Η αναζήτηση βρήκε 435 εγγραφές

Return

από Logistis
Κυρ 17 Αύγ 2025, 23:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Ένας Bill kozikopoulos στο twitter γράφει ότι εδώ και ένα 3 Ώρο έχουν miting ο Ζαφείρης, ο πρόεδρος,ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής της Σλάβια.

αυτός χθες νομίζω έβγαλε πολύ νωρίς ότι δε θ' αγωνιστεί ο Ζαφείρης. Επίσης είναι πολύ συγκεκριμένος για το ποιοί συμμετέχουν στη συνάντηση από ...
από Special 4
Δευ 18 Αύγ 2025, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

Μου αρέσει πάντως που γίνεται συζήτηση για το 5ο χαφ, ενώ ακόμα δεν έχει έρθει το 4ο χαφ.
από theodorsalonika
Δευ 18 Αύγ 2025, 13:25
Jump to forum
Jump to topic

ενω εμεις με το που πηραμε λεφτα απο κουλε τα ριξαμε κατευθειαν για αντικαταστατη...με το που πηραμε λεφτα απο τζιμα τα ριξαμε και πηραμε φορ....δειτε και την δικια μας την καμπουρα...ειμαι περιεργος ποιους θα παρουμε και αμα παιζουν βασικοι στην ομαδα!!!....
από embuji
Δευ 18 Αύγ 2025, 17:03
Jump to forum
Jump to topic

O Τοσκιτσης μπορει και να πεταει ζαρια, το 24 ειναι το μεγαλυτερο σκυλι της ΠΑΕ μαζι με το πορτοκαλι αλλα το πορτοκαλι ειναι πιο επιφανες οποτε δεν ανεβαζει κατι χωρις να εχει κλειδωσει. Μαλλον ερχεται η παικταρα απ'οτι καταλαβαινω...
από Σουριναμέζος
Δευ 18 Αύγ 2025, 17:06
Jump to forum
Jump to topic

Και από το 24 και από το today βγαίνει αισιοδοξία μέσω teaser, προφανώς δεν θα βγάλουν κάτι παραπάνω μέχρι να είναι κλειδωμένο
από Dim1926
Δευ 18 Αύγ 2025, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα παιδιά πρώτη φορά γράφω αν και παρακολουθώ χρόνια εδώ μέσα.
από Odi
Τρί 19 Αύγ 2025, 11:39
Jump to forum
Jump to topic

Για Γενάρη δύσκολο, στην Πράγα κάνει κρύο.

Καλύτερα το Πάσχα και μετά τα μπάνια του λαού.

19/08

-Τρία χαφ.
-Τρια στόπερ.
-Ενας δανεικός μεσοεπιθετικός.
-Ενας δανεικός φορ.

Προχωράμε.
από arrwstos
Τρί 19 Αύγ 2025, 14:50
Jump to forum
Jump to topic

Είναι απίστευτη η ταύτιση απόψεων όσων στηρίζουν τυφλά τη διοίκηση της ΠΑΕ, με ανεδαφικά σενάρια όπως η αγορά του Ζαφείρη τώρα και ο δανεισμός του στη Σλάβια μέχρι τον Γενάρη.

Για ό,τι κουλό ακούγεται να πάει να κάνει ή έχει κάνει η διοίκηση, αυτοί εκεί, δυναμικά.

Μπράβο ΠΑΕ, προχώρα.

Έχει ...
από makispaspartou
Τρί 19 Αύγ 2025, 15:18
Jump to forum
Jump to topic

Με το που γίνει η μεταγραφή αξίζει σε αυτό το παλικαράκι μια καλή υποδοχή στο αεροδρόμιο. Γιατί πραγματικά τους γράφει στα @@ του και πιέζει για τους δικούς του λόγους να έρθει στον μεγάλο ΠΑΟΚ !
από Polichni1926
Τρί 19 Αύγ 2025, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Ρε ‘σείς τσιλαρετε το οφ τοπικ μπαίνουμε να δούμε κάναν παπά και ψάχνουμε σε θάλασσες από βρισίδια και ας και δεν ξέρω εγώ τι.

υγ. από σήμερα είμαι ο Κριφαλουσι4
από nunies4
Τρί 19 Αύγ 2025, 16:30
Jump to forum
Jump to topic

Λένε ότι είναι το ίδιο σαιτ που έβγαλε πρώτο το θέμα Ζαφείρη και ΠΑΟΚ στην Τσεχία πριν από όλους και εκεί και εδώ
από dimpaok4
Τρί 19 Αύγ 2025, 17:01
Jump to forum
Jump to topic

κατι για αφρικανο στοπερ πεταξε ο κολκας δεν κανουμε καμια αναζητηση να περασει η ωρα,απο το να αναλονομαστε στην υποθεση ζαφειρη και σε ολα τα υπολοιπα
από tenten4GT
Τρί 19 Αύγ 2025, 17:31
Jump to forum
Jump to topic

Αν γίνει κάνα χαζό, που δεν θα γίνει, θα παίξουμε Κόνφερενς και δεν θα φταίει κανένας,αν φτάσαμε σε σημείο να αμφισβητούμε το υπάρχουν ρόστερ και ότι δεν επαρκεί για να περάσουμε την Ριέκα, καηκαμε

Ποιο ειναι το υπαρχον ροστερ? Οι 2 αμυντικοι και οι 2μιση χαφ? Και το να παμε στο κονφερενς ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τρί 19 Αύγ 2025, 17:33
Jump to forum
Jump to topic

Jeremy4 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 17:27 Πλακώθηκε ο Ραμπιό με συμπαίχτη στην προπόνηση και τον τελειώνει ο προπονητής της Μαρσέιγ. Το γράφω εδώ γιατί αναφέρθηκε το όνομα του.
Κι ο Ισάκ είναι εκτός Νιουκάστλ, κι ο Ντοναρούμα εκτός Παρί.

Σε δικά μας νέα τώρα?
από JohnDag
Τρί 19 Αύγ 2025, 19:41
Jump to forum
Jump to topic

Unpsofable78

Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοιου είδους ψύχωση.

Φόβος υπάρχει ότι θα "κολλήσουμε" στην περίπτωση Ζαφείρη, δεν θα γίνει η δουλειά στο τέλος (υπάρχει πάντα αυτή η πιθανότητα γιατί είναι δύσκολη περίπτωση) και δεν θα καλυφθούν σωστά και ποιοτικά τα κενά που υπάρχουν καθώς θα αναγκαστούμε ...