Τι παίχτηκε; Έχω χάσει πολλά επεισόδια.
Από τον Κύριο Πανάκα
ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ
ΝΕΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΠΑΟΚ
Μάθαμε τον μπασκετικό ΠΑΟΚ από τον Νίκο Βεζυρτζή που είναι ο πρόεδρος της καρδιάς μας,
από τον Βασίλη Οικονομιδη, από τον Θανάση Κατσαρή, από τους Κόπτηδες το Γάκη και ...
Η αναζήτηση βρήκε 791 εγγραφές
- Τρί 10 Μαρ 2026, 17:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Φυσικά, δίκιο έχετε, η ΓΣ δεν μπορεί να μεταμορφωθεί σε συνέντευξη τύπου από τον οποιοδήποτε, αλλά ερωτήσεις μεταξύ μετοχών γιατί δεν επιτρέπονται;
Ορίζονται από το πόσες μετοχές έχει ο καθένας άρα και δικαιώματα;
Ορίζονται από το πόσες μετοχές έχει ο καθένας άρα και δικαιώματα;
- Πέμ 12 Μαρ 2026, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Σε μια σωστή οργανωμένη χώρα, θα γινόταν το Καυτανζόγλειο από την πολιτεία με τα στάνταρ που θέτει η uefa και θα όριζε ένα Χ ενοίκιο, όχι κατά το δοκούν.
Εδώ, περιμένει η πολιτεία να δει ποια ομάδα θα παίζει και ανάλογα πράττει. Εγώ δίνω τόσα, εσύ αφού θέλεις προδιαγραφές δώσε τόσα.
Τι ψάχνω να βρω ...
Εδώ, περιμένει η πολιτεία να δει ποια ομάδα θα παίζει και ανάλογα πράττει. Εγώ δίνω τόσα, εσύ αφού θέλεις προδιαγραφές δώσε τόσα.
Τι ψάχνω να βρω ...
- Παρ 13 Μαρ 2026, 11:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Σε μια σωστή οργανωμένη χώρα, θα γινόταν το Καυτανζόγλειο από την πολιτεία με τα στάνταρ που θέτει η uefa και θα όριζε ένα Χ ενοίκιο, όχι κατά το δοκούν.
Τι ψάχνω να ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 12:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Περίμενα και ακόμα περιμένω, απέχοντας συνειδητά από κάθε είδους πράξεις ή τυπάκια που βρωμιζουν την καθημερινότητα μας, την ζωή μας, τις οικογένειες μας, την ομάδα μας, τα πάντα μας.
Σε πρώτη ανάγνωση, ενας άνθρωπος σκότωσε έναν άλλο άνθρωπο, εγώ σκουπίδι δεν θα γίνω εργαλειοποιώντας και βάζοντας ...
Σε πρώτη ανάγνωση, ενας άνθρωπος σκότωσε έναν άλλο άνθρωπο, εγώ σκουπίδι δεν θα γίνω εργαλειοποιώντας και βάζοντας ...
- Δευ 16 Μαρ 2026, 00:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Λιβαδειά 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Unpopular opinion.
Δεν έχει κανένας οπαδός το δικαίωμα να διώχνει τον οποιοδήποτε από το γήπεδο. Για αυτά είναι υπεύθυνοι άλλοι. Αυτοί δηλαδή που πέταξαν έξω το δίδυμο και τον όμιλο.
Όποιος έχει παράπονο γιατί κάτι, ξέρει ακριβώς που και πώς να το εκφράσει και όχι να κάνουν μπούκα και να ρωτάνε ...
Δεν έχει κανένας οπαδός το δικαίωμα να διώχνει τον οποιοδήποτε από το γήπεδο. Για αυτά είναι υπεύθυνοι άλλοι. Αυτοί δηλαδή που πέταξαν έξω το δίδυμο και τον όμιλο.
Όποιος έχει παράπονο γιατί κάτι, ξέρει ακριβώς που και πώς να το εκφράσει και όχι να κάνουν μπούκα και να ρωτάνε ...
- Δευ 16 Μαρ 2026, 19:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Κανείς δεν είπε ότι είναι σημαντικοί οι δημοσιογράφοι. Αν πρόσεξες έγραψα ότι αν ήμουν στο γήπεδο ίσως να έκανα το ίδιο. Πήγαινε βρες τους εκτός γηπέδου. Κάνε διαμαρτυρία έξω από τα ράδια, δε ξέρουμε που βρίσκονται; Επίσης, επειδή η χάρτινη έκανε κάτι ανάλογο δε σημαίνει ότι θα τιμωρηθείς κι ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Οι κόποι και το πείσμα σου Γιάννη!
Δεν τα παράτησες στιγμή, ακόμα και όταν έπεσες κάτω 4 φορές( 3 τραυματισμοί + 1 απώλεια) ξανά-σηκώθηκες και κάθε φορά γυρνούσες πιο δυνατός.
Όταν γυρνούσαν πάνω από το κεφάλι σου παχιά λόγια για Τουρκιες κ.ά., δήλωνες ότι θα μείνεις στον ΠΑΟΚ και θα παλέψεις για ...
Δεν τα παράτησες στιγμή, ακόμα και όταν έπεσες κάτω 4 φορές( 3 τραυματισμοί + 1 απώλεια) ξανά-σηκώθηκες και κάθε φορά γυρνούσες πιο δυνατός.
Όταν γυρνούσαν πάνω από το κεφάλι σου παχιά λόγια για Τουρκιες κ.ά., δήλωνες ότι θα μείνεις στον ΠΑΟΚ και θα παλέψεις για ...
- Κυρ 22 Μαρ 2026, 19:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βόλος ΝΠΣ - ΠΑΟΚ 22/03 - 19:00 Cosmote Sports 3 HD
Τι γλέντι ήταν αυτό ???
Γκοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλ

Γκοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλ
- Δευ 20 Απρ 2026, 12:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Τι έγινε ρε νεόπλουτοι; Βγήκε η ψείρα στον γιακά και θέλουμε να τα (ανά)τιναξουμε όλα στον αέρα;
27 πέρυσι, καμία 20αρα φέτος, αλλά δεν ενημερώθηκε ο Κώστας ο Γιάννης και ο Χρήστος με προσωπικό email και sms για το αν ο Σαββίδης ασχολείται με την ομάδα ή την έχει παρατημένη.
ΟΧΙ !!! Ταμπέλες δεν ...
27 πέρυσι, καμία 20αρα φέτος, αλλά δεν ενημερώθηκε ο Κώστας ο Γιάννης και ο Χρήστος με προσωπικό email και sms για το αν ο Σαββίδης ασχολείται με την ομάδα ή την έχει παρατημένη.
ΟΧΙ !!! Ταμπέλες δεν ...
- Τρί 21 Απρ 2026, 19:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Κι έτσι από περιέργεια έκατσα και έψαξα πόσο κάνει ένα ελικόπτερο. Λέει 2-3 εκατομμύρια.
Πόσα τέτοια έχει φέρει ο Ιβαν στον ΠΑΟΚ;
Μας έχει κάνει αυτή η καψούρα:
Να βαράμε χιλιόμετρα.
Να χάνουμε τα λογικά μας.
Να νευριαζουμε.
Να χαιρόμαστε.
Να κλαίμε.
Να θέλουμε να τα σπάσουμε όλα
Να ...
- Τετ 22 Απρ 2026, 07:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Δεν υπάρχουν 6-7 για τον Γιακουμάκη.
Το είχα γράψει και παλιότερα, η ρήτρα είναι 5εκ δολάρια , δηλαδή λίγο πάνω από 4εκ ευρώ , θα το ανακαλύψουν οι αρδ άραγε ή πάλι θα πετάνε άστοχα άρθρα;
Όπως και να έχει, πρέπει να μείνει.
https://vamoscruzazul.bolavip.com/mercado-de-pases/que-debe-lograr ...
Το είχα γράψει και παλιότερα, η ρήτρα είναι 5εκ δολάρια , δηλαδή λίγο πάνω από 4εκ ευρώ , θα το ανακαλύψουν οι αρδ άραγε ή πάλι θα πετάνε άστοχα άρθρα;
Όπως και να έχει, πρέπει να μείνει.
https://vamoscruzazul.bolavip.com/mercado-de-pases/que-debe-lograr ...
- Τετ 22 Απρ 2026, 11:28
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 25 Απρ 2026, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1
Ο άλλος 10 λεπτά κάτω και σηκώνεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα
- Σάβ 25 Απρ 2026, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1