Η αναζήτηση βρήκε 435 εγγραφές

Return

από DimitrisS
Τετ 27 Αύγ 2025, 15:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Βολιακο προφερεται δηλαδη ο παικτης;

Αν προφερεται ετσι, μηπως μπορουμε να κανουμε καμια μαμουνια και να τον δηλωσουμε ως ελληνα γηγενη σε καμια λιστα;

Κωστας Βολιακος ρε παιδι μου, ξερω γω.
από Mitsospaoki4
Τετ 27 Αύγ 2025, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορεί ρε φίλε να λες τόσο καιρό πως η αναζήτηση για στόπερ πάει στο τέλος γιατί ψάχνουμε κάτι πολύ καλό, και να καταλήγεις στον δανεικό Ιταλό που μπορεί μεν να βγει λαυράκι, αλλά σίγουρα δεν είναι η κίνηση που σε ανεβάζει.

Δεν μου κολλάει σαν κίνηση ειδικά βλέποντας τον Ιβάν να έχει κάνει ...
από MikeStr4
Τετ 27 Αύγ 2025, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή συγνώμη, έπρεπε να φτάσει 36 Αυγούστου για να έρθει ο μέγας Βολιακος ; Δεν μπορούσαμε να τον φέρουμε πριν 1 μήνα ; Αν πηγαίναμε για παίκτη τέτοιου επιπέδου ;
από obanebane
Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:27
Jump to forum
Jump to topic

Aigle_Noir έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:23 Εγώ λέω για τον Τσάλοφ να μην βιαζόμαστε τόσο. Κάποιοι μπορεί να εκτεθείτε στο τέλος.

Τι να εκτεθουμε ρε φίλε, χωριό που φαίνεται.
40 χρόνια μπάλα βλέπουμε, το παιδί με την εικόνα που εχει απο τότε που ήρθε, δεν κάνει ούτε για μικρομεσαία ομάδα της λίγκας.
από George Best4
Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:33
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ λέω για τον Τσάλοφ να μην βιαζόμαστε τόσο. Κάποιοι μπορεί να εκτεθείτε στο τέλος.

Ναι να μη βιαζόμαστε.
Να τον βάζουμε βασικό αλλά 10 χρόνια και να ελπίζουμε να αποκτήσει ταχύτητα, κοντρόλ, τελειώματα, σωστές πάσες και διαθεση.

Λίγο επαφή με την πραγματικότητα.
Πανηγυρίζατε μερικοί Κυριακή ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:59
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω το κουράζουμε πολύ με Τσάλοφ. Καλός παίκτης, όχι για μας, δεν ταίριαξε με την ομάδα, δεν φταίει εν προκειμένω ο προπονητής, ούτε ο παίκτης. Απλά κάποιες μεταγραφές δεν βγαίνουν - σύμφωνα με έρευνα οι μισές απ'όσες γίνονται. Πάμε παρακάτω.
από smoothcriminal1926
Πέμ 28 Αύγ 2025, 13:38
Jump to forum
Jump to topic

Ο Μειτε βιονικός ειναι και θα βγάλει 3 διοργανώσεις ανα 3 μέρες ή θα ψηθουμε να παρουμε κανένα παίχτη εκει μπας και βγει καθόλου απο την 11αδα; Ετσι για την αλλαγή ρε παιδί μου, να πάρει και καμια ανάσα....
από DimitrisS
Πέμ 28 Αύγ 2025, 15:19
Jump to forum
Jump to topic

Για αυτον ισως λεει ο Μινος.

Αλλα αυτος ειναι χαφ.

https://www.transfermarkt.com/kyle-cher ... ler/186232
από WeWillRockYou
Παρ 29 Αύγ 2025, 17:11
Jump to forum
Jump to topic

Μέχρι στιγμής πάντως τα παρακάτω ονόματα που ακούστηκαν δεν έχουν κλείσει κάπου:
Gigot( τελευταία ενδιαφερόμενη η Σεβίλλη),Ibe Hautekiet (τον θέλει η Ρενς), Alex Kral, Benjamin Bouchouari, Vetlessen, Tom Dele-Bashiru, Cédric Bakambu, Dany Mota, Cyle Larin.
από theo G4
Παρ 29 Αύγ 2025, 17:14
Jump to forum
Jump to topic

WeWillRockYou έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 17:11 Μέχρι στιγμής πάντως τα παρακάτω ονόματα που ακούστηκαν δεν έχουν κλείσει κάπου:
Gigot( τελευταία ενδιαφερόμενη η Σεβίλλη),Ibe Hautekiet (τον θέλει η Ρενς), Alex Kral, Benjamin Bouchouari, Vetlessen, Tom Dele-Bashiru, Cédric Bakambu, Dany Mota, Cyle Larin.
Θέλω Αλέξανδρο Kral.
από aivas19
Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:46
Jump to forum
Jump to topic

Θεωρώ ότι η απομάκρυνση του τσαλοφ είναι μέγιστο λάθος και αποκλειστικά μανατζερικο παιγνίδι
Ο Ρώσος ήδη έχει κάνει ολόκληρη σεζόν και δείχνει τάσεις εγκλιματισμου στην ομάδα.
Ο σέντερ φορ είναι μια θέση όπου πολύ δύσκολα μπορείς να βρεις παίκτη που να είναι ολοκληρωμένος και να διαθέτει όλα τα ...
από maceio
Κυρ 31 Αύγ 2025, 20:54
Jump to forum
Jump to topic

o Avila και ο Bakabu μπήκαν αλλαγή , δεν τους βλέπω και πολύ φευγάτους
από George Best4
Δευ 01 Σεπ 2025, 12:06
Jump to forum
Jump to topic

aivas19 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 12:03
donkixotis έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 12:02 https://www.transfermarkt.com/andrea-be ... ler/167727
Πωωω αυτος θα ειναι
Φοβερός αντι-Σαματα.βαζει 2 γκολ το χρόνο την τελευταία 5ετια και όπου πάει τον διώχνουν. Είναι αλλαγή της αλλαγής του Δουβικα