Κολκας : "Ο ΠΑΟΚ ή θα πάρει τον Ζαφείρη τώρα ή τον Γενάρη ή δεν θα τον πάρει".
Ρε τι δημοσιογραφαρες είναι αυτές ωρε;
Η αναζήτηση βρήκε 435 εγγραφές
- Τρί 19 Αύγ 2025, 20:59
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Εντάξει παιδιά μην ενοχλείστε , σταματάω εδώ.
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ...
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 11:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά δε δίνω πάνω από 10% για το Ζαφείρη, θα μου φανεί απίθανο να παραχωρηθεί ο παίχτης.
Ελπίζω οι περιπτώσεις που δουλεύτηκαν από πίσω να είναι αρκετά καλύτερες του Μαροκινού, που όταν ακούω για προβλήματα σε μέσες με πιάνει κρύος ιδρώτας.
Πάντως περιπτώσεις στα χαφ υπάρχουν πολύ ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 17:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσοι γράφουν ότι δεν τους αρέσει που θα έρθει ο παίκτης το Γενάρη, κατανοητή η θέση τους και τα επιχειρήματα τους με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια αλλά αδυνατούν να καταλάβουν κάτι άλλο πολύ πιο σημαντικό. Έτσι όπως έγινε η δουλειά και όπως πήγε η υπόθεση ήταν αδύνατο για τον ΠΑΟΚ να κάνει πίσω. Εάν ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Αριστερό εξτρέμ για βασικό θέλουμε και όχι πειράματα με 10αρια
- Παρ 22 Αύγ 2025, 10:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα έχει παίξει τρία παιχνίδια, χωρίς να έχει έστω και 1 νέο σημείο αναφοράς στην ενδεκάδα της. Ο Κένι μόνο σημείο αναφοράς δεν είναι, ο δανεικός Ιβανούσετς δείχνει τρομερά αργός για εξτρέμ και στο 10 δεν πλησιάζει ούτε στο 50% την ικανότητα του Ντέλια και τελειώσαμε.
Δεν ξέρω γιατί "έπρεπε" ο ...
Δεν ξέρω γιατί "έπρεπε" ο ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 11:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως μάγκες μ' αρέσει που παίζουμε με βασικούς Κεντζιόρα - Μιχαϊλίδη και έχουμε από πίσω τους Λόβρεν και Μπαταούλα και καθόμαστε και συζητάμε αν και τι θα μας δώσει ο ... Μαυροπάνος... Ε το λες και παράνοια έτσι... :mrgreen:
Nα πούμε ότι είναι 2-3 ταχύτητες πάνω σε σχέση με όποιον έχουμε ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόλις επέστρεψα από 3ήμερο ban γιατί λέει ειρωνευόμουν άλλα μέλη. Και θέλω να ρωτήσω, ποιά άλλα μέλη ακριβώς ειρωνευόμουν; μήπως αυτόν που έχει 10 μέρες λογαριασμό και η μόνη του συνεισφορά στο φόρουμ είναι να ειρωνεύεται την ΠΑΕ και την ομάδα από το πρωί ως το βράδυ και μόλις του πεις κάτι σου ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 13:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχουν συμφωνίες και συμφωνίες. Το να συμφωνήσει ο παίκτης ότι δεν έχει πρόβλημα να έρθει δανεικός αν τα βρούμε με την Γουέστ Χαμ δε σημαίνει ότι θα πάει να μαλώνει όπως ο Ζαφείρης ή ότι θα χαρίσει 1εκ ευρώ όπως ο Γιακουμάκης.
Είναι εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση ο Μαυροπάνος, καθώς άνετα μπορεί ...
Είναι εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση ο Μαυροπάνος, καθώς άνετα μπορεί ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 15:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού διαψεύστηκε το πολύ καλό για να ήταν αληθινό με τον Μαυροπάνο, δεν πάμε για Lindelöf;
Ακόμα ελεύθερο τον βλέπω στο transfermarkt... :mrgreen:
Το βασικότερο όλων είναι να έρθουν παίκτες ετοιμοπόλεμοι. Ήδη είμαστε στο πρώτο 10ημερο με 4 σερί ματς.
Επιλογές παικτών που θα ενσωματωθούν σε ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 20:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελευταία συμμετοχή Λοβρεν 12 Ιανουαρίου
Τελευταία συμμετοχή Κόλεϊ 13 Φεβρουαρίου
22η Αυγούστου και ακόμη δεν έχουν φέρει στόπερ.
Ενώ γνώριζαν ότι θα χρειαστουμε.
Τελευταία συμμετοχή Κόλεϊ 13 Φεβρουαρίου
22η Αυγούστου και ακόμη δεν έχουν φέρει στόπερ.
Ενώ γνώριζαν ότι θα χρειαστουμε.
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 08:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια, ημέρα της μαρμότας από το 2020. Αλλά αν τα πει κάποιος είναι στημένος...
Κάθε χρόνο οι καθυστερήσεις πάνε σύννεφο αλλά φταίει ο κακος Λουτσεσκου που παίζει με 3 χαφ και 2 στόπερ στην Ευρώπη.
3 χαφ έφυγαν, 2 πρέπει να έρθουν.
1 στόπερ ηγέτης γιατί φιλότιμοι οι 2 που ...
Κάθε χρόνο οι καθυστερήσεις πάνε σύννεφο αλλά φταίει ο κακος Λουτσεσκου που παίζει με 3 χαφ και 2 στόπερ στην Ευρώπη.
3 χαφ έφυγαν, 2 πρέπει να έρθουν.
1 στόπερ ηγέτης γιατί φιλότιμοι οι 2 που ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 09:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Τοτε να το κλεισουμε το τοπικ μην πω να κλεισουμε το τμημα μεταγραφων της ΠΑΕ...We will always have πιτσιρικαδες...Οταν καποιοι βεβαια λεγαμε για τον Τζιμα καποιοι απαντουσαν δεν ειναι ετοιμος ακομα, αλλα ειναι ετοιμοι ο Μυθου ,ο Μπαταουλας και ο Τσοπουρογλου...
Ο Τσοπούρογλου μονο πιτσιρικάς ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 09:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι υπεύθυνος για αυτά που γράφω όχι για αυτά που καταλαβαίνει το μυαλό σου και εσκεμμένα διαστρεβλώνεις. Και το κάνεις συνεχειαTaseos έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 08:18 Δηλαδή εσύ από το 2020 με την μαρμοτα ζεις την ίδια μιζέρια που έζησαν άλλοι πριν το 12 και ακόμη χειρότερη. Μάλιστα.
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 09:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα 3 σημεία που σκαλωσα στην σημερινή Forza.
1) Περιμένουμε και δεν προχωράμε για δανεισμό χαφ που ανεξάρτητα από την υπόθεση Ζαφείρη θα έπρεπε να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ.
2) Δεν κοιτάμε φορ γιατί μένει ο Τσαλοφ, αλλά ψάχνουμε και αριστερό εξτρεμ άμα λάχει. Η λύση? Παντοβιτσ που παίζει και εξτρεμ και φορ ...
1) Περιμένουμε και δεν προχωράμε για δανεισμό χαφ που ανεξάρτητα από την υπόθεση Ζαφείρη θα έπρεπε να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ.
2) Δεν κοιτάμε φορ γιατί μένει ο Τσαλοφ, αλλά ψάχνουμε και αριστερό εξτρεμ άμα λάχει. Η λύση? Παντοβιτσ που παίζει και εξτρεμ και φορ ...