Η αναζήτηση βρήκε 782 εγγραφές
- Τρί 07 Απρ 2026, 01:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
...
Δν μπορώ και δν θα μπορέσω να το χωνέψω με τπτ ότι ο κλόουν τροβαδουρος χωρίς να έχει ιδέα από μπάλα με γραφικοτητες τύπου Βέγκα παίρνει πρωτάθλημα πριν καν κλείσει 2 χρόνια στην κούλα.
...
Δεν έχω εικόνα εξωτερικό. Παιδιά που ζουν εκτός Ελλάδας ας πουν τη γνώμη τους.
Όταν μια ομάδα κατακτά ...
- Παρ 10 Απρ 2026, 23:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ
Παιδιά αυτό το βίντεο ανέβηκε μόλις χτες.
Δεν έχω υπόψιν μου να έχει ανέβει ξανά κάπου ή να το έχω ξαναδεί.
Μιλάμε για βίντεο σπάνιας συλλεκτικής αξίας.
Είναι από τη φιέστα του πρωταθλήματος του 1985, τελευταία αγωνιστική, ματς με βάζελο.
45.000 κόσμος στην εξέδρα.
Θεωρώ ότι έπρεπε να υπάρχει σε ...
Δεν έχω υπόψιν μου να έχει ανέβει ξανά κάπου ή να το έχω ξαναδεί.
Μιλάμε για βίντεο σπάνιας συλλεκτικής αξίας.
Είναι από τη φιέστα του πρωταθλήματος του 1985, τελευταία αγωνιστική, ματς με βάζελο.
45.000 κόσμος στην εξέδρα.
Θεωρώ ότι έπρεπε να υπάρχει σε ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 13:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ
Στο πλαίσιο ενός μεγάλου προσωπικού πρότζεκτ με τίτλο «Οι 100 ΠΑΟΚ στιγμές μου στα 100 χρόνια ΠΑΟΚ», ιδού οι πρώτες 26 που γράφτηκαν, με ιεράρχηση βαθιά προσωπική και ιδιοσυγκρασιακή, χωρίς να σχετίζονται απαραίτητα με τίτλους του ΠΑΟΚ — πολλές ημέρες τίτλων που βίωσα είτε στην ανήλικη είτε στην ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 11 Μάιος 2026, 00:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαρσαντε σε παρακαλώ στείλε μου από αυτά που πίνεις, είναι δύσκολη στιγμή και τα χρειάζομαι.
Τρέχω να παίξω του χρόνου πρωταθλητη τον ΠΑΟΚ. Pole position εξασφαλίσαμε όχι αστεία.
Ιδίως το ότι μαεστρικα παγιδεψαμε την αεκ να πάρει το πρωτάθλημα ώστε του χρόνου να είναι κουρασμένη στην Ευρώπη ...
Τρέχω να παίξω του χρόνου πρωταθλητη τον ΠΑΟΚ. Pole position εξασφαλίσαμε όχι αστεία.
Ιδίως το ότι μαεστρικα παγιδεψαμε την αεκ να πάρει το πρωτάθλημα ώστε του χρόνου να είναι κουρασμένη στην Ευρώπη ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορώ να ρωτήσω κάτι;
Γιατί μέσα σε μια μέρα, χωρίς καμία σχετική διαδικασία εν εξελίξει και χωρίς κάποια σχετική είδηση ή ανακοίνωση, έχουμε διαβάσει από διαφορετικά μέλη και σελίδες στα σόσιαλ, αναφορές (συγκεκαλυμένες κριτικές στην καλύτερη, ύπουλα επιχειρήματα στη χειρότερη - δεν ισχύουν τα ...
Γιατί μέσα σε μια μέρα, χωρίς καμία σχετική διαδικασία εν εξελίξει και χωρίς κάποια σχετική είδηση ή ανακοίνωση, έχουμε διαβάσει από διαφορετικά μέλη και σελίδες στα σόσιαλ, αναφορές (συγκεκαλυμένες κριτικές στην καλύτερη, ύπουλα επιχειρήματα στη χειρότερη - δεν ισχύουν τα ...
- Πέμ 03 Ιούλ 2025, 18:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2025-26
όχι και επίσημα δεν πρόκειται να το ανακοινώσουν ποτέ. Αν του χρόνου διαβάσει κανείς ισολογισμό ίσως φανεί.
Πάντως πολλοί προσπαθούν προσεγγιστικά να βρουν το νούμερο.
Πρέπει να δει κανείς τι δίνουν οι ακριβές θέσεις box,
τι οι μαύρες δερμάτινες με 2 ζώνες
τι οι black στο κέντρο και πόσες είναι
και ...
Πάντως πολλοί προσπαθούν προσεγγιστικά να βρουν το νούμερο.
Πρέπει να δει κανείς τι δίνουν οι ακριβές θέσεις box,
τι οι μαύρες δερμάτινες με 2 ζώνες
τι οι black στο κέντρο και πόσες είναι
και ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Οργιάζει ο Θανάσης Χατζόπουλος στους αγώνες αλογοάμαξας στην Ολλανδία!
«Φεύγω από την Ολλανδία σήμερα μετά από μια υπέροχη εβδομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μπίκμπεργκεν. Θέλω να ευχαριστήσω τον καλύτερο προπονητή του κόσμου Claudio Fumagali, την καλύτερη αρχηγό της ομάδας Mirjam Heidema που ...
«Φεύγω από την Ολλανδία σήμερα μετά από μια υπέροχη εβδομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μπίκμπεργκεν. Θέλω να ευχαριστήσω τον καλύτερο προπονητή του κόσμου Claudio Fumagali, την καλύτερη αρχηγό της ομάδας Mirjam Heidema που ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Αδιάφοροι μου είστε όλοι εσείς που η ηθική σας έχει θιχτεί από τις κινήσεις Τέλη ως τώρα.
Και ναι είμαι με τον Ιβαν.
ΑΛΛΆ το μπάσκετ μας το αγαπάω πιο πολύ από τον κάθε περαστικό επενδυτή, πρόεδρο, παίκτη, φίλαθλο.
Πιο πολύ από τα άλλα αθλήματα.
Στη παρούσα φάση χεστηκα για τις προθέσεις και τα ...
Και ναι είμαι με τον Ιβαν.
ΑΛΛΆ το μπάσκετ μας το αγαπάω πιο πολύ από τον κάθε περαστικό επενδυτή, πρόεδρο, παίκτη, φίλαθλο.
Πιο πολύ από τα άλλα αθλήματα.
Στη παρούσα φάση χεστηκα για τις προθέσεις και τα ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλλο ενα πρωτοσελιδο εμετος.......
Να τους ενημερωσει καποιος οτι για τα 16 χρονια διοικησεων πρωτοδικειου, υπολογος ειναι ο Κατσαρης και η παρεα του Λακκωματος και οχι ο Χατζοπουλος που εσωσε την ομαδα απο την διαλυση.
Να τους ενημερωσει καποιος οτι για τα 16 χρονια διοικησεων πρωτοδικειου, υπολογος ειναι ο Κατσαρης και η παρεα του Λακκωματος και οχι ο Χατζοπουλος που εσωσε την ομαδα απο την διαλυση.
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Λυπάμαι πολύ που μπαίνω να γράψω εδώ. Όπως (κακώς) έχω κάνει πολλές φορές, γράφω σχεδόν κυριευμένος από συναίσθημα, έτοιμος να φάω μπαν (το πιο ανούσιο ever). Αλλά όσα διαβάζω εδώ και αλλού, με στεναχωρούν αλλά κυρίως με θυμώνουν.
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
- Τρί 09 Σεπ 2025, 12:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω το ρεπορτάζ ( ΑΡΔ, δεν είναι AI, κάντε το ρεπορτάζ )
Αφού πρώτα ήπιαν το τσαγάκι τους
https://i.postimg.cc/5yXn5NLm/Generated-Image-September-09-2025-12-25-PM.png
Στην συνέχεια έφαγαν τα περιτίφ με σαρμά διαβάζοντας κάτι τυχαίο
https://i.postimg.cc/Y95b3BRK/Generated-Image-September-09 ...
Αφού πρώτα ήπιαν το τσαγάκι τους
https://i.postimg.cc/5yXn5NLm/Generated-Image-September-09-2025-12-25-PM.png
Στην συνέχεια έφαγαν τα περιτίφ με σαρμά διαβάζοντας κάτι τυχαίο
https://i.postimg.cc/Y95b3BRK/Generated-Image-September-09 ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 10:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μεγαλύτερος πρόεδρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ, μετα λόγου γνώσεως.
Πήρες μια ομάδα με το 1,5 πόδι στην Α2, χωρίς καμία στήριξη από πουθενά (συμπεριλαμβανομένου και του κόσμου), και κατάφερες με πολύ μεράκι και προσωπικό κόστος να παραδώσεις ένα απόλυτα υγιές σύλλογο ανώτερο σε όλα τα επίπεδα.
Θα σε ...
Πήρες μια ομάδα με το 1,5 πόδι στην Α2, χωρίς καμία στήριξη από πουθενά (συμπεριλαμβανομένου και του κόσμου), και κατάφερες με πολύ μεράκι και προσωπικό κόστος να παραδώσεις ένα απόλυτα υγιές σύλλογο ανώτερο σε όλα τα επίπεδα.
Θα σε ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Γίγαντα, μείνε στον ΠΑΟΚ.
Είτε ΚΑΕ, είτε ΑΣ.
Είτε ΚΑΕ, είτε ΑΣ.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 16:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ευχαριστούμε για όλα κύριε Χατζόπουλε. Σε ευχαριστούμε που πήρες αυτό το πονεμένο τμήμα και το έσωσες από βέβαιη κατρακύλα, ώστε τώρα να μπορεί να πουληθεί σε έναν μεγάλο παράγοντα και σε κάποιο καιρό από τώρα να ανέβει στη κορυφή ξανά. Μακάρι να έχεις κάποιο πόστο στην ΚΑΕ, ή καλύτερα να ...