Σήμερα ανανέωσα το διαρκείας μου, δίνοντας 405 ευρώ.
Σκέφτομαι να το βάλω, μαζί με τα 4 κατοστάρικα, στον πάτο μου, αν φυσικά ισχύσει αυτό που μόλις έσκασε.
Καλά τα ελικόπτερα, καλές και οι αγκαλιές, αλλά το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να κάνεις με το που πάτησες έπειτα από τόσα χρόνια στη ...
Η αναζήτηση βρήκε 255 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ο παίκτης δείχνει εδώ και χρόνια πως όχι μόνο δεν βιάζεται να φύγει, αλλά παίζει και να ψηνόταν να μείνει για αρκετά χρόνια.
Εδώ και έναν χρόνο ακούμε για αναπροσαρμογή και ποτέ δεν έγινε τίποτα.
Το κεφάλαιο Κωνσταντέλιας είναι κολοσσιαίο για τον ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχει μα και μου, ούτε ημίμετρα εδώ ...
Εδώ και έναν χρόνο ακούμε για αναπροσαρμογή και ποτέ δεν έγινε τίποτα.
Το κεφάλαιο Κωνσταντέλιας είναι κολοσσιαίο για τον ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχει μα και μου, ούτε ημίμετρα εδώ ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι σας παρακαλώ μην λέτε ότι ο παίκτης πιέζει να φύγει γιατί είναι προκλητικό.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Αν δεν πάρει εγγυητική με κεφαλαία ο ΑΣ ν μην υπογράψει τίποτα, γνώμη μου.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμα και αν τον κρατήσεις, εμένα με έχασες από υποστηρικτή σου γιατί απλά έδειξες ότι δεν νιώθεις.
Επικοινωνιακά κόλπα και μαλακιες αλλού, όχι σε εμάς. Κι αν δεν περίμενες τέτοιες αντιδράσεις τότε δεν είσαι ένας από εμάς και σίγουρα δεν νιώθεις.
Μακάρι να ισχύει το ενδιαφέρον του εταίρου ...
Επικοινωνιακά κόλπα και μαλακιες αλλού, όχι σε εμάς. Κι αν δεν περίμενες τέτοιες αντιδράσεις τότε δεν είσαι ένας από εμάς και σίγουρα δεν νιώθεις.
Μακάρι να ισχύει το ενδιαφέρον του εταίρου ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εμενα αδερφε gika,με ξενερωσε,ειπαμε ναι ΕΙΜΑΣΤΕ προβατα σε μεγαλο βαθμο,ετσι κονομανε οι μεγαλοι,αλλα φτανει.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
εγώ τώρα θα πω κάτι προφητικό που μου χει κολλήσει στο μυαλό, αλλά εύχομαι να βγω λάθος
δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα με αυτήν τη διοίκηση
πιστεύω ότι δεν αργεί η οριστική ρήξη της με τον κόσμο του ΠΑΟΚ και είμαι πεπεισμένος ότι όταν γίνει αυτό, θα δυσκολευτούμε πολύ να απαλλαγούμε
δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα με αυτήν τη διοίκηση
πιστεύω ότι δεν αργεί η οριστική ρήξη της με τον κόσμο του ΠΑΟΚ και είμαι πεπεισμένος ότι όταν γίνει αυτό, θα δυσκολευτούμε πολύ να απαλλαγούμε
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Πηγαίνουν οι άλλοι οι αστραπογιαννοι οι τζιτζιφιογκοι του netflix και κάνουν κάτι γλυκανάλατα Sunderland ’Til I Die και μαλακίες.
Ελάτε εδώ να χεστείτε στο τάληρο
Ελάτε εδώ να χεστείτε στο τάληρο
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:04
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.paok24.com/podosfairo/56881 ... on-ntelia/
"Η Στουτγκάρδη μάταια περίμενε τον Ντέλια…
Οι Γερμανοί υπολόγιζαν χωρίς τον Ιβάν Σαββίδη"

"Η Στουτγκάρδη μάταια περίμενε τον Ντέλια…
Οι Γερμανοί υπολόγιζαν χωρίς τον Ιβάν Σαββίδη"

- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειλικρινά έχω ξενερώσει αφάνταστα με όλα αυτά που γίνονται εδώ και καιρό. Δέχομαι τα πάντα αλλά τσινάω άσχημα όταν βλέπω ότι κάποιος με θεωρεί χαπατο. Και δεν είναι η πρώτη φορά.
Μία το ffp που επηρεάζει και τρομάζει μόνο την ομάδα μας,μια ο πόλεμος που την μόνη επένδυση που αποτρέπει είναι αυτή που ...
Μία το ffp που επηρεάζει και τρομάζει μόνο την ομάδα μας,μια ο πόλεμος που την μόνη επένδυση που αποτρέπει είναι αυτή που ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο Ιβαν ήταν αντίθετος, αλλά πείσθηκε από τους συμβούλους του ότι δεν θα ανοίξει μύτη, μετά από όλο αυτό, το οποίο είναι lose-lose για τον Ιβαν, δεν πρέπει να απολύσει κόσμο;
Αν καταλάβατε καλά, κόσμος που ήταν δίπλα στον Ιβαν στην κόντρα με τον ΑΣ κλπ, έπαψε να στέκεται στο πλευρό του ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
@renegade ήταν η πρώτη φορά που ΟΛΟΙ ήταν αντίθετοι και το πήρε πάνω του ο Ιβάν. ΟΛΟΙ
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να πάρω μέρος στην συζήτηση ότι τελικά δεν έγινε τπτ κ ότι όλα τα βγάλαν απ το μυαλό τους οι αρδ, Γερμανοί ή εγχώριοι, υποτιμά σαφώς την νοημοσύνη μου.
Όποιος όμως δεν έχει πρόβλημα μ αυτό, μπορεί να συνεχίσει να πιστεύει ότι τον βολεύει.
Πχ ο Ιβάν τον πούλησε αλλά ο Σαββίδης προταξε τα στηθια ...
Όποιος όμως δεν έχει πρόβλημα μ αυτό, μπορεί να συνεχίσει να πιστεύει ότι τον βολεύει.
Πχ ο Ιβάν τον πούλησε αλλά ο Σαββίδης προταξε τα στηθια ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Δύο ερμηνείες μπορεί να έχουν όσα διαβάζουμε. Η ότι όντως πρέπει να ανησυχούμε για τη πνευματική κατάσταση του Ιβαν κάτι που πάρα τις παραξενιές και ιδιοτροπίες δεν μοιάζει πιθανό η απλά να ψάχνουμε απεγνωσμένα ρευστό για να κερδίσουμε χρόνο. Για το τελευταίο οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις θα ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 04:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα
Ή αλλάζεις ΑΜΕΣΑ οικονομική πολιτική ενεργώντας ανάλογα με την οικονομική σου επιφάνεια και όχι ως μεγαλομπακαλης διαχειριστής που παζαρευει φραγκοδιφραγκα και ξεπουλαει μισοτιμης,ή πουλάς την παε και αποχωρείς με τιμές και με ψηλά το κεφάλι πριν επέλθει η ολική φθορά.Πριν ...
Ή αλλάζεις ΑΜΕΣΑ οικονομική πολιτική ενεργώντας ανάλογα με την οικονομική σου επιφάνεια και όχι ως μεγαλομπακαλης διαχειριστής που παζαρευει φραγκοδιφραγκα και ξεπουλαει μισοτιμης,ή πουλάς την παε και αποχωρείς με τιμές και με ψηλά το κεφάλι πριν επέλθει η ολική φθορά.Πριν ...