Όχι μόνο. Εξαιτίας του αλησμόνητου αγώνα με την Ρόδο, χάσαμε και την έξοδο στο FIBA Champions League.
Τα έσοδα του FIBA Champions League είναι υπερδιπλάσια του FEC.
Επίσης για τους συνωμοσιολόγους, ο αγώνας με την Ρόδο δεν υπάρχει ούτε στο ERTFLIX ούτε στο κανάλι YouTube της ΕΡΤ ολόκληρος. ΓΙΑΤΙ;
Η αναζήτηση βρήκε 782 εγγραφές
- Πέμ 23 Απρ 2026, 08:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι
Αφού πλέον έχουμε μπίλιονερ ιδιοκτήτη και θέλει και να φέρει το Παλατάκι στον 21ο αιώνα, πρέπει να κάνει κάτι με το πάρκινγκ.
Δεν γίνεται σύγχρονο γήπεδο να μην έχει πάρκινγκ ανάλογο της χωρητικότητάς του και να παρκάρουμε στις άκρες χωραφοδρόμων και πάνω σε πεζοδρόμια. Εγώ ευτυχώς βρήκα κοντά αλλά ...
Δεν γίνεται σύγχρονο γήπεδο να μην έχει πάρκινγκ ανάλογο της χωρητικότητάς του και να παρκάρουμε στις άκρες χωραφοδρόμων και πάνω σε πεζοδρόμια. Εγώ ευτυχώς βρήκα κοντά αλλά ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας
Η ΑΕΚ έφτιαξε ένα dome/φούσκα για της ακαδημίες της. Έχω την εντύπωση ότι το μισό προπονητικό θα είναι κανονικό κτίριο και τα γήπεδα μπάσκετ ίσως έχουν μορφή φούσκας. Μπορεί να είναι και μέγα λάθος ως γνώμη, αλλά τα χρονικά περιθώρια ενός τέτοιου deadline κάτι τέτοιο μου δίνουν να καταλάβω.
Ο ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 08:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Νομίζω 10-12Κ καλά είναι, πιο πάνω μου φαίνεται λίγο υπερβολικό
Το θεμα ειναι οτι και σε επιπεδο euroleague ο παναθηναικος που εχει 19κ θεσεις γηπεδο βγαινει even με τα εξοδα του ενω ο ολυμπιακος με 14 δεν τα βγαζει τα εξοδα . αν ο ας ειναι αληθεια οτι ζηταει 2+ χαρτια ενοικιο θα του βγει πιο ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 16:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ο Παπαδόπουλος ειναι ο γιος του δημοκράτη ετσι;;;όλη η οικογένεια στην υπηρεσία του ΠΑΟΚ...Σα τους μητσοτακηδες ενα πράμα...αντε να έρθει κ η σειρά τους
- Δευ 11 Μάιος 2026, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι όπως έρχονται οι εξελίξεις, εγώ το διαβάζω κάπως έτσι:
Δεν νομίζω ότι η φυγή Βεζυρτζή έχει να κάνει μόνο με ένα πρόσωπο ή με μια απλή διοικητική αλλαγή. Μάλλον δείχνει ότι υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις για το πώς πρέπει να προχωρήσει το μεγάλο πρότζεκτ του μπασκετικού ΠΑΟΚ.
Από τη μία ...
Δεν νομίζω ότι η φυγή Βεζυρτζή έχει να κάνει μόνο με ένα πρόσωπο ή με μια απλή διοικητική αλλαγή. Μάλλον δείχνει ότι υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις για το πώς πρέπει να προχωρήσει το μεγάλο πρότζεκτ του μπασκετικού ΠΑΟΚ.
Από τη μία ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν ο συγκεκριμένος κύριος πάει να μπει στην ΠΑΕ από το παράθυρο μέσω γηπέδου και δημιουργείται όλο αυτό το θέμα μεταξύ ΑΣ και ΠΑΕ, όταν αγοράζει την ΚΑΕ και σε λίγες μέρες δημιουργείται θέμα με τον Χατζόπουλο για μια θέση πάρκινγκ, όταν αδιαφορεί για το τι ακούγεται και τι θέμα βγαίνει παραέξω ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Και τελικά που ανήκει η hotel brain ? 
- Τετ 13 Μάιος 2026, 10:30
- Jump to forum
- Jump to topic
στο september η αποστολη της ΑΕΚ Αθηνων
ΟΚ Τελη
καταλάβαμε "τι" ακριβώς παίζεται
Συνέχισε απτόητος..
Δεν πειράζει, ο σαββιδης πληρώνει στο οπεν τον Καζαντζογλου, τον Καραλη, τον Νικολογιαννη, τον Νικολακόπουλο, τον Κετσετζογλου, που έχουν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα μας ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 13:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας
Μπήκα να διαβάσω το άρθρο..αυτό το αγοράστηκε με περισσότερα από 1 και λιγότερο από 2 εκατ. με πέθανε..
μάθετε να γράφετε ρε...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 06:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Νόμίζω καλύτερη διατύπωση από αυτή του "PAOK Basketball Retro" δεν θα μπορούσε να υπάρχει , και την παραθέτω εδώ :
"....Όλοι εσείς που σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος τώρα για το μπάσκετ, μετά την ανάληψη του από τον Μυστακίδη, χεσμένο το είχατε μια ζωή. Οπότε, αφήστε τις υποδείξεις και τις κριτικές κι ...
"....Όλοι εσείς που σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος τώρα για το μπάσκετ, μετά την ανάληψη του από τον Μυστακίδη, χεσμένο το είχατε μια ζωή. Οπότε, αφήστε τις υποδείξεις και τις κριτικές κι ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 16:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κουβέντα αυτη κανει κύκλους εδω και εναν χρόνο. Πλεον δεν εχω κατι νεο να πω. Ανακεφαλαιωνω ορισμένα πράγματα εδω περνοντας αφορμη απο πολλες ανακρίβειες που γραφονται για οσους δεν πετάμε και την σκουφια μας για τον Θεσσαλονικεα:
1) Το μπασκετ φυτοζωουσε. Ναι. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ...
1) Το μπασκετ φυτοζωουσε. Ναι. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 09:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Νόμίζω καλύτερη διατύπωση από αυτή του "PAOK Basketball Retro" δεν θα μπορούσε να υπάρχει , και την παραθέτω εδώ :
"....Όλοι εσείς που σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος τώρα για το μπάσκετ, μετά την ανάληψη του από τον Μυστακίδη, χεσμένο το είχατε μια ζωή. Οπότε, αφήστε τις υποδείξεις και τις κριτικές ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
o Κλείτος ρωτήθηκε χθες για το αν θα είναι κτίριο (δηλαδή όχι φούσκα) και είπε ναι. Και ο προϋπολογισμός αυτό δείχνει.
Βέβαια καλή η αμφιβολία έτσι για να έχουμε κάτι επιπλέον να τσακωνόμαστε τώρα που καλοκαιριάζει και θα τελειώσουν τα αγωνιστικά... :)
Αλήθεια, το έχετε σκεφτεί ότι ούτε εμείς ούτε ...
Βέβαια καλή η αμφιβολία έτσι για να έχουμε κάτι επιπλέον να τσακωνόμαστε τώρα που καλοκαιριάζει και θα τελειώσουν τα αγωνιστικά... :)
Αλήθεια, το έχετε σκεφτεί ότι ούτε εμείς ούτε ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 09:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί ένας γκετσεφσκι?
Αμα δεν εχεις λεφτα ναι δυσκολο ειναι.Ο Γκετσεφσκι δεν ηταν κανενα λαβρακι,διεθνης με πολλες χρονιες καλες στην Αδριατικη λιγκα και το Uleb Cup οπως λεγονταν τοτε.Ακομα και επι Κανοτα ειμασταν σε θεση να φερουμε αυτον η τον Ντρομπνιακ(ασχετα που ...