Η αναζήτηση βρήκε 572 εγγραφές

Return

από Guitarman
Κυρ 14 Σεπ 2025, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Γιατί είναι κάτι στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή; Σαν τι να βγει να μιλήσει για τι πράγμα; Για το ποιόν θα πάρει πεντάρι στο μπάσκετ;

Γιατι φανταζεσαι πραγματα; Ειπα εγω να βγει να μιλησει στο παραπανω σχολιο; Ρωτησα αν ειναι εξαφανισμενος. Ναι η οχι θα αρκουσε

Μα τι θα πει είναι εξαφανισμένος ...
από Montrealiotis
Πέμ 18 Σεπ 2025, 14:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αντε ρε να φύγει από δω να ησυχάσουμε. Σε 13 χρόνια πήραμε όσους τίτλους είχαμε στα προηγούμενα 87. Άσε που τα τελευταία 25 χρόνια έχουμε περισσότερους τίτλους από χάρτινη και βαζελο. Κατάντια.

Λευτεριά στον ΠΑΟΚ
από Franky
Πέμ 18 Σεπ 2025, 21:05
Jump to forum
Jump to topic

Μετά τον ξεκάθαρο εμπαιγμό στο βόλει, τις ψευτικες πληροφορίες και υποσχέσεις για παίκτες και ενίσχυση, ο ΑΣ αποδεικνύει ακόμη και σήμερα, ακόμη και μετα απο όλα όσα έχουν συμβεί οτι δεν είναι τίποτε παραπάνω απο ενα μικρό σύνολο διεφθαρμένων, ιδιοτελών, ψευτών.

Ο Ιβάν Σαββίδης επέστρεψε στη ...
από abc_o_ karpouzas
Κυρ 21 Σεπ 2025, 14:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

σταθερό το ...τρομπάρισμα...

Εικόνα
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Τρί 23 Σεπ 2025, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

Η ρήτρα έκπτωσης είναι ένας όρος σε μια σύμβαση, ο οποίος επιβάλλει την απώλεια κάποιου δικαιώματος ή περιουσιακού στοιχείου από τον συμβαλλόμενο (οφειλέτη) εάν δεν τηρήσει τις υποχρεώσεις του ή δεν συμμορφωθεί με τη βούληση του διαθέτη. Στο δίκαιο, όταν η ρήτρα έκπτωσης βρίσκεται σε σύμβαση ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Τρί 23 Σεπ 2025, 23:12
Jump to forum
Jump to topic

Παρόμοιοι όροι υπάρχουν σε όλες τις συμβάσεις.
Τμηματικές προθεσμίες που πρεπει να τηρούνται και ρήτρες που επιβάλλονται βάσει συγκεκριμένων διαδικασιών.
Ειναι λογικό, αλλά να δουμε και την περιγραφή των διαδικασιών.

Δεν διαφωνώ φίλε μου καθόλου, την ουσία εξετάζω απλά και λέω την δική μου ...
από aivas19
Τρί 23 Σεπ 2025, 23:57
Jump to forum
Jump to topic

Επειδη ο διαβολος κρυβεται συνηθως στις λεπτομερειες να περιμενουμε να δουμε ποια θα ειναι η αντιδραση της ΠΑΕ οταν λαβουν το προτεινομενο μνημονιο. Αν προταθουν τροποποιησεις, θα δεχτει να τις συζητησει ο ΑΣ ή θα απαιτησει την αποδοχη του απο την ΠΑΕ τελεσιγραφικα; Εγω εχω πολλες επιφυλαξεις ...
από Taseos
Τετ 24 Σεπ 2025, 08:05
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχομενο

Να σκέφτεται έτσι ο Α.Σ. ή να μην μπορέσει να καλύψει με ρευστότητα ο Σαββίδης;

Αν εννοείς το δεύτερο, συμφωνώ μαζί σου, βούτυρο στο ψωμί του Σαββίδη είναι αυτό.

Ο Σαββιδης δεν ξέρει τι έχει φίλε. Διαβάζεις ότι έχει 1,6 δις ( και αυτό από μια πώληση ετειριας ...
από loukas karadimos
Τετ 24 Σεπ 2025, 09:11
Jump to forum
Jump to topic

να σημειωσω απλα πως οταν λεμε οτι καποιος "εχει" 2 δις" δεν μιλαμε για ενα πακο χαρτονομισματα που κανουν 2 δις, αλλα συνηθως την αξια των οσων κατεχει στην αγορα

αυτη ειναι η φημη του και εναντι αυτης δανειζεται με καλυτερους ορους απ οτι εγω και εσεις για να κανει την επομενη επιχειρηματικη ...
από astral
Τετ 24 Σεπ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Μπράβο σας, ωραίο ξεκατίνιασμα
από GeorgiosLeeds
Τετ 24 Σεπ 2025, 11:04
Jump to forum
Jump to topic

να σημειωσω απλα πως οταν λεμε οτι καποιος "εχει" 2 δις" δεν μιλαμε για ενα πακο χαρτονομισματα που κανουν 2 δις, αλλα συνηθως την αξια των οσων κατεχει στην αγορα

αυτη ειναι η φημη του και εναντι αυτης δανειζεται με καλυτερους ορους απ οτι εγω και εσεις για να κανει την επομενη επιχειρηματικη ...
από joshua
Τετ 24 Σεπ 2025, 11:05
Jump to forum
Jump to topic

Τωρα σοβαρα θα αρχισουμε να ψαχουλευουμε πως εφτιαξε τα λεφτα του ο Μυστακιδης και ο Σαββιδης ? Δηλαδη ειμαστε τοσο αυτοκαταστροφικοι? Ανακαλυψαμε την αμερικη για το πως δημιουργουνται οι δισεκατομμυριουχοι?

Υ.Γ Προς μοντς προστατεψτε βρε λιγο την ομαδα και το σαιτ...
από loukas karadimos
Τετ 24 Σεπ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Η μεταφορά κεφαλαίων με τον τρόπο που αναφέρεται είναι χρονοβόρα και κοστοβορα. Και ναι, είναι ένας τρόπος και αυτός.

Ανέφερα ότι έχει ξεκινήσει μια προεργασία πριν μάθουμε κάτι εμείς, τώρα όποιος θέλει το προσπερνάει αυτό.

@loukas karadimos σωστά κάνεις την αναφορά γιατί κάποια παιδιά ίσως δεν ...
από Taseos
Τετ 24 Σεπ 2025, 12:15
Jump to forum
Jump to topic

Giliopoule καταλαβαίνεις ότι ο άνθρωπος έκανε τρομερό επικοινωνιακό λάθος ε; Δηλαδή πας να πάρεις ένα διαλυμένο τμήμα και υπάρχει κόσμος που σε βλέπει με μισό μάτι; Και η πλάκα είναι ότι δεν βγαίνει να το μαζέψει. Και γώ είμαι υπέρ του να μπει στο μπάσκετ και ,άμα μπορεί να κάνει και καινούργιο ...