Η αναζήτηση βρήκε 435 εγγραφές

Return

από Σουριναμέζος
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δεν μας βγήκε το παπαδοπαίδι ο Τσάλοφ που έχει γραφτεί στους προσκόπους του Δήμου Χορτιάτη και πάμε στο άλλο άκρο
από Dimitris_L4
Τρί 02 Σεπ 2025, 20:57
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπον ηρθε η ωρα..εγω ειχα μαθει για Μιτροβιτς..του διναμε πολυ καλα λεφτα ( μακραν του δευτερου το μεγαλυτερο συμβολαιο θα ειχε οβερ 3 μυρια ).. οπως σας ειχα πει ο Γιωργης ηθελε ενα τεραστιο μπαμ..υπηρξε επαφη...Καναμε προταση κ εμεις κ ο βαζελος αλλα αυτος δεν ψηνοταν για Ελλαδα...τα λεφτα δεν ...
από makispaspartou
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:06
Jump to forum
Jump to topic

Κι επειδή πολλά έχουμε σουρει στον Γιωργακη εγώ έμαθα ότι ήθελε μετά τον Ζαφειρη να φέρει Μαυροπανο και Μιτροβιτς για τα 100. Δυστυχώς δεν έκατσε.. Και αν δεν ήταν αυτός ούτε Ζαφειρης θα ερχόταν ούτε Ντελιας θα έμενε.. Το μόνο κακό που έχει είναι ότι δεν γουστάρει τον Λουτσεσκου..
από Equalizer
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:17
Jump to forum
Jump to topic

Ξεκάθαρη αποτυχία η μη απόκτηση φορ

Οχι μόνο επειδή το ζητάμε οι "κολλημένοι" οπαδοί

Αλλά επειδή η ίδια η ομάδα δήλωσε οτι θα πάει για φορ και έβγαλε και διαρροή μάλιστα οτι "δεν τελείωσαν οι μεταγραφές"

Ναι βεβαίως μπορεί να φέρουν αυριο έναν και να είναι εκτός λίστας

Όμως η λογική αλλά και η ...
από Mīngus
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:27
Jump to forum
Jump to topic

Έκανε χατ τρικ σε μια προπόνηση στην προετοιμασία ο Τσάλοφ.
Είμαι αισιόδοξος.
από thanos-xanthi
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:48
Jump to forum
Jump to topic

Όσο δεν έχει βγει τίποτα στο σαιτ της παε και στα κυβερνητικά ελπίζουμε σε φορ της τελευταίας στιγμής
από Psaras
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Εγω παντως οταν διαβάζω ο Γιώργης τρέχει να κανει το μπαμ κλπ κλπ κλπ. Καταλαβαίνω οτι απλα δεν θα αλλαξει ποτε αυτη η ανοργανωσιά στα μεταγραφικά

Ανοργανωσιά σημαίνει να τρέχει ο Γιώργης να φέρει τον Μαυροπάνο και να θέλει άλλο στυλ παίκτη ο Λούτσε. Όχι το να τρέχει όλο το τιμ παίκτες στυλ ...
από Metagrafakias
Τρί 02 Σεπ 2025, 23:06
Jump to forum
Jump to topic

Πηγαμε για το μπαμ παλι 3 Σεπτεμβριου και διναμε τοσα πολλα εκατομυρια αλλα οι κακοι οι παικτες και οι κακες οι ομαδες φταινε που τελικα δεν πηραμε κανεναν,κανεις δεν το περιμενε...Κοιτα να δεις πρωτη φορα ξανασυμβαινει!!!
Ουτε εναν ακομα δανεικο που ξεμεινε στην ομαδα του δεν καταφεραμε να φερουμε ...
από dev
Τετ 03 Σεπ 2025, 01:25
Jump to forum
Jump to topic

ειχαμε κερδισει και 2 εβδομαδες για τον σχεδιασμο μας ενημερωνε ο κ, Κουβεντιδης παλι εκτος χρονοδιαγραμματος μειναμε
από Special 4
Τετ 03 Σεπ 2025, 02:33
Jump to forum
Jump to topic

Γενικό σχόλιο για τις μεταγραφές μέχρι τώρα και με την επιφύλαξη ότι ακόμα δεν έχουμε δει τους 2 Ιταλούς δανεικούς στο χορτάρι ή αν κάνουμε κάποια επιπλέον μεταγραφή στη συνέχεια.

Το ρόστερ μας, δεν μου δίνει την θεωρητική εντύπωση, ότι φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση να είναι, ούτε το συγκριτικά ...
από embuji
Τετ 03 Σεπ 2025, 10:08
Jump to forum
Jump to topic

Δε μπορω να πιστεψω οτι ανθρωπος που εβλεπε ενεργα Πρεμιερ λιγκ θα ακουσε για Μιτροβιτσ και σκεφτηκε δε μου κανει αυτος.

Παιδια μιλαμε αμα επιανε την φορμα του μετα ηταν ο ΠΑΟΚ και οι υπολοιποι. Θα βαρουσε πλασε και θα ηταν σα να βαραει με κουτεπιε. Δε θα μπορουσε στοπερ στην Ελλαδα να τον ...
από black death
Τετ 03 Σεπ 2025, 10:18
Jump to forum
Jump to topic

Kαι στην Εθνική του πάντως που δεν είναι καμία της πλάκας, όργια έχει κάνει... 62 γκολ σε 100 συμμετοχές... Τρομακτικό...

Αυτο οντως είναι τρομερο νούμερο, αλλα οι εθνικες πλεον παιζουν απειρα ματς και πολλά ειναι της πλακας. Σε γιουρο, μουντιάλ έχει 3 γκολ σε μια σερβια που απογοητεύει σε ...
από embuji
Τετ 03 Σεπ 2025, 10:22
Jump to forum
Jump to topic

Τσαμπα το συζηταμε μαγκες. Ειτε ειμασταν σκεπτικοι ειτε μας ετρεξαν τα σαλια. Και χεσμενους μας εχει :lol: (και λογικο δεν ειναι για Ελλαδα αυτος)

Ο Μοπε ομως που ειναι μια λυση που απ'οτι καταλαβαινω δουλευεται αυτη την στιγμη, ειναι ενας καλος ποδοσφαιριστης, τσογλανι τεραστιο. Θα ταιριαξει θα ...
από embuji
Τετ 03 Σεπ 2025, 10:24
Jump to forum
Jump to topic

Δυστυχως δε θα ερθει... δε θα το δω αυτο το σπασιμο λιγο πισω απο το πεναλτυ και ενα πλασε που φοβασαι μην σε πετυχει η μπαλα. Ονειρο ηταν και εφυγε :lol: :lol:

Πέρα από αυτά τα skills είναι και τα άλλα με τον συγκεκριμένο ρε παιδί μου... :mrgreen:

Θα τον έβλεπαν στο τηγάνι και στη ...