Η αναζήτηση βρήκε 186 εγγραφές

Return

από SCIFO
Δευ 04 Αύγ 2025, 00:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Κάτω τα χέρια από τον Κύριλλο!
Δεν αντέχεται να βλέπεις Πέλκα αλλαγή του Ζίφκοβιτς. Ο Κύριλλος δίνει ποικιλία που λέει ο Λούτσε.
Με το καλό να κλείσει Κρητικός!
Για Ευρώπη φέτος ξεκινάμε με σ.φορ τον Ντέλια στο τρικ του Λούτσε με τα μπρος πίσω με Τσαλόφ.
☆Αγαπάμε Πέλκα :nairepaok:
από Rexaris
Δευ 04 Αύγ 2025, 01:39
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω, εμένα με έχει πιάσει ένας ενθουσιασμός για τον Γιακουμάκη, ίσως και επειδή τον συγκρίνω με τον Κεντίρα και μου φαίνεται ακόμη καλύτερος. Και νούμερα έχει, και γηγενής είναι και συντοπίτης μου είναι ;)

Άντε να τελειώνει αυτό και να συγκεντρωθούμε στον κεντρικό μέσο και το στόπερ που ...
από JohnDag
Δευ 04 Αύγ 2025, 08:18
Jump to forum
Jump to topic

Τρολάρει αλλά είναι το δεύτερο αποτυχημένο τρολάρισμα στην σειρά.

Όλοι θετικοί είναι για τον Γιακουμάκη και δεν υπάρχει ούτε ένας που γκρινιάζει. Ποιος ο λόγος για εξυπνάδες και ειρωνείες;

Άμα γίνει πάλι ρδελομπου το τόπικ θα σας φταίνε οι γκρινιάρηδες μετά..
από JohnDag
Δευ 04 Αύγ 2025, 08:46
Jump to forum
Jump to topic

Ναι, υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να δώσεις λεφτά και όχι μόνο να σου βγούνε οι παίκτες αλλά να βγάλεις και κέρδος.

Όπως δηλαδή έγινε με Πρίγιο, Κοτάρσκι, Σφιντέρσκι, Αουγκούστο, Άκμπομ, Νάρει, Λημνιό, Cimirot, Λούκα Πέρεθ (διπλό κέρδος).

Ή να μην βγάλεις κέρδος μεν αλλά να σου παίξουν φουλ, να ...
από Blackgr4
Δευ 04 Αύγ 2025, 08:46
Jump to forum
Jump to topic

Τρολαρισμα με μεγάλη δόση αλήθειας όμως ...Τους καλύτερους παίκτες να φέρεις ,αν δεν δόσεις λεφτά σε ομάδες θα είσαι πάντα ο Ιβάν που δε δίνει λεφτά...Δίνεις λεφτά σε ομάδες ,δε βγαίνουν οι μεταγραφές,Ε τουλάχιστον τότε προσπάθησες αλλά δεν σου βγήκε...

Μεγάλη δόση αλήθειας;

Ας έδινε κάθε ...
από navigator11
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:07
Jump to forum
Jump to topic

Θα πουλήσουμε τον Μεϊτέ στη βαζέλα.
Να πάρει λίγη ζωούλα και το φόρουμ. :lol:
από DamoN
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:10
Jump to forum
Jump to topic

navigator11 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:07 Θα πουλήσουμε τον Μεϊτέ στη βαζέλα.
Να πάρει λίγη ζωούλα και το φόρουμ. :lol:
Αν πουλήσουμε κάνα μαντι να δεις.
Ξαφνικά από 18 κοντρόλ θα την κολλάει
από Blackgr4
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Πρώτα απ όλα, να σου πω ότι εσύ μιλάς επιθετικά. Εγώ παρέθεσα κάποια επιχειρήματα και εσύ άρχισες τα 'λες εξυπνάδες' και άλλα τέτοια.

Δεύτερον, το ότι γράφεις ότι το κύπελλο και οι δεύτερες θέσεις δεν είναι άξιες αναφορας το μόνο που δείχνει είναι ότι μεγαλώσαμε πολύ, δεν βοηθάει καθόλου τα ...
από paokspren
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:27
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά πιστεύω ότι σίγουρα κάτι ξέρουν στο background και τα λένε αυτά, ας ελπίσουμε αυτά που μαγειρεύονται να είναι στη σωστή κατεύθυνση (πχ. πώληση Τσάλοφ και αντικατάσταση) και οχι τίποτα περίεργο με κάνα Μαντί που αναφέρθηκε και παραπάνω και πουλιέται και εύκολα...

Για να δούμε τι θα δούμε ...
από paokspren
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:33
Jump to forum
Jump to topic

Όσον αφορά τον Γιοβιτς, κι εγώ πιστεύω θα φανεί στο γήπεδο αν αξίζει ο συγκεκριμένος.

Ωστόσο δεν φταίνε οι συνφορουμιτες που κράζουν όταν ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ βγαίνει και λέει εξυπνάδες για όνειρα και ρεαλισμους και μετά ο παίκτης υπογράφει στην χάρτινη που πολεμάει να μπει στο Κόνφερενς ...
από john4serres
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:11
Jump to forum
Jump to topic

Φέρτε Κουρμπέλη να ανατρέψουμε το mood.
από Dio-4
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:43
Jump to forum
Jump to topic

Κόλκας είπε πως Γιακουμάκης μάλλον έρχεται για αντικαταστάτης Τσάλοβ που έχει πρόταση από Ρωσία. Για αυτή την κεντά μιλούσε μάλλον τις προάλλες. Τσάμπα τρελάθηκαν μερικοί και γράφτηκαν πόσες ανούσιες σελίδες με αντιπαραθέσεις και ανταπαντήσεις… Που αν συμβεί θα μιλάμε για ιδανικό σενάριο, αν και η ...
από Kabamaru11
Δευ 04 Αύγ 2025, 14:13
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ειπα οτι τον κοιταμε τωρα,αλλα εναν σαν κ αυτον θα θελαμε.
από PaokFiesta
Δευ 04 Αύγ 2025, 14:58
Jump to forum
Jump to topic

Άντε ο 4οσ χαφ για να έχεις 2 ισάξιους σε κάθε θέση.
Δεν βλέπω πως θα χωρέσει 5ο χάφ βαρβάτο εκτός αν μιλάτε για παίκτη στυλ Τσιγγαρα ή κάποιον γηγενή που θα παρει χρόνο συμμετοχής μόνο αν προκύψει σοβαρός τραυματισμός.

Aς έρθει ο τέταρτος βαρβάτος, και για πέμπτο έχεις τον Τσοπούρογλου. Μη ...
από makispaspartou
Τρί 05 Αύγ 2025, 08:38
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε μου rene που είσαι και πολυγραφόμενος εδώ μέσα... Αντιστέκομαι στη λοβοτομή. Ένθεν κι εκείθεν.
Γράφω σε ένα τόπικ που λέγεται μεταγραφές καλοκαιριού και η μόνη μεταγραφική είδηση είναι η προσπάθεια να φέρουμε τον Γιακουμάκη με ένα συμβόλαιο πλησίον του Ζίβκοβιτς και του Ντέλια. Τι θέλεις να ...