To the pointEqualizer έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:42
Στόχος είναι τα λεφτά, έτσι είπε η "μαμά". Κοίτα να δεις που η Τζούλια Αλεξανδράτου έρχεται με πέντε λέξεις να εξηγήσει όσα δε μπορούν οι επικοινωνιολόγοι σε δύο μήνες.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1319 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή ο Κατσαρης παραιτήθηκε αρχές Ιουλίου και ο ΑΣ δεν απάντησε επί δύο μήνες σε βασικά ερωτήματα που έθεταν ΟΛΟΙ, επειδή το προτεινόμενο μνημόνιο της ΠΑΕ ήταν ελλιπές στις 28/7
Εγινε
Εγινε
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Απλά κάποιες φορές οι σάλτσες έχουν περισσότερη σημασία ακόμα και από την ουσία, γιατί οι σάλτσες μαρτυράνε προθέσεις
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά δεν θα μπω στην ουσία της συνέντευξης τύπου αλλά θα μείνω σε 2 σημεία.
Το 1ο είναι το ποσο κακά στελεχωμένη είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ,και
2ο το τραγικό επίπεδο όλων αυτών που θεωρούνται δημοσιογράφοι, οι οποίοι δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε μια ουσιαστική ερώτηση.Κατόρθωμα!
Το 1ο είναι το ποσο κακά στελεχωμένη είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ,και
2ο το τραγικό επίπεδο όλων αυτών που θεωρούνται δημοσιογράφοι, οι οποίοι δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε μια ουσιαστική ερώτηση.Κατόρθωμα!
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που παρακολουθούμε πάντως το τελευταίο διάστημα έχει σπάσει κάθε ρεκόρ υποκρισίας, αφέλειας, και ραγιαδισμού.
Το ζουμί για μένα είναι ότι ο ΑΣ προφανώς δεν ενοιωθε άνετα με τον ρόλο που του ζητήθηκε απ την ΠΑΕ, να παλέψει δηλαδή για ΙΣΟΤΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ της ΠΑΕ στο θέμα του γηπέδου με τις ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά αυτό εννοείται δεν χρειάζεται καν να το πουν μιλούν οι πράξεις τους
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαγκες ελπιζω να μπορειτε να καταλαβετε οτι η τοποθετηση αυτης της φωτο με τα απαξιωτικα σχολια απο κατω το ποσο κακο μπορει να κανει στο φορουμ...
Το να το παρει ο καθε καραγκιοζης και να το κανει σημαια κατα του φορουμ...
Τι κάθεσαι και εξηγείς και εσύ ρε psykoman με νηφαλιοτητα. Δεν ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που παρακολουθούμε πάντως το τελευταίο διάστημα έχει σπάσει κάθε ρεκόρ υποκρισίας, αφέλειας, και ραγιαδισμού.
Το ζουμί για μένα είναι ότι ο ΑΣ προφανώς δεν ενοιωθε άνετα με τον ρόλο που του ζητήθηκε απ την ΠΑΕ, να παλέψει δηλαδή για ΙΣΟΤΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ της ΠΑΕ στο θέμα του γηπέδου με τις ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Στον Τζορμπατζογλου αναφέρεσαι;DamoN έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 17:39 Επειδή έθιξες και τα παράπλευρα ακούσαμε και κάποιον να τραμπουκίζει τον μοναδικό ΑΡΔ που έκανε ερωτήσεις του δε ποιντ
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Απ ότι θυμάμαι, είπε 'μέχρι και τα νερά χορηγία του Σαββίδη ειναι'. Οπότε κι αυτά μάλλον τσάμπα τους τα έδωσε ο Ιβάνeorptol1 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 17:07 Ησαΐαδη μια πού ανέφερες το νερό και τον Ιβάν μια ποντιακη παροιμία ουσιαστική.. Η. ΚΟΣΑΡΑ ΠΙΝ ΝΕΡΌ ΚΑΙ ΤΕΡΕΙ ΣΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ..
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ένας λαϊκίζε με έκφρασεις καθαρεύουσας και εγλυφε τους δημοσιογράφους (ανάθεμα αν ακούει όντως κάποιον από αυτούς ) για το επίπεδο της μόρφωσης τους . Ο άλλος ανέβαζε μονίμως τον τόνο . Η κυρία προσπαθούσε να σώσει ότι σώζεται από το σόου . Οριακά δεν βγήκαν ελέφαντες σε αυτό το δίωρο .
Εγώ είδα ...
Εγώ είδα ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος ανέφερε τον Μυστακίδη;
Αυτό ρώτησα εγώ;
Εγώ λέω το εξής:
1)ΤΟ ΠΔ υπάρχει από το 2022.
2)Εδώ και τόσα χρόνια γράφουμε οτι το πρότζεκτ δεν προχωράει λόγω γεωπολιτικών εξελίξεων. Δεκτό.
4)Τώρα ο ΑΣ λέει οτι αυτές οι γεωπολιτικές εξελίξεις είναι δυνητικά επικίνδυνες για την ολοκλήρωση του ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
δυστηχως η ανακοινωση της παε εκτος απο ακρως διχαστικη δειχνει οτι στην ουσια ο Ιβαν
δεν μπορει να δωσει τις εγγυησεις που χρειαζονται και παει σε εναν πολεμο φθορας για να διωξει την διοικηση του ΑΣ.
βεβαια και με αλλη διοικηση ΑΣ το γηπεδο παλι λεφτα θα θελει
Ενώ το μεσημεριανό πάνελ του κ ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:27
- Jump to forum
- Jump to topic
πριν δυο ωρες ειδες τρεις γραφικους οι δυο να φωναζουν και ο αλλος να κανει γεωπολιτικες αναλυσεις .....
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα από την αρχή εγώ αυτό φωνάζω . Ακόμα και στις διαφωνίες μου με τον οντι αυτό λέω .
Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι ο Ιβαν θα κερδίσει δύση Αμερική νδ κλπ μπορεί ναι μπορεί και όχι
Αλλά θεωρώ ανήθικο που από την στιγμή που υπάρχουν όλα αυτά τον πιέζεις να κάνει κάτι που αν δεν υπήρχε ...