Η αναζήτηση βρήκε 124 εγγραφές
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 01:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Επειδή έκατσα ως μακάκας και διάβασα σήμερα μόνο, στο παρόν τόπικ, από την σελίδα / tab 137 έως την 183 και καλά να πάθω γιατί τα θέλει κι εμένα ο λωκός μου, ας μου επιτραπεί να κάνω ένα ποστ, έτσι κάπως γενικό για τις φετινές μεταγραφές μέχρι τώρα. Όχι ότι δεν διάβασα και ενδιαφέρουσες απόψεις μέσα ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Τέλη θεέ πάρε την ΚΑΕ.
Τέλαρος.
Ναι, να πάρει την ΚΑΕ, να γουστάρουμε βρε φίλε.
Μπαρκαρούτσος γύρνα πίσω. Τα καλύτερα έρχονται.
Υγ. Το έχω ξαναγράψει. Και να μην υπήρχε Τέλης, έπρεπε να τον εφεύρουμε.
Μόνο καλό κάνει να υπάρχει ένα αντίπαλο δέος ή ένα Plan B αν θέλετε και όχι ο εφησυχασμός του ...
Τέλαρος.
Ναι, να πάρει την ΚΑΕ, να γουστάρουμε βρε φίλε.
Μπαρκαρούτσος γύρνα πίσω. Τα καλύτερα έρχονται.
Υγ. Το έχω ξαναγράψει. Και να μην υπήρχε Τέλης, έπρεπε να τον εφεύρουμε.
Μόνο καλό κάνει να υπάρχει ένα αντίπαλο δέος ή ένα Plan B αν θέλετε και όχι ο εφησυχασμός του ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 01:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν περίμενα πάντως ότι θα υπάρξουν ΠΑΟΚτσηδες που θα χαλαστουν περισσότερο κι απ' τα σκουλήκια με την είδηση.
Δεν ξέρω αν υπάρχουν ''ΠΑΟΚτσήδες'' που χαλάστηκαν με την είδηση, αλλά χαίρομαι που (μάλλον) θα κοπούν οι ειρωνικοί χαρακτηρισμοί στο φόρουμ για τον Τέλαρο, για έναν ΠΑΟκτσή ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 01:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί σε ενοχλεί το Τέλαρος;Montrealiotis έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 01:31 Να υποθέσω τον ξέρεις προσωπικά και έχεις δικούς σου λόγους να τον αποκαλείς Τελάρο;
Γιατί για τον ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή είναι ένας άγνωστος, που δημιουργεί και προβλήματα
Έγω είμαι χαρούμενος που το μπασκετάκι μας θα δει άσπρη μέρα, μετά από δεκαετίες.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 02:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεκτόν. Δεκτή και αυτή η άποψη. Την ακούω.
Δεν χρειάζεται να το υπεραναλύουμε.
Δεν χρειάζεται να το υπεραναλύουμε.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να φτιάξει με εγγυήσεις ένας μεγιστάνας μια ομάδα 10-15εκ τη σεζόν για 2-3 χρόνια δεν είναι δύσκολο. Αν όμως την ομάδα αναλάβει να τρέχει καμια επιτροπή, ή τίποτα ειδήμονες και δημιουργούν χρέη επειδή Πρωτάθλημα ΔΕΝ θα πάρουν ούτε με 50εκ μπάτζετ στο συγκεκριμένο Άθλημα, όταν ο μεγιστάνας ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εμένα κούρασε το σπαμμάρισμα στο τόπικ της ΚΑΕ, από ένα - δύο λογαριασμούς;
Αν έχετε κάτι να πείτε για το πολύπαθο τμήμα του μπάσκετ πείτε το.
Το να κάνετε τεράστιες παραθέσεις, για να γράψετε μία γραμμή απάντηση είναι κουραστικό.
Θέλετε να ειρωνεύεστε τον Μυστακίδη;
Να χλευάσετε τον ΑΣ ...
Αν έχετε κάτι να πείτε για το πολύπαθο τμήμα του μπάσκετ πείτε το.
Το να κάνετε τεράστιες παραθέσεις, για να γράψετε μία γραμμή απάντηση είναι κουραστικό.
Θέλετε να ειρωνεύεστε τον Μυστακίδη;
Να χλευάσετε τον ΑΣ ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 00:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 47. Shola Shoretire
Καλό θα του κάνει ο δανεισμός στην Ολλανδία πιστεύω.
- Τετ 03 Σεπ 2025, 02:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Γενικό σχόλιο για τις μεταγραφές μέχρι τώρα και με την επιφύλαξη ότι ακόμα δεν έχουμε δει τους 2 Ιταλούς δανεικούς στο χορτάρι ή αν κάνουμε κάποια επιπλέον μεταγραφή στη συνέχεια.
Το ρόστερ μας, δεν μου δίνει την θεωρητική εντύπωση, ότι φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση να είναι, ούτε το συγκριτικά ...
Το ρόστερ μας, δεν μου δίνει την θεωρητική εντύπωση, ότι φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση να είναι, ούτε το συγκριτικά ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 08:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ταμείο σε σχέση με πέρυσι είναι απείρως θετικότερο και σχετίζεται με την (επαν) ενεργοποίηση προσώπων εκ του σύνεγγυς.
Οι μεταγραφές που έχουν έρθει και το ρόστερ που έχει διαμορφωθεί έως τώρα, είναι αρκούντως δυνατό ώστε να μην χάσει τόσους βαθμούς, με ομάδες εκτός Big - 4, σε σχέση με τους ...
Οι μεταγραφές που έχουν έρθει και το ρόστερ που έχει διαμορφωθεί έως τώρα, είναι αρκούντως δυνατό ώστε να μην χάσει τόσους βαθμούς, με ομάδες εκτός Big - 4, σε σχέση με τους ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 01:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά χρειαζόμαστε μεγαλύτερο πάρκινγκ στο Παλατάκι. Αυτό είναι το άγχος μου. Πολύ μεγαλύτερο πάρκινγκ.
Στην Τούμπα και sold out να είναι, έχεις πρόσβαση από παντού και πηγαίνεις ή φεύγεις με πολλές επιλογές.
Στο Παλατάκι όμως;
Φαντάζεστε 9.000 - 10.000 κόσμο σε κάθε παιχνίδι, τι έχει να γίνει! Ή ...
Στην Τούμπα και sold out να είναι, έχεις πρόσβαση από παντού και πηγαίνεις ή φεύγεις με πολλές επιλογές.
Στο Παλατάκι όμως;
Φαντάζεστε 9.000 - 10.000 κόσμο σε κάθε παιχνίδι, τι έχει να γίνει! Ή ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 01:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι είναι. Όταν γίνει αυτή η γραμμή επέκτασης του μετρό, θα είναι καλά. Αλλά δυστυχώς θα αργήσει.
Μέσα στην πόλη εκεί που είναι το Παλέ, με μετρό και ξερωγώ, θα ήταν χλίδα.
Οι συμπολίτες, σε 5 - 10 λεπτά είναι στο μπασκετικό γήπεδο από το σπίτι τους με το μετρό.
Εμείς σταθεροί. Χιλιόμετρα και ...
Μέσα στην πόλη εκεί που είναι το Παλέ, με μετρό και ξερωγώ, θα ήταν χλίδα.
Οι συμπολίτες, σε 5 - 10 λεπτά είναι στο μπασκετικό γήπεδο από το σπίτι τους με το μετρό.
Εμείς σταθεροί. Χιλιόμετρα και ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
ΥΓ2. Αν ο Μυστακίδης πει οτι θέλει ΚΑΙ το γήπεδο της ΚΑΕ για να πάρει την ΚΑΕ, εγώ απολύτως λογικό θα το βρω. Με τις απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας βεβαίως, αλλά παραμένει μια λογική και θεμιτή κίνηση. Δεν θα θεωρήσω οτι με εκβιάζει ως οπαδό.
Τι εννοείς να πάρει ΚΑΙ το γήπεδο της ΚΑΕ;
Το ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Νομίζω ότι συμφωνούμε τώρα george188 .
aivas19 , στον Ηλιόπουλο ποιός πούλησε, αν όχι ο Μελισσανίδης;
Πώς δεν ήταν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ τους;
Γενικά το point μου είναι ότι πολλά γίνονται ή μπορούν να γίνουν.
Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς, δεν είναι τι γίνεται στους άλλους, αλλά σε εμάς τα γήπεδα ...
aivas19 , στον Ηλιόπουλο ποιός πούλησε, αν όχι ο Μελισσανίδης;
Πώς δεν ήταν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ τους;
Γενικά το point μου είναι ότι πολλά γίνονται ή μπορούν να γίνουν.
Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς, δεν είναι τι γίνεται στους άλλους, αλλά σε εμάς τα γήπεδα ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Έφυγε το καλοκαιράκι, τα μπάνια, η θάλασσα, ο καυτός ήλιος, τα κορίτσια με τα μαγιό και το αυγουστιάτικο φεγγάρι.
Θα φύγουν και τα χελιδόνια σε λίγο.
Έφυγαν και οι μεταγραφές.
Φθινοπωρινή μελαγχολία.
Θα φύγουν και τα χελιδόνια σε λίγο.
Έφυγαν και οι μεταγραφές.
Φθινοπωρινή μελαγχολία.