Η αναζήτηση βρήκε 206 εγγραφές

Return

από Developer4
Δευ 29 Σεπ 2025, 21:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Με θελτα τον βλέπω σε 3αδα με μπιανκο οζντοεφ

Μακάρι

Και ελπίζω όχι μόνο σε εκείνο το ματς

Μια τριάδα χαφ θα δώσει πολύ περισσότερη μαχητικότητα και ασφάλεια στην ομαδα σε πολλούς αγωνες

Συμφωνώ και εγώ, εξάλλου είμαστε σε τόσο περίεργη και άσχημη φάση που μας παίρνει διάολε να ...
από Developer4
Τρί 30 Σεπ 2025, 08:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

....
και για να απαντήσω και στον ... marsantos ...και με κάποιον τρόπο και σε εσένα .....

βλέπω τις ...προσθαφαιρέσεις ...στα ρόστερ των ...αντιπάλων...απο την προηγούμενη στην φετινή χρονιά...

ποιοι ειναι ...αυτοί...οι παίκτες που θα κάνουν την διαφορά...ο τσιριφεύγα?? η αεχ ακόμη ρίχνει ...
από Developer4
Τρί 30 Σεπ 2025, 10:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta - ΠΑΟΚ 2/10 22:00 ANT1 & CosmoteSports

Φυσικά και ενδιαφερόμαστε και το ίδιο θέλω να πιστεύω και ο Στρατηγός και η ομάδα... Αν είναι δυνατόν, Ευρωπαϊκό παιχνίδι league stage είναι...

Από εκεί και πέρα, όσο τον φοβάμαι τον Π.Α.Ο.Κ. εντός συνόρων με μικρούς ή μεγάλους, τόσο δεν τον φοβάμαι ή τον φοβάμαι λιγότερο εκτός, ανεξαρτήτως έδρας ...
από Developer4
Τρί 30 Σεπ 2025, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

Έχω μια απορια.
Υπήρξε άλλος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ που να διαχειριστηκε ποιοτικοτερα και ακριβοτερα ροστερ από αυτά που διαχειριστηκε ο Λουτσέσκου?
Υπήρξε άλλος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ που να διαχειριστηκε ροστερ που ηταν σε επιπεδο ποιοτητας τοσο κοντα με του γαυρου ή ακομη ...
από Developer4
Τρί 30 Σεπ 2025, 15:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Ο Βάζελος λέει προσπάθησε να φέρει τον Εσπίριτο Σάντο. Από την μια θαυμάζω την αισιοδοξία τους και το "δεν γαμείς, τι έχουμε να χάσουμε". Από την άλλη με σοκάρει η αμπαλοσύνη τους που τους έκανε να πιστέψουν ότι θα μπορούσαν να τον πείσουν να έρθει. Κινούνται πραγματικά σπασμωδικά.

Εδώ είχαν ...
από Developer4
Τετ 01 Οκτ 2025, 10:44
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ ειναι ΟΛΗ η εγκληματικη οργανωση αυτη τη στιγμη
Ο,τι θετικο βλεπεις σε αυτη την οργάνωση ειναι εργο του προπονητη
Χρειάζεται μεγάλη αμπαλοσύνη για να μην το διαπιστώνει κάποιος
Από την άλλη προξενει μεγάλο γελιο αυτό που διάβασα ότι ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ προσπαθεί ν' αντιγραψει τον ...
από Developer4
Τετ 01 Οκτ 2025, 14:13
Jump to forum
Jump to topic

Ο Λούτσε είναι με διαφορά ο πιο πετυχημένος προπονητής της ιστορίας του ΠΑΟΚ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνει στην ομάδα μέχρι να συνταξιοδοτηθεί. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που κάποιοι επιτυχημένοι προπονητές κάποια στιγμή απομακρύνονται από τις ομάδες τους αλλά θα ξεπεράσω τους πιο ...
από Developer4
Παρ 03 Οκτ 2025, 10:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta-ΠΑΟΚ 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Συνεχίζουμε, έγινε rotation, μπήκαν τα καινούργια παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Ευχαριστηθήκαμε τον Ντέλια. Οι αλλαγές ήταν προγραμματισμένες όπως και στα περισσότερα παιχνίδια όπως φαίνεται άσχετα αν χάνουμε ή κερδίζουμε. Άποψη μου είναι ότι στην Ευρώπη καλύτερα να γίνεται rotation και οι ...
από Developer4
Παρ 03 Οκτ 2025, 10:52
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω ότι το επιμύθιο αυτής της Ευρωπαϊκής αγωνιστικής είναι ότι ο φούστης ο γαύρος είναι grande φαβορί για το πρωτάθλημα...
από Developer4
Παρ 03 Οκτ 2025, 14:12
Jump to forum
Jump to topic

Ο Λουτσεσκου στο δεύτερο πρωτάθλημα αφού ζητούσε έξι μήνες φορ τελικα δικαιώθηκε και πήρανε εμένα το χειμώνα , για τέτοια στήριξη μιλάμε. Που παρακαλούσαμε μη βγάλει τραυματισμό ο Μεϊτέ και ο Κετζορα γιατί δεν είχανε αλλαγή στη θέση τους

Στο 2ο πρωτάθλημα δε ζητούσε και τον Μεϊτέ και αφού ...
από Developer4
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Βολαρης-ΠΑΟΚ 73-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Tρομερή νίκη!!!

Μπράβο ρε παλικάρια, επικό μάγκικο διπλό... Όσον αφορά τις 39 (!!!) βολές, τι να πούμε ρε....