Η αναζήτηση βρήκε 539 εγγραφές
- Δευ 15 Δεκ 2025, 21:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Μωρέ ας πούμε ότι φταίει ο Λουτσέσκου, ο καιρός της Θεσσαλονίκης, οι κακοί συμπαίκτες, οποίος θέλετε. Το θέμα είναι να βρεθεί κάποιο κορόιδο να τον πάρει να απεμπλακούμε...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
george
σίγουρα έχει και συμβόλαια και εφορία επ' αυτών και άλλα έξοδα. Αλλά με το σκεπτικό αυτό πάμε για τριτο-τέταρτοι και μόνο, χωρίς βλέψεις για τίτλο, χωρίς προοπτική για έξοδο στο league stage Champions League που θα μας αναβαθμίσει οικονομικά κατά πρώτο, αλλά και σε άλλους τομείς ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
οκ ο λουτσεσκου θέλει press και μάχες απο τον φορ αλλα ότι ένας 18χρονος μπορει να σου εχει 1 γκολ ανά 2 η 3 παιχνίδια δεν γινεται να τον πετάς τρίτο η εκτός τριάδας..τα ιδια λέγονταν και γινόταν με Κλάους που εμένα μου τον θυμίζει πολυ και είδαμε πως κολλούσε τα γκολ...ειναι κρίμα για τον καθε ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Όσο σκέφτομαι ότι το καλοκαίρι αν μας έλεγαν ανανέωση ταισον η μεταγραφή Ιβανούσετς θα διαλεγαμε το δεύτερο, τόσο σκέφτομαι γιατί πρέπει να παίρνουν αποφάσεις οι ειδικοί και όχι εμείς
- Δευ 22 Δεκ 2025, 08:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Αποδεικνύει και πάλι ότι έπρεπε να πάρει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Επίσης θα πρέπει σε κάποια φάση να καταλήξουμε στο αν θέλουμε τις ακαδημίες ή όχι. Αν τις θέλουμε, και δεδομένου ότι οι πιο ποιοτικοί και "ακριβοί" παίχτες βγήκαν από τα σπλάχνα μας, δεν μπορούμε να περιμένουμε με 5λεπτα ...
Επίσης θα πρέπει σε κάποια φάση να καταλήξουμε στο αν θέλουμε τις ακαδημίες ή όχι. Αν τις θέλουμε, και δεδομένου ότι οι πιο ποιοτικοί και "ακριβοί" παίχτες βγήκαν από τα σπλάχνα μας, δεν μπορούμε να περιμένουμε με 5λεπτα ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 09:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Και φερανε ποιον να κοψει λεπτα απο τον Μυθου....
- Δευ 22 Δεκ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γκολ μπορεί να έμπαινε μπορεί και όχι. Εμένα με ενδιαφέρει το ότι η κεφαλιά του είναι αυτό που λέμε σωστή εκτέλεση. Γυρίζει για να σημαδέψει το πίσω δοκάρι αντί να τον βρει απλώς η μπάλα και να εξοστρακιστεί πάνω του, και προσπαθεί να την κάνει σκαστή για να δώσει το έξτρα σπιν και να την κάνει ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 10:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 3. Jonjoe Kenny
απόλαυση να σε παρακολουθούμε με τον γιο μου σε κάθε παιχνίδι!!!!
έχει κάνει κακό παιχνίδι μέχρις ώρας?
τα ακραία μπακ πρέπει να ξεχωρίζουν για τα αμυντικά τους χαρίσματα. Αυτός παίζει να μην έχει χάσει φάση, μπάλα, αντίπαλο.
μια χαρά παίζει πάνω κάτω. ολοκληρωμένο μπακ, προσωπικά.
Δεν έχει χάσει ...
έχει κάνει κακό παιχνίδι μέχρις ώρας?
τα ακραία μπακ πρέπει να ξεχωρίζουν για τα αμυντικά τους χαρίσματα. Αυτός παίζει να μην έχει χάσει φάση, μπάλα, αντίπαλο.
μια χαρά παίζει πάνω κάτω. ολοκληρωμένο μπακ, προσωπικά.
Δεν έχει χάσει ...
- Τετ 14 Ιαν 2026, 23:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
18:30 με 20:30 μάζευες μανιτάρια στο δάσος?
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 07:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι ΟΜΑΔΑΡΑ έχεις φτιάξει ρε Ραζβαν. Κάθε φορά μας εκπλήσσεις με μια βερσιόν ΠΑΟΚ ακόμα καλύτερη από τις προηγούμενες.
Φέτος δε, που δεν χαλιεσαι με τα γύρω γύρω είσαι απολαυστικός.
Ο καλύτερος Ραζβαν όλων των εποχών
Γίνε ο Άλεξ Φέργκιουσον του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος πλέον.
Καλύτεροι ...
Φέτος δε, που δεν χαλιεσαι με τα γύρω γύρω είσαι απολαυστικός.
Ο καλύτερος Ραζβαν όλων των εποχών
Γίνε ο Άλεξ Φέργκιουσον του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος πλέον.
Καλύτεροι ...
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Το "θέμα" με τον συγκεκριμένο είναι πως αυτά που του λείπουν μπορεί να τα αποκτήσει με δουλειά. Τεράστια προσόντα.
Πολλά μπράβο για την σημερινή του εμφάνιση.
Πολλά μπράβο για την σημερινή του εμφάνιση.
- Δευ 19 Ιαν 2026, 00:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Θελω να τον δω πιο επιθετικο στα μαρκαρισματα του.Μου αρεσε σαν διδυμο με τον Κεννυ,για τον οποιον να αναφερουμε εχει κανει μαγκα οποιο συμπαικτη εχει μπροστα του.Απιστευτος κ αυτος.
- Τετ 21 Ιαν 2026, 01:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Ας πάρει ένα σημαντικό σερί αγώνων να νιώσει ασφάλεια και θα τα βγάλει αυτά.
Είναι κρίμα αυτός ο παίκτης να μην είναι ένας από τους 5 του χρόνου.
Το να βλέπουμε συνεχώς τον Καμαρά να παραπατάει και όχι αυτόν σημαίνει πως υπάρχει κάποιος λάκκος που δεν μπορούμε να τον κατανοήσουμε.
Έκανα τη δική μου ...
Είναι κρίμα αυτός ο παίκτης να μην είναι ένας από τους 5 του χρόνου.
Το να βλέπουμε συνεχώς τον Καμαρά να παραπατάει και όχι αυτόν σημαίνει πως υπάρχει κάποιος λάκκος που δεν μπορούμε να τον κατανοήσουμε.
Έκανα τη δική μου ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Τους κατάπιες ρε ΠΑΙΚΤΑΡΑ μου
- Παρ 23 Ιαν 2026, 07:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Αργεί το λευκό χαρτί να το υπογράψει και να γίνει ο Άλεξ Φέργκιουσον του ΠΑΟΚ;