Γιατί όταν δόθηκε στο λαό το μαχαίρι και το καρπούζι (paok tv) , ούτε την καρδιά δεν καταφέραμε να φάμε.Franky έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 00:01 Δώστε έναν λόγο, μια λογική εξήγηση για το οτι στο ΟΠΕΝ έχουν προσλάβει, δίνουν βήμα και δουλειά σε προπαγανδιστές ΑΡΔ της χάρτινης.
Μια λογική εξήγηση.
Η αναζήτηση βρήκε 791 εγγραφές
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 00:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κρίση δημιουργήθηκε τεχνητά από μια συγκεκριμένη πλευρά για ένα σκοπό. Καμία αντιπολίτευση δεν υπάρχει.
Στα υπόλοιπα για αλλαγές, ναι συμφωνώ, πρέπει να γίνουν.
Στα υπόλοιπα για αλλαγές, ναι συμφωνώ, πρέπει να γίνουν.
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 17:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ μια ερώτηση να κάνω, βασικά δύο.
Οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στο ίδιο πάνελ πως αμύνονται σε τέτοιες καταστάσεις;
Αν λοιπόν στο μεγκα και στο σκαι όπως ανέφερε ο φρανκι λεγόντουσαν τέτοια για γαύρο και πεφταθηναικο πως θα αντιδρούσαν οι αντίστοιχοι ρεπόρτερ;
Προσοχή δεν ρίχνω ...
Οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στο ίδιο πάνελ πως αμύνονται σε τέτοιες καταστάσεις;
Αν λοιπόν στο μεγκα και στο σκαι όπως ανέφερε ο φρανκι λεγόντουσαν τέτοια για γαύρο και πεφταθηναικο πως θα αντιδρούσαν οι αντίστοιχοι ρεπόρτερ;
Προσοχή δεν ρίχνω ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Καλά αυτοί εκεί κοροϊδεύουν ο ένας τον άλλο.
Από την μια μιλάνε για νέο προπονητή και από την άλλη ο προπονητής μιλάει για την νέα σεζόν.
Από την μια μιλάνε για νέο προπονητή και από την άλλη ο προπονητής μιλάει για την νέα σεζόν.
- Παρ 15 Μάιος 2026, 07:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσο άρρωστοι στην ψυχή άνθρωποι υπάρχουν;
Δηλαδή αν είχε επιλεγη για αντικαταστάτης ΚυρΚυρ θα πόσταρε περί σκακιστή ο άνθρωπος που έβγαλε 15+ χρόνια ψωμί στην πλάτη του ΛΑΟΥ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ;
Σκέφτομαι τι τρύπημα θα έπεφτε αν τελικά είχε επιλεγεί αυτός. Είναι ένα δείγμα για το τι άνθρωποι ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 08:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέλος πάντων, εντάξει!
- Παρ 15 Μάιος 2026, 18:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Εννοείται!!!
Να μου έχεις δώσει λεφτά, να μην στα δίνω στο χρονικό περιθώριο που ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑ ΔΩΣΩ, και αν μου τα ζητήσεις είσαι γύφτος και δεν σου απαντώ για να μην μαλώσουμε και χαλάσουμε την ενότητα μας.
Καταλαβαίνετε τι διαβάζουμε;
Να μου έχεις δώσει λεφτά, να μην στα δίνω στο χρονικό περιθώριο που ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑ ΔΩΣΩ, και αν μου τα ζητήσεις είσαι γύφτος και δεν σου απαντώ για να μην μαλώσουμε και χαλάσουμε την ενότητα μας.
Καταλαβαίνετε τι διαβάζουμε;
- Παρ 15 Μάιος 2026, 19:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το νομικό κομμάτι το διάβασες; Τα περί ενότητας μαλακία είναι συμφωνώ.
Εννοείται!!!
:lol ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 19:17
- Jump to forum
- Jump to topic
ΟΚ, το ανυπόγραφο άρθρο δεν έχει αξιοπιστία.
Μπορεί να γίνει συζήτηση όμως με την υπόθεση ότι δεν τα βγάζει από την κούτρα του κάποιος ότι έγινε δικαστήριο για διαταγές πληρωμής και κατέπεσαν...έχει μια κάποια λογική βάση. Δε ξέρουμε αν είναι αλήθεια, αλλά όχι ότι δεν έχει πιθανότητα να συμβαίνει ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 19:51
- Jump to forum
- Jump to topic
κάποιοι ξέρετε καλά τα νομικά ζητήματα.
Αναρωτιέμαι τι ακριβώς κυνηγάει ο ΙΒΑΝ μέσω εταιριών του κατά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Δηλαδή ΠΩΣ θα εισπράξεις όταν ο άλλος δε σε πληρώνει;
πως θα γίνει εκτελεστή μια πιθανή κερδισμένη απόφαση Διαταγής Πληρωμής;
ποιο το επόμενό σου βήμα; δεσμεύεις περιουσιακά ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 17/05 19:30 Cosmote Sports 3 HD
Σε χειραψία περισσότερη δύναμη βάζουμε από ότι αυτό !!!