Η αναζήτηση βρήκε 795 εγγραφές
- Τετ 29 Απρ 2026, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Θεωρώ ότι η περίοδος Ιβάν στον ΠΑΟΚ μπαίνει σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι. Η απόπειρα "πραξικοπήματος" που έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι, ούτε τυχαία ήταν ως προς το timing ούτε προς την έκβασή της.
Ο Ιβάν με όλο αυτό που έγινε αναγκάστηκε να προχωρήσει σε εξαγγελίες για το γήπεδο και να ...
- Τετ 29 Απρ 2026, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Κοιταξε, σε πολλούς δεν ήταν της αισθητικής τους ο Σαββιδης αλλά δεν είχαν και εναλλακτική, οπότε τι να κάνουν τον ανεχόταν. Τώρα όμως εμφανίστηκε ο ευρωπαίος Μυστακίδης οπότε τέλος η ανοχή. Άσε που στα σοσιαλ και εδώ, ο «τελευταίος» έχει τουλάχιστον ένα mba και ξέρει ότι οι σοβιετικού τύπου ...
- Τετ 29 Απρ 2026, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Φίλε maklaz προφανώς και δεν πιστεύει κανένας ότι είναι μπατιρης. Διαθέτει πόσες κερδοφόρες επιχειρήσεις και προφανώς μαξιλαράκια. Άλλο αυτό και άλλο το ότι πλέον είναι πιο "μαζεμένος". Προσωπικά έχω πάρε δώσε με εταιρεία του και ξέρω ότι πρότζεκτ που ήταν επί ταπητος μπήκαν στον πάγο. Και δεν ...
- Πέμ 30 Απρ 2026, 20:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Δεν υφίσταται Τσαπρας όσο έχεις Κένι - Σάντσες, πόσο μάλλον όταν δίνεις και 3.5 εκ. Γέμισε αυτή η θέση τέλος.
Τώρα αυτά τα περί στόπερ τα θεωρώ αστεία. Δηλαδή να στείλω τον Τσαπρα στα στόπερ αντί να πάω να αγοράσω ένα βαρβάτο για την θέση αυτή και μετά να καθόμαστε να βρίζουμε πάλι που δεν κάνουν ...
Τώρα αυτά τα περί στόπερ τα θεωρώ αστεία. Δηλαδή να στείλω τον Τσαπρα στα στόπερ αντί να πάω να αγοράσω ένα βαρβάτο για την θέση αυτή και μετά να καθόμαστε να βρίζουμε πάλι που δεν κάνουν ...
- Παρ 01 Μάιος 2026, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Ε ρε είπαμε αυτά. Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι εκτός των θεμάτων του ο Σαββιδης, εδρεύει σε πόλη στα σύνορα με Ουκρανία. Το μέγεθος του είναι τεράστιο. Το 1,6 στο Forbes είναι η γνώση που έχουν τα δυτικά μέσα από την αγοροπωλησία των τσιγάρων στους Ιάπωνες. Ένας νορμαλ άνθρωπος θα ελεγ οτι όταν ...
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ολυμπιακός Κυριακή 03/05 19:00 Novasports Prime
Βγάλαμε παίκτες μπροστά, πάτησαν περιοχή και μπήκε γκολ.
Ε τι σκατά δεν καταλαβαίνετε και χαροπαλευετε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.
Ένας να βάλει φωνές, να μιλήσει, να τονώσει, κάτι ρε πούστη μου!
Ε τι σκατά δεν καταλαβαίνετε και χαροπαλευετε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.
Ένας να βάλει φωνές, να μιλήσει, να τονώσει, κάτι ρε πούστη μου!
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Ο @Psaras παιδιά, αυτός κάνει τα + - .
- Δευ 04 Μάιος 2026, 14:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
.......
Αρα αφου εχουν αποφασισει το μοντελο στο οποιο θα πατησουν πανω, Εγω θα ηθελα προσωπικα ειδικα στο αθλητικο και αγωνιστικο κομματι, με το που τελειωσει η σεζον πριν ξεκινησει οτιδηποτε αλλο να μαθουμε ποιος θα ειναι ο Αθλητικος διευθυντης ποιος θα ειναι ο Τεχνικος διευθυντης και οχι απλα ...
- Δευ 04 Μάιος 2026, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας και είναι στις αρμοδιότητες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να αναφέρουμε επίσης ότι χρήζει ανανέωσης η σελίδα https://store.paokfc.gr/gr/ .
Μπήκα να παραγγείλω κάνα δυο μπλουζάκια και ένα δώρο και θυμήθηκα εποχές msn και yahoo.
Άντε παλικάρια μου, δεν είναι κάτι δύσκολο. Εκσυγχρονισμό είπαμε.
Μπήκα να παραγγείλω κάνα δυο μπλουζάκια και ένα δώρο και θυμήθηκα εποχές msn και yahoo.
Άντε παλικάρια μου, δεν είναι κάτι δύσκολο. Εκσυγχρονισμό είπαμε.
- Τρί 05 Μάιος 2026, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
embuji κάνεις άλμα λογικής με αυτό το σκεπτικό και είμαι βέβαιος πως ο sn0ufel4 δεν κάνει την αναφορά για να γίνει σύγκριση 1:1. Ο Equalizer έχει δώσει την απάντηση ήδη.
Δεν μπορούμε να φτάσουμε στις "δικαιολογίες" για τουρίστες, διαφημιστικά και το ποσό εμπορική είναι η κάθε πόλη αν πρώτα εμείς ...
Δεν μπορούμε να φτάσουμε στις "δικαιολογίες" για τουρίστες, διαφημιστικά και το ποσό εμπορική είναι η κάθε πόλη αν πρώτα εμείς ...
- Τρί 05 Μάιος 2026, 10:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ευκαιριακό όμως, ευκαιριακά σου ανεβάζει και τα νούμερα. Καμία εταιρεία δεν μπορεί να βασιστεί σε ευκαιριακούς παράγοντες, είναι μέγα λάθος.
Χρειάζεσαι μια σταθερά και πάνω σε αυτήν να μπορέσεις να χτίσεις.
Την μόνη δικαιολογία που δίνω στον κόσμο είναι κάτι που παρατήρησα και εγώ.
Βγήκα βόλτα ...
Χρειάζεσαι μια σταθερά και πάνω σε αυτήν να μπορέσεις να χτίσεις.
Την μόνη δικαιολογία που δίνω στον κόσμο είναι κάτι που παρατήρησα και εγώ.
Βγήκα βόλτα ...
- Τρί 05 Μάιος 2026, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ώπα ώπα παιδιά, δεν είναι τόσο απλά όλα!
Το "μειώνω τιμή = πουλάω διπλάσια" είναι μύθος σε προϊόντα ταυτότητας.
Σε αυτά η ζήτηση δεν καθορίζεται από την τιμή, αλλά από το αν ο κόσμος καίγεται για την ομάδα εκείνη τη στιγμή, αν το σχέδιο αρέσει και αν υπάρχει αφορμή.
Η αναφορά του gika για την ...
Το "μειώνω τιμή = πουλάω διπλάσια" είναι μύθος σε προϊόντα ταυτότητας.
Σε αυτά η ζήτηση δεν καθορίζεται από την τιμή, αλλά από το αν ο κόσμος καίγεται για την ομάδα εκείνη τη στιγμή, αν το σχέδιο αρέσει και αν υπάρχει αφορμή.
Η αναφορά του gika για την ...
- Τρί 05 Μάιος 2026, 20:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιάσονας πολύ ωραίος ρε φίλε , με ακόμα πιο ωραίες λέξεις - κλειδιά.
Η αναγέννηση ολοκλήρου του οργανισμού ΠΑΟΚ και όχι μόνο της ΠΑΕ μπορεί να γίνει αύριο αν θέλουν.
Μπορούν να δημιουργήσουν απέραντη καύλα στον ΠΑΟΚΤΣΗ αν κάτσουν όλοι στο ίδιο τραπέζι, ξέρετε ποιους εννοώ, και όταν λέω όλοι εννοώ ...
Η αναγέννηση ολοκλήρου του οργανισμού ΠΑΟΚ και όχι μόνο της ΠΑΕ μπορεί να γίνει αύριο αν θέλουν.
Μπορούν να δημιουργήσουν απέραντη καύλα στον ΠΑΟΚΤΣΗ αν κάτσουν όλοι στο ίδιο τραπέζι, ξέρετε ποιους εννοώ, και όταν λέω όλοι εννοώ ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οσφπ - ΠΑΟΚ Κυρ. 10/5 19:30 Cosmote Sport 3
Να έτσι, στα κρύα θα το φάνε.
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οσφπ - ΠΑΟΚ Κυρ. 10/5 19:30 Cosmote Sport 3
Το σουτ του Ντελια έχει περισσότερα Ρίπλεϊ από το γκολ του.
Αδέκαστη κοσμοτε
Αδέκαστη κοσμοτε