Το θέμα είναι ποιος μπορεί να τον αντικαταστήσει να παίρνει ανάσες ;;;
Η αναζήτηση βρήκε 509 εγγραφές
- Παρ 24 Οκτ 2025, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Ο Μειτε είναι το καλύτερο δίδυμο και μόνος του
- Δευ 27 Οκτ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ισχύει, το επιβεβαίωσα!
Ήρθαν την προηγούμενη εβδομάδα στα γραφεία της ΠΑΕ οι γονείς του Έσε, του Γκαρθία, του Μαρίν και του Γκρούγιτς και διαμαρτυρήθηκαν ότι ο Μεϊτέ τους κάνει bullying.
Συγκεκριμένα ισχυρίστηκαν ότι ο Μεϊτέ δεν αφήνει τα παιδιά τους να παίξουν το παιχνίδι τους, τους σπρώχνει ...
Ήρθαν την προηγούμενη εβδομάδα στα γραφεία της ΠΑΕ οι γονείς του Έσε, του Γκαρθία, του Μαρίν και του Γκρούγιτς και διαμαρτυρήθηκαν ότι ο Μεϊτέ τους κάνει bullying.
Συγκεκριμένα ισχυρίστηκαν ότι ο Μεϊτέ δεν αφήνει τα παιδιά τους να παίξουν το παιχνίδι τους, τους σπρώχνει ...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 23:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Μπρο σταματα έληξε
- Τετ 29 Οκτ 2025, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Δώσε από τώρα την ρήτρα
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 00:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Τι τελειωματαρα ήταν αυτή ρε;
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Ιούνιο ήταν βασικός με την Ελπίδων της Ιταλίας στο EURO U21 στο ματς Ιταλία - Ισπανία 1-1. Πέρυσι έκανε 35 ματς σε ομάδα serie a σαν βασικός. Απορώ πως προέκυψε έστω και στην αρχή η άποψη ότι αυτός ο ποδοσφαιριστής βάσει βιογραφικού δεν είχε πολλές πιθανότητες να αποδειχθεί επαρκής για την ομάδα ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Η φαση προς το τελος που περπατουσε και ηταν στο κεντρο ακινητος και πηγε ενας φουκαρας Ελβετος πανω του και απλα του εκλεψε τη μπαλα ηταν Μειτε 100%.
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 10:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Και τώρα που έχω χρόνο θέλω να πω (ξανά ίσως) κάποια πράγματα για τον Γιάννη.
Είναι σίγουρα ο καλύτερος παίκτης που έχω δει στη ζωή μου να παίζει στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι επίσης ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει δει ο πατέρας μου στην ομάδα μας, το ίδιο και ο παππούς μου. Αλλά ...
Είναι σίγουρα ο καλύτερος παίκτης που έχω δει στη ζωή μου να παίζει στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι επίσης ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει δει ο πατέρας μου στην ομάδα μας, το ίδιο και ο παππούς μου. Αλλά ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τάισον παλι θα πληρώσει τη νύφη. Βλέπω Μειτέ Μπιάνκο πίσω και Ζαφείρη στο 10. Ντέλια αριστερα, Ζιφκο δεξιά και Γιακουμή Γιακουμάκη φορ. Ταχυδυναμική ομάδα δε θέλουμε?
- Δευ 01 Δεκ 2025, 00:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 32. Greg Taylor
Νομίζω είναι κακός παίκτης.
Και συγγνώμη το που έπαιζε στο παρελθόν δε λέει πολλά. Και ο Καλάμπρια έπαιζε στη Μίλαν και ο Γιόβιτς στη Ρεάλ και ο Μαρσέλο στη Ρεάλ.
Δε παίζει μπάλα το παρελθόν , το παρόν παίζει.
Και στο παρόν ο τύπος είναι της πλάκας παίκτης ως τώρα.
Καλως να αλλάξει και να το ...
Και συγγνώμη το που έπαιζε στο παρελθόν δε λέει πολλά. Και ο Καλάμπρια έπαιζε στη Μίλαν και ο Γιόβιτς στη Ρεάλ και ο Μαρσέλο στη Ρεάλ.
Δε παίζει μπάλα το παρελθόν , το παρόν παίζει.
Και στο παρόν ο τύπος είναι της πλάκας παίκτης ως τώρα.
Καλως να αλλάξει και να το ...
- Δευ 01 Δεκ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Οταν η κριτική είναι δίκαιη δεν νομίζω να είναι κανένας τρελός να απαντήσει έτσι .
Αν πχ πω εγώ παιχταρας ο Τάισον αλλά καλό θα ήταν να πάρουμε και κάποιον ακόμα γιατί είναι πεσμένος σε σχέση με το 2023 και δεν γίνεται να στηριχθείς πάνω του γιατί είναι κακός σε 5 σερί ματς , αν παίξει ο Τάισον καλά ...
Αν πχ πω εγώ παιχταρας ο Τάισον αλλά καλό θα ήταν να πάρουμε και κάποιον ακόμα γιατί είναι πεσμένος σε σχέση με το 2023 και δεν γίνεται να στηριχθείς πάνω του γιατί είναι κακός σε 5 σερί ματς , αν παίξει ο Τάισον καλά ...
- Δευ 01 Δεκ 2025, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
Για μένα πρέπει να κυνηγήσουμε τον Κωστή της Λειβαδιάς αν δεν είναι ταγμένος για βάζελο και όχι να ανανεώσουμε τον Οζντόεφ, την έχουμε πάθει άπειρες φορές με τέτοιες ανανεώσεις
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 02:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Να θυμαστε αυτα που γραφετε για οταν παρει ρυθμο, απιστευτη απαξιωση
- Παρ 05 Δεκ 2025, 09:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 23.Joan Sastre
Οποιαδήποτε σύγκριση του επαγγέλματος του ποδοσφαιριστή με άλλα είναι τέρμα άτοπη και δεν έχει νόημα να γίνεται
- Παρ 05 Δεκ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 23.Joan Sastre
Δεν υπάρχει λοιπόν καμία αναλογία όσον αφορά την επιλογή / απόρριψη επαγγελματιών ποδοσφαιριστών με τα υπόλοιπα επαγγέλματα.
Δικαιότατη είναι η "απόλυσή" τους αν έτσι κρίνει ο προπονητής τους.
Δικαιότατη είναι η "απόλυσή" τους αν έτσι κρίνει ο προπονητής τους.