Η αναζήτηση βρήκε 179 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Το ότι πρέπει απογευματιατικα να κάθομαι να παρηγορω τα παιδάκια μου 8 και 10 ετών δεν θα το συγχωρήσω έτσι εύκολα
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Η θρησκεία του που αναφέρεις τι σχέση έχει Unpsofable78 όπως και το "μπουλινγκ"? Κάποιος θα μπορουσε να πει οτι ειναι μετατόπιση ευθυνων και γκαςλαιτινγκ το μηνυμα σου, εχουμε τεταμενα νεύρα όλοι και καλό θα ηταν να προσέχουμε τι λέμε
Θα μου πείτε ότι αυτό φταίει για την πώληση; Προφανώς και όχι ...
Θα μου πείτε ότι αυτό φταίει για την πώληση; Προφανώς και όχι ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου αρέσει που περιμένετε να βγουν τα payroll να μας πείσουν ότι ο Ντέλιας ήθελε να φύγει ενώ εδώ και 1,5 χρόνο ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει. Χαζοί είμαστε? Γιατί δεν τον ανανέωσαν από πέρσι? Δεν βλέπουμε όλον αυτόν τον καιρό που πάει η δουλειά?
Α αμα ανανεωσεις καποιον δεν μπορεις να τον ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Σεντιρα!nunies4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:38 Βασιλοπουλος πριν λιγο ποσταρισμα
"παντα υπαρχει ενας πυροτεχνουργος που στο τελος σωζει τον κοσμο
Στην περιπτωση μας ο πυροτεχνουργος θα σωσει την ενοτητα του ΠΑΟΚ.
και αν δεν κανω τρομερο-τρομερο λαθος....βρεθηκε"
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:45
- Jump to forum
- Jump to topic
όποια μεταγραφή και να γίνει (αν γίνει) δυστυχώς όλες θα μπαίνουν στη ΣΚΙΑ του ξεπουλήματος Κωνσταντέλια.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Τουλάχιστον εγώ βλέπω ένα θετικό στην όλη φάση: δεν θα μας πρήζουν οι λογιστές του Σαββίδη, εμάς που κάποιοι μας κατηγορούσαν ότι 'εκθειαζουμε τον γαυρο' γιατί ασκούμε κριτική σε όλο αυτό που γίνεται τα τελευταία 5 χρόνια.
.Υ.Γ. Η όλη φάση θυμίζει τον τελευταίο χρόνο του Κόκκαλη στον γαύρο, πριν ...
.Υ.Γ. Η όλη φάση θυμίζει τον τελευταίο χρόνο του Κόκκαλη στον γαύρο, πριν ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαν δικηγορος και λογιστής ειναι μεγαλο το φορτο και δεν μπορώ να απανταω πανω απο μια φορα σε συνωμοσιολογους που πιστευουν οτι ο παίχτης εκδιωχνεται με το ζορι. Απαντησα ηδη πιο κατω απο εκει που παρεθεσες.
Δεν υπάρχει πουθενα στον πλανητη το δεν ανανεωνω για να πουλησω, το ανακαλύψατε στον ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να σου εξηγήσω βρε, όταν εσύ δε μπορείς να πεις μία ιδέα έστω, σχετικά με το γιατί ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ αναπροσαρμογή;
ΒΡΕ
Εχω πει. Απλα δεν διάβασες και πρέπει να γραφω 5 φορες καθε πραγμα.
Υπαρχει ας πούμε η πιθανοτητα να καθυστερησε οπως ολα στον ΠΑΟΚ μέχρι που η πλευρα του παίχτη καταλαβε οτι ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
AN τελικά δε φύγει ο Ντέλιας - που μακαρι και δεν θέλω ούτε φορ ουτε στοπερ πραγματικα δε με νοιάζει ας παίξουνε οι μικροί - και επίσης ας μη γίνει ποτε αυτο που λεω παρακάτω αν ειναι να μέινει ο Ντέλιας
εγω θέλω να μας πουνε ο @Unpsofable78 και ο @black death στη περίπτωση που δε φύγει τελικά ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειτε τελειωσει η μεταγραφη ειτε μεινει ο Ντελιας
Ο ευεργετης Ιβαν Σαββιδης οχι μονο δεν ενδιαφερεται για την γνωμη του κοσμου αλλα μας περναει για πολυ ηλιθιους.
Το σημερινο σιριαλ ειναι μια ακομα αποδειξη. Πηγε 7 το βραδυ για να παρει χαμπαρι ? Απο το μεσημερι που βγηκε το θεμα τι εκανε ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως αυτή η εικόνα ερασιτεχνικής διαχείρισης, πιστεύω παίζει ρόλο και στα πολλά άκυρα που έχουμε φάει ως τώρα από παίχτες.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Kabamaru11 Δεν έχω κανένα θέμα και δε θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει έτσι κ αλλίως αν κάποιος παίκτης ακολουθεί κάποια θρησκεία η όχι. Η ένσταση μου ήταν στο ότι ο Ντέλιας πιέζει να φύγει και στο αισχρό γκαςλαιτινγκ ότι να μωρε δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, πολλα τα λεφτά, μποούλιγκ, θρησκεια κτλ κτλ ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic

[/quote]
ως ....... συνηθως......... απαντησεις ...... 3χρονου
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκτακτο!!! Στην Στουτγκάρδη ο Μουργκ!!!
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πολύ λυπητερό και ετεροντροπιαστικό, ακόμη και αν πρόκειται για τρολς, να πιστεύει κάποιος ότι οι οπαδοί που είχαν τρελαθεί με την ενδεχόμενη πώληση Ντέλια, μπορεί και να μην χαίρονται που κατά πώς φαίνεται, μένει.
Θα έλεγα στα τρολς, αν αυτά υπάρχουν, να μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια ...
Θα έλεγα στα τρολς, αν αυτά υπάρχουν, να μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια ...