Η αναζήτηση βρήκε 571 εγγραφές

Return

από Guitarman
Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

περιμένω να δω με ποιόν τρόπο θα πεί ο ΑΣ στην ΠΑΕ να φύγει απο το γήπεδο...αν δεν είναι ο ιβαν αυτος που θα το χτίσει
και τι ακριβώς θα κάνει εαν η ΠΑΕ ...αρνηθεί..

To the point o Φερνάντο...

Τα βήματα είναι συγκεκριμένα: Θα σε βγάλω από την κατασκευή του γηπεδου, θα σε αναγκάσω να πας να ...
από eorptol1
Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ζω τον ΠΑΟΚ απο το 1972 τέτοιο τρύπημα δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου σε οποιοδήποτε χώρο και έχω ζήσει πολλά να είσαι σίγουρος γι'αυτό οι πρακτικές είναι άθλιες του ΑΣ ο Μυστακίδης θα κριθεί στην πορεία αν και έκανε κακή αρχή
από Guitarman
Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:22
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ζω τον ΠΑΟΚ απο το 1972 τέτοιο τρύπημα δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου σε οποιοδήποτε χώρο και έχω ζήσει πολλά να είσαι σίγουρος γι'αυτό οι πρακτικές είναι άθλιες του ΑΣ ο Μυστακίδης θα κριθεί στην πορεία αν και έκανε κακή αρχή

καλά είχαμε το πραξικόπημα στο μπάσκετ και το πραξικόπημα κατά ...
από Χωρικός
Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:41
Jump to forum
Jump to topic

Ήταν λοιπόν κάποτε ο Παντελάκης, ο δημιουργός ουσιαστικά της μεγάλης ομάδας της δεκαετίας του 70 , είχε την ομαδα πάντα πρωταγωνίστρια , νυκοκοιρεμένη , σε χρόνια που η παράγκα που γνωρίζουμε όλοι , θα φαινόταν σαν παιδικός σταθμός! Με ΠΟΚ ισχυρότατο, με Θεούς και δαίμονες απέναντί του. Καποια ...
από gervasio artigas
Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν
Ο ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ σε εποχές που τα ερασιτεχνικά σωματεία ήταν οι κυριαρχες νομικες προσωπικοτητες ηταν Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ στο αιλινικω πρωκτοσφαιρο
Νοικοκύρης, υπολογισε και το πενηνταρακι και ΠΑΟΚ πανω από ολα στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ
Τα εβαλε με την χουντα στο θεμα του ΚΟΥΔΑ, που του "κρεμασε το δελτιο" τα ...
από dimitris7777
Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:06
Jump to forum
Jump to topic

τα πράγματα είναι απλά. Το 1979 όταν έγιναν οι παε, ο Παντελάκης άφησε στον ερασιτέχνη 40% ποσοστό των μετοχών της παε. Ενώ όλες οι άλλες ομάδες είχαν αφήσει μόνο 10% στο ερασιτεχνικό σωματείο, ο Παντελάκης άφησε 40% για να είναι ο ΠΑΟΚ κατά κάποιο τρόπο "λαϊκή δημοκρατία". Η γενική συνέλευση του ...
από Cylon-4
Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:09
Jump to forum
Jump to topic

Περα απο τεραστιος παραγοντας, ηταν και Ανθρωπος, οπως το γραφω, με το Α κεφαλαιο.
Αφου δεν εκανε οικογενεια, γιατι οικογενεια του ηταν ο ΠΑΟΚ, εκανε τεραστια δωρεα με τον θανατο του στο ΑΧΕΠΑ, η οποια ανακοινωθηκε αφου ολοκληρωθηκαν τα εργα, οπως ηταν η επιθυμια του.
από Γερασίμου
Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:13
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ήταν μόνον ο μπούζας και κάποιοι σύνδεσμοι. Ήμασταν υπεύθυνοι και οι μέτοχοι που φάγαμε πολλούς παπάδες. Ο πατέρας μου κι εγώ ήμασταν από τους πρώτους που αγοράσαμε μετοχές το καλοκαίρι του '79 όταν το ποδόσφαιρο από ημιεπαγγελματικό, έγινε επαγγελματικό και οι ομάδες, ΠΑΕ. Τί αγοράσαμε δηλαδή ...
από abc_o_ karpouzas
Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:32
Jump to forum
Jump to topic

πως το είπε ...κάποιος...?

DNA ΠΑΟΚ...

κοιτάνε την ... ιστορία μας.. και απο τα γέλια κουτουλάνε τα κεφάλια τους η δεσοξυριβόζη με την αδενίνη και την θυμίνη
από eorptol1
Παρ 12 Σεπ 2025, 14:22
Jump to forum
Jump to topic

Βοθρόπολις

Ένα από τα ερωτήματα που δεχθήκαμε από φιλάθλους του ΠΑΟΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα αναφορικά με την προοπτική μίας ευρύτερης συνεργασίας της ΠΑΕ και του ερασιτέχνη, ήταν εάν έγινε συνάντηση των δύο πλευρών, σε ανώτερο επίπεδο. Δηλαδή των δύο προέδρων.

Όχι είναι η απάντηση. Δεν ...
από Cylon-4
Παρ 12 Σεπ 2025, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό ακομα και αν εχει συμβει, με βαση το καταστατικό ειναι ακυρο, εκτος αν εχουν ενημερωθει ΟΛΑ τα μερη του ΑΣ πως θα ψηφιστει η συγκεκριμενη συμφωνια, κατι που σιγουρα δεν συνεβη.

Γι αυτο κουβαλανε παντου μαζι τους την δικηγορο, για να τα κανει ολα... νομοτυπα.

Έχουν μαζί τους τη ...
από aivas19
Παρ 12 Σεπ 2025, 18:14
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί για το γήπεδο δεν θα κατέβει η Dimera αλλά ο Σαββίδης προσωπικά;

2. Οργάνωση & διαφάνεια:
Ένα project σαν το γήπεδο χρειάζεται τη δική του, καθαρή λογιστική ζωή. Πρέπει να έχει δικό του ΑΦΜ, δικούς του λογαριασμούς, δικά του έσοδα / έξοδα.
Δεν γίνεται να ανακατεύεις τα τιμολόγια του ...
από Black_Knight
Παρ 12 Σεπ 2025, 18:47
Jump to forum
Jump to topic

Maklaz Εγω δεν λεω οτι η Ευρωπαικη Επιτροπη θα του παγωσει τα assets (το οποιο παρεπιπτωντος εχει συμβει, εδω εγιναν κατασχεσεις..γιοτ, με μερικους να εχουν προσφυγει στα δικαστηρια και να εχουν δικαιωθει), ε γω λεω οτι αυτο θα επικαλεστει το προεδρειο του ΑΣ για να μην δωσει το εργο .

Και πουθενα ...
από Мир
Παρ 12 Σεπ 2025, 19:31
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχουν παγωμένα Ρωσικά κεφάλαια (230δις) κυριος στο Βέλγιο, αλλά δεν τολμάνε να τα πειράξουν από το 2022 γιατί εκτός από παράνομο βάση δικαίου(πειρατεία), θα ήταν αφορμή για μαζική αποχώρηση κεφαλαίων από το τραπεζικό μας σύστημα.
Γιατί να αφήσει ρευστό/επενδύσεις ο χ Σαουδάραβας, Κινέζος, Ινδός ...
από Мир
Παρ 12 Σεπ 2025, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

Ενταξι όχι 50εκ δεν είναι χορηγία, μιλάμε για μισό ή το 1/3 έργου αν επιβεβεωθουν τα νούμερα που ακούγονται για το κόστος κατασκευής αλλά σίγουρα μπορούν να υπάρξουν λόγοι για εμπορικές συμφωνίες μετάξι εταιριών σε ορίζοντα από 10-49 χρόνια πχ.