Η αναζήτηση βρήκε 200 εγγραφές

Return

από Developer4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime

Όσον αφορά τις αδυναμίες, ούτε σήμερα γίναμε σοφότεροι...

Όλο το καλοκαίρι λέγαμε φέρτε ΒΑΣΙΚΟ και ΒΑΡΒΑΤΟ CB, εμείς επιλέξαμε Βολιάκο που δεν τον έχουμε δει ακόμα... Όλο το καλοκαίρι λέγαμε φέρτε ΧΑΦ δυνητικά βασικό, γιατί ο Μεϊτέ (και λογικό) όσο καλός και να είναι δε γίνεται να βγάλει 3 ...
από Developer4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε, τραγική βραδιά σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά, τακτικά, βραδιά που ανέδειξε σε μεγάλο βαθμό και τα λάθη της μεταγραφικής...

Ένας φίλος ρώτησε στο θέμα του ματς, ποια μεταγραφή θεωρείται πετυχημένη φέτος... Ε προφανώς μόνο του Κοτάρσκι και η αντικατάσταση με Παβλένκα ...
από Developer4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

Μεταγραφικος σχεδιασμός ερασιτεχνικής ομαδας τα λεμε τοσο καιρο αλλα καποιοι έγραφαν είμαστε οκ.
Λουτσεσκου ντεφορμε,

Εδώ κάποιοι αδερφέ μου γράφουν πριν λίγο ότι και σήμερα δεν έμπαινε και αυτοί με κόντρες κάνανε το 3-3... Τι ακριβώς ψάχνεις;

Φυσικά και θυμάμαι τι γράφοταν, για την ακρίβεια ...
από Developer4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Και μέσα σε όλα, ο τσιμενταρης δεν μας έδωσε 2 πεντακάθαρα φάουλ. Το ένα στην γωνία της περιοχής, το χέρι. Και το άλλο, το πάτημα στον Ντεσποτοφ, λίγο έξω από την περιοχή!
Από την άλλη, έδινε πολλά φάουλ υπέρ του αντιπάλου τριγύρω από την περιοχή μας..
Και ένα χτύπημα με τις τάπες που μάλλον ...
από Developer4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Εγώ θα πω οτί ουδείς αναντικατάστατος, το πρόβλημα βέβαια είναι ότι δεν ξέρω τι περιμένετε μερικοί ότι θα γίνει, εφόσον φύγει...

Άντε λόγω του σοκ και της όποιας ποιότητας μπορεί να έχει σε συγκεκριμένους παίκτες η ομάδα, μπορεί να πάρει κάποια αποτελέσματα...

Από εκεί και πέρα και στην ουσία, για ...
από Developer4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Είναι ξεκάθαρο πια ότι όλη η δουλειά γίνεται στις φάσεις εκτός περιοχής. Χαρακτηριστικό το χέρι που βλέπει να κάνει κοντά στην περιοχή ο της Τρίπολης, δείχνει ότι το βλέπει και περιμένει από το βαρ να δει εάν είναι εντός περιοχής. Αφού μωρή κουράδα το είδες γιατί δεν το σφύριξες; Και ένα ...
από Developer4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Το να είμαι μπροστά με 3-1 κόντρα στον Αστέρα και όχι στην Μπαρτσελόνα, να δέχομαι γκολ με την απούσα άμυνα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, να τελειώνω με ισοπαλία με τον αντίπαλο με 10 έστω και για 6΄ και να μου φταίει ο διαιτητής, γίνομαι χειρότερος και από τον ρούλη και τον Χρύσανθό του ...
από Developer4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Εγώ θα πω οτί ουδείς αναντικατάστατος, το πρόβλημα βέβαια είναι ότι δεν ξέρω τι περιμένετε μερικοί ότι θα γίνει, εφόσον φύγει...

Άντε λόγω του σοκ και της όποιας ποιότητας μπορεί να έχει σε συγκεκριμένους παίκτες η ομάδα, μπορεί να πάρει κάποια αποτελέσματα...

Από εκεί και πέρα και στην ουσία ...
από Developer4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:07
Jump to forum
Jump to topic

Κόντρα στο ρεύμα θα πω ότι το ματς χάθηκε όταν στις ευκαιρίες που είχαμε στο ξέφωτο μετά το 1 3 οι παίκτες μας έκαναν κάκιστες επιλογές με κορυφαία του Τάισον που αντί να ψάξει καλύτερη επιλογή έστειλε τη μπάλα στον τερματά. Και από κει στο λεπτό που απέμενε ξεκίνησε η φάση που μείωσαν 2 3. Εάν ...
από Developer4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:51
Jump to forum
Jump to topic

Από όπου και να το πιάσεις, ότι ελαφρυντικό να ψάξεις, όσο ψύχραιμα και αισιόδοξα να το δεις δε χωνεύεται το σημερινό ρε πούστη μου...

Άντε με τη Λειβαδιά 1η αγωνιστική κυπέλλου ήταν, άντε με το Αγρίνιο δεν έμπαινε και αυτή που έμπαινε την έβγαλε ο Γιακουμής έξω, άντε με τα ταγάρια από το Ισραήλ ο ...
από Developer4
Δευ 29 Σεπ 2025, 10:44
Jump to forum
Jump to topic

Όσο δεν μιλάμε ειλικρινά, όσο ψάχνουμε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν, όσο μας φταίει η γκαντεμιά και οχι το κακό μας το κεφάλι, όσο βαφτίζουμε το κρέας ψάρι, όσο λειτουργούμε αργά, ερασιτεχνικά και με λάθος τρόπο στο κομβικό καλοκαιρινό στάδιο που χτίζονται οι ομάδες, προκοπή σοβαρή με μέλλον ...
από Developer4
Δευ 29 Σεπ 2025, 13:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: 77. Kiril Despodov

Εν τω μεταξύ θες να πεις έναν καλό λόγο και βλέπεις στο δεύτερο γκολ που τρώμε πως είναι εκτός τηλεοπτικών πλάνων. Κάποια στιγμή απο την πλαϊνή λήψη φαίνεται κάπου λίγο πιο κάτω από το κέντρο να περπατάει σε φάση από τη στιγμή που κάνει τη γκέλα ο Κεντζιόρα μέχρι το γκολ έχει περάσει ένας αιώνας ...
από Developer4
Δευ 29 Σεπ 2025, 14:10
Jump to forum
Jump to topic

Η Θέλτα τί λέει; Εχουμε εικόνα;

Δεν την έχω δει, αλλά 6η είναι στη La Liga μετά από 7 παιχνίδια... Από Κομπότη, Αγρίνιο και Τρίπολη 2-3 ταχύτητες πάνω τους κόβω... :D

Μήπως κοιτούσες την περσινή σεζόν ή την Μπέτις που θα παίξουμε πιο μετά? 0 νίκες σε 7 ματς έχει φέτος η Θέλτα, είναι πολύ ...
από Developer4
Δευ 29 Σεπ 2025, 15:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: 77. Kiril Despodov

Δύο πάσες πάρε- βάλε από κλειδαρότρυπα πέρασε χθες ο Ζιβκοβιτς, ήταν ο κορυφαίος στο τελευταίο 20λεπτο αλλά πρέπει με το ζόρι να τον βγάλουμε ντεφορμέ επειδη δεν εχει βαλει γκολ και εχασε το πεναλτυ....

Πες , πες θα το πιστέψουν πολλοί.

φιλε ο ζιβκοβιτς στο παιχνιδι με την μακαμπι εκανε πιο ...
από Developer4
Δευ 29 Σεπ 2025, 19:57
Jump to forum
Jump to topic

Καμαρά και Κετζιόρα οι βασικοί υπεύθυνοι και στην Τρίπολη και χθες

Κι από κοντά ο Τειλορ.

Αυτοί είναι οι βασικοί αδύναμοι κρίκοι και στα δυο ματς που φάγαμε 7 γκολ και θα μπορούσαμε να έχουμε φάει 10.

Απαράδεκτοι αμυντικά και τακτικά. Σε ένα πανικό κολυμπάνε, μια φοβία, μια αδυναμία.

Δε ...