Αν ισχύει αισθάνομαι μια ανάγκη να πω ευχαριστώ στη χειρότερη φάρα στον πλανήτη, στους μάνατζερSkoufos_tou_Lucescu έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:15 Τσορμπατζογλου μόλις είπε ότι ότι υπάρχει θέμα με προμήθειες μάνατζερ που εμφανίστηκαν για τον Καρελη απ' το Μαροκο
Η αναζήτηση βρήκε 179 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλη μια μέρα χωρίς ανανέωση Ντέλια, χωρις φορ, χωρίς χαφ και χωρίς στόπερ.
Με αγορές ως τώρα 2 εκατομμύρια ευρώ.
Με αγορές ως τώρα 2 εκατομμύρια ευρώ.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκφραση ενδιαφεροντος παντως και ληψη ακυρου οπως ελεγε ο Τζορμπατζογλου απο 20 περιπτωσεις δεν ειναι να ρωτας για παικτη που η ομαδα κοστολογει ξερω γω 7 ενω εσυ εχεις ταβανι πχ 3. Αυτο ειναι εκφραση βλακειας.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκλεισε ο Γερμανός
- Παρ 01 Αύγ 2025, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά ότι μου είπαν σας είπα
Δεν με χαλάει να βγω μλκς αν δεν βγει απλά να μην δημιουργηθεί προσδοκία και μετά έρθει κάποιος άλλος και απογοητευτουμε
Δεν με χαλάει να βγω μλκς αν δεν βγει απλά να μην δημιουργηθεί προσδοκία και μετά έρθει κάποιος άλλος και απογοητευτουμε
- Παρ 01 Αύγ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Με δισεκατομμυριούχο πρόεδρο , περιμένουμε τα ευρωπαϊκά έσοδα μπας και φέρουμε παίκτες ;
Για ακόμη μια χρονιά τα ίδια και τα ίδια.. Τίποτα στον πλανήτη ΠΑΟΚ δεν αλλάζει.
Και αποκλεισμοί να έρθουν , η χρονιά δεν βγαίνει με αυτό το ρόστερ.
Για ακόμη μια χρονιά τα ίδια και τα ίδια.. Τίποτα στον πλανήτη ΠΑΟΚ δεν αλλάζει.
Και αποκλεισμοί να έρθουν , η χρονιά δεν βγαίνει με αυτό το ρόστερ.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Το βασικό προσόν του Γιακουμάκη είναι ένα. Μπορεί να ρθει δανεικός.
Στον ΠΑΟΚ της αυτάρκειας το πρώτο που κοιτάμε είναι να την βγάλουμε όσο πιο οικονομικά γίνεται.
Ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά, αν ταιριάζει στα θέλω του προπονητή, κλπ, έχουν την σημασία τους αλλά σε δεύτερο χρόνο.
Δεν είναι τόσο ...
Στον ΠΑΟΚ της αυτάρκειας το πρώτο που κοιτάμε είναι να την βγάλουμε όσο πιο οικονομικά γίνεται.
Ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά, αν ταιριάζει στα θέλω του προπονητή, κλπ, έχουν την σημασία τους αλλά σε δεύτερο χρόνο.
Δεν είναι τόσο ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτη η μεγάλη μειωση στο μισθολόγιο απο που προεκυψε παλι; Ακομα κι ο Γιακουμάκης (απ'οτι διαβαζουμε) θα πάρει κοντά 1,5 χαρτι για να ερθει.
Γενικά ξεφεύγετε πάλι. Σεντονια επι σεντονιων με αυθαίρετα συμπερασματα οταν πριν μια μερα μάθαμε οτι δινουν τον τσαλοφ και μπορει να παμε για 2 φορ ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Developer4
Δεκτό αλλά ας περιμένουμε να δούμε και τους ακριβείς όρους, ένας φίλος παραπάνω γράφει για διετή δανεισμό, αυτό αλλάζει πολύ τα δεδομένα γιατί σε 2 χρόνια ο Γιακουμάκης θα είναι 32, και 30 εκατομμύρια να τον είχε αγοράσει η Κρουζ Αζουλ δεν μπορεί να ζητήσει πολλά, αν βέβαια και εμείς ...
Δεκτό αλλά ας περιμένουμε να δούμε και τους ακριβείς όρους, ένας φίλος παραπάνω γράφει για διετή δανεισμό, αυτό αλλάζει πολύ τα δεδομένα γιατί σε 2 χρόνια ο Γιακουμάκης θα είναι 32, και 30 εκατομμύρια να τον είχε αγοράσει η Κρουζ Αζουλ δεν μπορεί να ζητήσει πολλά, αν βέβαια και εμείς ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλήθεια τώρα;
Θα κάνουμε συζήτηση και για τα αυταπόδεικτα;
Πάρε το περσινό ρόστερ, δες ποιοι έφυγαν και τι συμβόλαια είχαν, δες και τους φετινούς που ήρθαν και τι συμβόλαια έχουν και θα δεις ποια είναι η (μέχρι στιγμής) μείωση στο μισθολογικό μπάτζετ.
Προφανώς και δεν τελείωσε η μεταγραφική ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Καρπουζά μου τίποτα δεν πειράζει.
Ούτε το σήριαλ Λουτσεσκου πείραζε.
Ούτε το σήριαλ ντελια πειράζει.
Ούτε το σήριαλ «πάω χωρίς φορ , χαφ και στόπερ» και ρισκάρω για άλλον ένα χρόνο πειράζει.
Ούτε ο Γιακουμάκης πειράζει.
Ούτε οι ελεύθεροι, δανεικοί και μιας χρήσης πειράζουν.
Ούτε ότι έφυγαν ...
Ούτε το σήριαλ «πάω χωρίς φορ , χαφ και στόπερ» και ρισκάρω για άλλον ένα χρόνο πειράζει.
Ούτε ότι έφυγαν ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:18
- Jump to forum
- Jump to topic
]
Επί της ουσίας και όπως σου εξήγησε ο Μάκης είχα δίκαιο βέβαια αλλά εσένα σε πείραξε το "αυταπόδεικτο".
Και σιγά μην κάνω αναφορά και γενικότερα σιγά μην ασχοληθώ με ένα τύπο που η μοναδική συνεισφορά του στο φόρουμ είναι να προκαλεί και να μανουριάζει με συνοπαδούς του.
Δόξα τω θεώ ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Καρπουζά μου τίποτα δεν πειράζει.
Ούτε ότι έφυγαν ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου αρέσει που κάποιοι τους κλείσατε κιόλας! 

- Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Στεργιάδης: Προχωρημένο του Γιακουμακη, χαφ μετά τς ματσ με τους Αυστριακούς.
Paok24: Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα μπορεί να δούμε πρώτα χαφ και μετά φορ καθώς του Γιακουμακη είναι περίπλοκο.
ΕΓΩ: Δεν θα πάρουμε κανέναν.
Paok24: Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα μπορεί να δούμε πρώτα χαφ και μετά φορ καθώς του Γιακουμακη είναι περίπλοκο.
ΕΓΩ: Δεν θα πάρουμε κανέναν.