Εύχομαι να με διαψεύσει, αλλά δε χάρηκα. Ήθελα πολύ μπρατσαρά Αμερικανό στο 3. Raijon Tucker στυλ. Να βοηθήσει την τρύπα στο 4 όταν βγαίνει ο Μέλβιν.
Μένει να τον δούμε τον παίκτη. Τουλάχιστον στο τρίποντο να είναι του 40% σε μας, και να παίζει έξυπνα. Είναι σαφώς αναβάθμιση από τα όσα πρόσφερε ...
Η αναζήτηση βρήκε 155 εγγραφές
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:50
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Στα χαρτιά το ρόστερ μοιάζει πιο ισορροπημένο από πέρσι. Μπορεί να μην έχουμε κάποιον σεσημασμένο σκόρερ όπως ο Bartley όμως όλοι φαίνονται θεωρητικά ικανοί να δώσουν σκορ. Το πρόβλημα είναι φέτος πως όλες οι ομάδες της κατηγορίας έχουν δυναμώσει πολύ και κάποιες όπως ο συμπολίτης κατά κύριο λόγο ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Δια του λόγου το αληθές
Τέλη Μυστακίδη
Τώρα που θα πάρεις την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και αφού είναι όλα πια θέμα ημερών, φέρε αυτόν τον παικταρα στον Δικέφαλο για να συστηθείς στον κόσμο μας,
και να δείξεις σε όλους ότι ήρθες για να πας τον ΠΑΟΚ μας ψηλά στα αστέρια , εκεί που δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από ...
Τέλη Μυστακίδη
Τώρα που θα πάρεις την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και αφού είναι όλα πια θέμα ημερών, φέρε αυτόν τον παικταρα στον Δικέφαλο για να συστηθείς στον κόσμο μας,
και να δείξεις σε όλους ότι ήρθες για να πας τον ΠΑΟΚ μας ψηλά στα αστέρια , εκεί που δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Έμαθα οτι εγινε προσέγγιση επίσημα στο σφαιροπουλο για συμβολαιο 3 ετων
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Guys, επειδή εγώ έγραψα για Moore out και βλέπω κόσμο να φρικάρει:
α) δεν είναι πληροφορία ή οτιδήποτε, είναι προσωπική τοποθέτηση
β) δεν λέω ότι είναι κακός παίχτης, τεκμηρίωσα πιο πριν για ποιο λόγο θα τον θυσιαζα
γ) επειδή στο δικό μου μυαλό βγάζει νόημα δεν σημαίνει ότι είναι και σωστή κίνηση ...
α) δεν είναι πληροφορία ή οτιδήποτε, είναι προσωπική τοποθέτηση
β) δεν λέω ότι είναι κακός παίχτης, τεκμηρίωσα πιο πριν για ποιο λόγο θα τον θυσιαζα
γ) επειδή στο δικό μου μυαλό βγάζει νόημα δεν σημαίνει ότι είναι και σωστή κίνηση ...
- Σάβ 15 Νοέμ 2025, 17:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδω μεσα ρε φίλε, τρομερά πράματα
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Η φετινή ομάδα είναι πάνω κάτω κτισμένη. Δείχνει ικανή να διεκδικήσει εκ νέου την ευρωπαϊκή κούπα. Οι προσθήκες που θα γίνουν πιστεύω ότι θα γίνουν για να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες σχετικά με αυτό το εγχείρημα και όχι για να αλλάξουν τη δομή της ομάδας και αυτό που έχει ήδη κτιστεί.
ε ...
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαστε αρκετά ικανοί και πιθανότατα θα γίνουμε ακόμα ικανότεροι. Αν πέρα απο εμάς είναι ικανές άλλες 14 ομάδες ή άλλες 5 δεν το γνωρίζω. Για φαβορί θα εξαρτήθει απο το αν θα γίνουν προσθήκες και ποιές θα είναι αυτές.
SUPER παραξενο και εκτός λογικής, εκτός λελογισμένου στατιστικού κινδύνου ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 09:43
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν θα τα γνωρίσει, έγινε ανακαίνισηHayate έγραψε: Παρ 21 Νοέμ 2025, 09:30 Μόνο ένας παίκτης θα μας ανεβάσει πραγματικά επίπεδο....Kevin Porter Jr...
Ξέρει και τα αποδυτήρια...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς είναι δικό μου wishful thinking...
Ρε για τον Γκος GM δε σχολιασατε τίποτα ;
Ρίχνουμε τις ιδέες έτσι για το χαβαλέ;
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 16:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά προφανώς ναι για Χιουγκαζ αυτό έλειπε.
Η ερώτηση μου είναι άλλη εκτός αν δε κατάλαβα εγώ καλά. Θα πάρεις 2 παίκτες στο 4 (Ρεντις Χιουγκαζ) ή ο ένας παίζει κυρίως στο 3?
Και αν ναι αυτό σημαίνει πως θα πάει ο Ντιμσα στο 2 οπότε δε χρειάζεσαι άλλο σκόρερ εκεί?
Όσο για Γκουνταιτις αν μπορεί να ...
Η ερώτηση μου είναι άλλη εκτός αν δε κατάλαβα εγώ καλά. Θα πάρεις 2 παίκτες στο 4 (Ρεντις Χιουγκαζ) ή ο ένας παίζει κυρίως στο 3?
Και αν ναι αυτό σημαίνει πως θα πάει ο Ντιμσα στο 2 οπότε δε χρειάζεσαι άλλο σκόρερ εκεί?
Όσο για Γκουνταιτις αν μπορεί να ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι Nunn, τι Nunnaly. Maybe he is as good as Nunn, but more anally.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ξέρω οτι επιτρέπονται 8 απλά προσπαθώντας να μπώ στο μυαλό του Ζντοβτς δεν μπορώ να καταλήξω ποιόν θα άφηνα εκτός αν έπρεπε να βάλω αυτούς τους δύο. Έτσι όπως είναι το ρόστερ τουλάχιστον καθώς γκάρντ δεν μπορεί να μείνει εκτός.
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμείς δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους...
γίναμε για τις μεταγραφές
γίναμε για τις μεταγραφές
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ο ντε κολο νομίζω ελεύθερος είναι …