
Αν του πεις ότι αντί για Νούσ έχεις Χατσιδη,αντί για Αλφαρελα έχεις Μυθου κι αντί για Γουτα Μπαταουλα και Κωττα ,παθαίνει κρίση.
Μέσα στην σεζόν γκρινιάζει στον προπονητή που δεν βάζει πιτσιρίκια ενώ ήθελε ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ημέρες δόξας ζει το φόρουμ
Από την εμφάνιση τέλη έχουμε κάθε εβδομάδα και 4-5 προφίλ που είναι πολύ ανήσυχα με τις εξελίξεις στην ομάδα
Τα τρολ εν τω μεταξύ όλα στο ίδιο μήκος έτσι, «εγώ δεν λέω κάτι, αλλά..»
Βρήκε ο άλλος ο ντιτεστικλ το 1.3 του νταγκλα, έμαθε και τι θα γίνει στο ουκρανικό ...
Από την εμφάνιση τέλη έχουμε κάθε εβδομάδα και 4-5 προφίλ που είναι πολύ ανήσυχα με τις εξελίξεις στην ομάδα
Τα τρολ εν τω μεταξύ όλα στο ίδιο μήκος έτσι, «εγώ δεν λέω κάτι, αλλά..»
Βρήκε ο άλλος ο ντιτεστικλ το 1.3 του νταγκλα, έμαθε και τι θα γίνει στο ουκρανικό ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:20
- Jump to forum
- Jump to topic
20 σελίδες με συζητήσεις καφενείου. Αφού υπάρχει ανάλογο thread, γτ δεν τα γράφετε εκεί ρε παιδιά;
Ψάχνουμε να διαβάσουμε για κάνα παίκτη με το κιάλι.
Ψάχνουμε να διαβάσουμε για κάνα παίκτη με το κιάλι.
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπήκα μετά από 12ωρο βάρδια δουλειά να διαβάσω για κάνα παίχτη και βλέπω τρωγόμαστε για τα ChatGPT Kai salarysport και δεν ξέρω τι άλλοι.Ρε έναν παπά ρε θέλω να διαβάσω να ξεχαρμανιάσω από την δουλειά
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/14307949/paok-mploko-savvidi-sti-metagrafi-konstantelia/?utm_campaign=game_time&utm_medium=post&utm_source=facebook_groups&fbclid=IwY2xjawLvOHZleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFyOU1RTGFaR0VyMzc4MjVrAR5Y2RrJXyDZvmSyeXmybNc-D4 ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτός φίλε μου έχει να παίξει από πρόπερσι...tsario73 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 19:00 ή μηπως αυτόν;
https://www.transfermarkt.com/josh-dasi ... ler/340321
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ήμουν ο πριστ και με προκαλούσες έτσι, δεν θα απαντούσα ποτέ!Paok1926 + male-sykies έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 15:56 Έλα priest για να σε δω,ρίξε το μυστικό. Έλα ριξτο! Εδώ σε θέλω κάβουρα. Στα δύσκολα Ρίξε το παρασύνθημα. Ρίξε τα ονόματα που λέει ο Κουβεντιδης ότι θα ανακοινωθούν. Για να σε δω!!!!!!!
Δεν έχει να αποδείξει κάτι!
- Παρ 01 Αύγ 2025, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Άραγε ένα χαστουκακι από Αυστρία μεριά, θα κινούσε λίγο τα νερά στο βάλτο του μεταγραφικού σχεδιασμού μας? Δεν λέω για φάπα ολκής αλλά για ένα μικρό μπατσάκι που θα μπορούσε να διορθωθεί στον επαναληπτικό. Ή όχι?
Καλησπέρα σε όλους!
Με καμία επικριτική διάθεση, μιας και για μένα ο οπαδισμός ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 02:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Μένει μέχρι να... φύγει ο Τσάλοφ. Έχει ήδη διοχετευτεί στην αγορά ότι είναι προς παραχώρηση. Αναζητούνται προτάσεις.
- Τετ 06 Αύγ 2025, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μήπως μπερδέψατε την αποστολή για τον αγώνα με τη λίστα; 23 είναι η αποστολή στα ευρωπαϊκά, 7 μεσοεπιθετικούς πήρε, κάποιος έπρεπε να μείνει απέξω.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι λες ρε παιδί μου..... έγινε και 2η πρόταση;;;
Κανένας πονηρός εδώ να βάλει μεγάλα χαχανογελια;;; Αυτά που χαρακτηρίζουν τους κουτούς
Κανένας πονηρός εδώ να βάλει μεγάλα χαχανογελια;;; Αυτά που χαρακτηρίζουν τους κουτούς