Η μετεγκατάσταση έχει ήδη δρομολογηθεί.
Η επιστροφή είναι το ζητούμενο και με ποιες προϋποθέσεις.
Η αναζήτηση βρήκε 884 εγγραφές
- Τετ 06 Αύγ 2025, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 06 Αύγ 2025, 13:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ο Βρούτσης είναι από την καλή νουδούλα που δίνει το Καυτατζόγλειο στον ΠΑΟΚ και στην οποία δεν κάνει ποτέ αντιπολίτευση το όπεν ή από την κακή νουδούλα που πολεμάει τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ; Για να ξέρω δηλαδή γιατί μπερδεύτηκα.
Πριν από τέσσερα χρόνια ήταν να γίνει το ίδιο ραντεβού και ο ΠΑΟΚ ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Προς Πορτοσάλτε του paokmania, που ρωτούν ειρωνικά αν η ΝΔ τώρα βοηθάει τον ΠΑΟΚ:
Ξεχάσατε μάλλον, πως επί Αυγενάκη, ζήτησαν και να φτιάξουμε το Καυτατζόγλειο (με κόστος αν θυμάμαι καλά 3 εκατομμύρια) και να πληρώνουμε αφότου το φτιάξουμε ενοίκιο.
Ξεχάσατε μάλλον, πως η ΝΔ αρνήθηκε στον ΠΑΟΚ ...
Ξεχάσατε μάλλον, πως επί Αυγενάκη, ζήτησαν και να φτιάξουμε το Καυτατζόγλειο (με κόστος αν θυμάμαι καλά 3 εκατομμύρια) και να πληρώνουμε αφότου το φτιάξουμε ενοίκιο.
Ξεχάσατε μάλλον, πως η ΝΔ αρνήθηκε στον ΠΑΟΚ ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 09:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Πήρες από κοντά την στήριξη που σου αξίζει.
Είδες από κοντά τα χάλια μας και τις ελλείψεις μας και τις αδυναμίες μας.
Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.
Είδες από κοντά τα χάλια μας και τις ελλείψεις μας και τις αδυναμίες μας.
Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήταν κανείς από εσάς γήπεδο χθες? Γιατί αυτά που λέτε δεν ισχύουν. Τι άλλο να γίνει απ το ότι βρέθηκαν 5-10 να την πέσουν στον Τσαλοπουλο 5 λεπτά μετά την λήξη του αγώνα? Τι άλλο να γινει που στην Α όλοι φώναζαν τι φωνάζετε ρε όταν ακούστηκε Ιβάν Σαββίδης και εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και κάτι τέτοια ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα προσπαθήσω να μην εκφραστω άλλο για το ζήτημα μέχρις ότου ξεκαθαρίσουν οι "αρμόδιοι" ποιοι σκατα ήταν οι λόγοι και οι δικαιολογίες τους
Όπως έχω πει πολλάκις για μένα το θέμα δεν είναι ποιος επιχειρηματίας θα κερδίσει αλλά το εγκλημα εις βάρος του κόσμου.
Όποιος παριστάνει τον τόσο ηλίθιο ώστε ...
Όπως έχω πει πολλάκις για μένα το θέμα δεν είναι ποιος επιχειρηματίας θα κερδίσει αλλά το εγκλημα εις βάρος του κόσμου.
Όποιος παριστάνει τον τόσο ηλίθιο ώστε ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
.............. Το ψέμα έχει κοντά ποδαρια
Ρε σκούφε του Λουτσέσκου να σου κάνω τρεις ερωτήσεις?
Εσύ γράφτηκες πριν 'ένα μήνα σε ένα φόρουμ για να μας ανοίξεις όλους τα μάτια (γιατί μπαίνεις λίγο επιθετικά απέναντι σε παιδιά που γράφουν χρόνια εδώ) για το πως ο Σαββίδης το πάει λάθος το καράβι ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Εδώ μέσα δεν κάνουμε μεταγραφική κριτική και όποιος κάνει μεταγραφική κριτική για να δικαιολογήσει το τρύπημα του συλλόγου είναι και άσχετος και επικίνδυνος και ύποπτος όχι μόνο εδώ μέσα αλλά οπουδήποτε
2. Έχω κάνει σαφή προειδοποίηση πολλάκις ότι οποιοσδήποτε μιλάει για στημένους ή βρώμικους ...
2. Έχω κάνει σαφή προειδοποίηση πολλάκις ότι οποιοσδήποτε μιλάει για στημένους ή βρώμικους ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το πράγμα που ένα κάρο εξυπνακηδες εχετε οργιαζουσα φαντασία και τρομερή νοημοσύνη για να αναλύετε τα εγκλήματα της Χ ΠΑΕ αλλά όταν γράφετε μηνυσιμες αηδιες οι ίδιοι "δεν ξέρατε - δεν καταλάβατε" έχει τόσο πολλή πλάκα όσο και τα οριστικά Μπαν που θα τρωτε
- Παρ 08 Αύγ 2025, 18:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να γράφεται χωρίς στοιχεία ότι οι ανατολικοι σύνδεσμοι τα παίρνουν από τον τέλη και οι δυτικοί από τον Σαββίδη, είναι οκ;
Γράψαμε εμείς τέτοιο πράγμα;
Πρώτον συγγνώμη οι "δυτικοί" ποιοι είναι;
Ούτε τους αναγνωρίζω ούτε τους ξέρω. Ούτε τους ανατολικούς
Μιλάμε για ποινικα κολασιμα ποστ ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 01:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το "μάνα του συλλόγου" που ακούμε συνεχώς τελευταία, έχει αρχίσει και με εκνευρίζει. Η "μάνα του συλλόγου" δεν είναι μια απλή υπογραφή, ούτε όσοι βρέθηκαν σήμερα στις καρέκλες της διοίκησης. Η "μάνα του συλλόγου" ήταν η φλόγα στις καρδιές των ξεριζωμένων ανθρώπων που τον δημιούργησαν, για να ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 06:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το "μάνα του συλλόγου" που ακούμε συνεχώς τελευταία, έχει αρχίσει και με εκνευρίζει. Η "μάνα του συλλόγου" δεν είναι μια απλή υπογραφή, ούτε όσοι βρέθηκαν σήμερα στις καρέκλες της διοίκησης. Η "μάνα του συλλόγου" ήταν η φλόγα στις καρδιές των ξεριζωμένων ανθρώπων που τον δημιούργησαν, για να ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Τεράστια περιέργεια έχω να δω πόσο σοβαροί και σωστά προετοιμασμένοι με καίριες ερωτήσεις θα εμφανιστούν οι δημοσιογράφοι του συλλόγου ώστε να μπει επιτέλους μια σειρά στα όσα ζοφερά και τραγελαφικά διαδραματίζονται τόσο καιρο
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαλάκα κάθε καινούργιος που μιλάει είναι πιο καρτούν από τον προηγούμενο, τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Επεσαν οι μασκες,ευχομαι εστω κ αργα να βγει μπροστα ο Τσαλοπουλος σαν αντιπολιτευση στον Α.Σ. και να τελειωσουν αυτα τα ανθρωπακια,εμενα προσωπικα δεν με εκφραζουν σαν ΠΑΟΚ.
Χωριαταραιοι κ τσατσοι.Καρεκλοκενταυροι διχως ηθικοτητα.Σαν να βλεπω βουλευτες ρε π..στη μου.
Πρεπει συντομα κ ο απλος ...
Χωριαταραιοι κ τσατσοι.Καρεκλοκενταυροι διχως ηθικοτητα.Σαν να βλεπω βουλευτες ρε π..στη μου.
Πρεπει συντομα κ ο απλος ...