Θα ήμουν χαρούμενος αν ακούγαμε από τον Ιανουάριο, ότι γίνονται συζητήσεις με τον ίδιο αλλά και την ομάδα του, έτσι ώστε να βρεθεί φόρμουλα να τον κρατήσουμε με ένα 2+1 ας πούμε.
Δεν θα πρέπει να επαναληφθούν παθογένειες τύπου κρεμτσικ, μισιτς. Έχει μπει στο κλίμα της ομάδας, του προπονητή, της ...
Η αναζήτηση βρήκε 747 εγγραφές
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 10:41
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 05 Δεκ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Εκανα μια βολτα απο τα σοσιαλ για να δω τι λενε για το ξεφτιλικι του ΣΕΦ και πραγματικα μετα απο κανα δεκαλεπτο που διαβαζα ποστ απο γαυροβαζελους ενιωσα οτι μειωθηκε αισθητα το IQ μου. Ειμαστε σιγουροι οτι θελουμε να μπλεξουμε με αυτες τις αμοιβαδες;
Μια χαρά, τους αφήνεις να τρώγονται μεταξύ ...
- Κυρ 07 Δεκ 2025, 21:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Οαρης 7/12 19:30 NovaSports
Βγήκε ο Γιακουμάκης και δεν μπορούμε να σπάσουμε την μπάλα στην επίθεση. Δεν με ενοχλεί ο Μύθου, μια χαρά είναι το παλικάρι, προτιμώ να τον χτίζω παρά να βλέπω τον νωχελικό Τσαλοφ.
- Δευ 08 Δεκ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κάρτα Φιλάθλου
508 Resource limit, στην σελίδα acpaok.gr .scarsick έγραψε: Κυρ 07 Δεκ 2025, 22:47 Μιας και το επόμενο εντός είναι σε 14 μέρες καλό θα ήταν να πουν άμεσα ποια είναι η διαδικασία έκδοσης, εκτός αν νομίζουν ότι μπορούν να εξυπηρετήσουν καμιά 10κ τηλεφωνήματα/μέιλ σε τόσες λίγες μέρες.
Μάγος είσαι ;;;
- Δευ 08 Δεκ 2025, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Σήμερα βάζουν φωτογραφία οι σκωληξ το μηρό του Ρόουζ για την σκαριά από τον Ιβανουσετς. Αυτοί εχθές δεν επέμεναν όλη μέρα και σε όλους τους τόνους ότι ήταν στην κοιλιά??? Και μία άλλη ερώτηση. Ο Ρόουζ ασπρισε?? Αυτό το πόδι δεν μοιάζει με μελαμψου παιδιού. Just saying. Τροφή για σκέψη ή ξεφτίλα ...
- Τρί 09 Δεκ 2025, 16:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Τι πράμα είναι αυτό ρε π0υ$τη μου !!!
Ανεβαίνει ο Μιχα, τραυματισμός.
Ανεβαίνει ο Ντελιας, τραυματισμός.
Ανεβαίνει ο Γιακουμάκης, τραυματισμός.
Πόσο ΠΑΟΚ το όλο σκηνικό!
Περαστικά παλίκαρε.
Ανεβαίνει ο Μιχα, τραυματισμός.
Ανεβαίνει ο Ντελιας, τραυματισμός.
Ανεβαίνει ο Γιακουμάκης, τραυματισμός.
Πόσο ΠΑΟΚ το όλο σκηνικό!
Περαστικά παλίκαρε.
- Τετ 10 Δεκ 2025, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Εγώ δεν έχω καταλάβει, το άρθρο είναι γραμμένο από τους ίδιους που αναφέρονται μέσα για τους ίδιους και κάνουν κριτική στους ίδιους;
Μια σαλάτα απόψεων(;) πεταμένα χύμα μέσα ΚΑΕ, ΠΑΕ, Μυστακίδης, Σαββίδης όλα μέσα.
Στο περιθώριο όμως των εξελίξεων με την πρώτη επίσημη παρουσία του Μυστακίδη ...
Μια σαλάτα απόψεων(;) πεταμένα χύμα μέσα ΚΑΕ, ΠΑΕ, Μυστακίδης, Σαββίδης όλα μέσα.
Στο περιθώριο όμως των εξελίξεων με την πρώτη επίσημη παρουσία του Μυστακίδη ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ 3-3 MVP, Σχόλια και Παραλειπόμενα
Φάουλ του Καμαρά δεν υπάρχει.
Στο φάουλ ο παίχτης που είναι οφσάιντ επηρεάζει την φάση.

Στο φάουλ ο παίχτης που είναι οφσάιντ επηρεάζει την φάση.

- Σάβ 13 Δεκ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Μας φάγατε το κεφάλι.
Και τι είναι αυτά τα πράγματα.
Και πληρώσαμε τόσα λεφτά.
Και θα έρθει όταν ο ΠΑΟΚ ίσως είναι εκτός στόχων.
Και αν τραυματιστεί τι θα γίνει.
Και τον πήραμε με 48 άτοκες.
Και μας κοροϊδεύουν.
Και κάτσε μην είναι παραμύθι.
Και ίσως παίξει καλά και πουληθεί πριν έρθει.
Και και ...
Και τι είναι αυτά τα πράγματα.
Και πληρώσαμε τόσα λεφτά.
Και θα έρθει όταν ο ΠΑΟΚ ίσως είναι εκτός στόχων.
Και αν τραυματιστεί τι θα γίνει.
Και τον πήραμε με 48 άτοκες.
Και μας κοροϊδεύουν.
Και κάτσε μην είναι παραμύθι.
Και ίσως παίξει καλά και πουληθεί πριν έρθει.
Και και ...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 17:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Θέλω να πιστεύω πως η περίπτωση Γερεμέγιεφ έχει να κάνει με την άμεση αποχώρηση του Τσαλοφ μετά και τις γνωστές δηλώσεις, μιας και ο παίχτης δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποδεχθεί το ρόλο της "ρεζέρβας"
Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ο φορ που θέλουν ώστε να κάνει την διαφορά ή έστω να είναι ισάξιος ...
Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ο φορ που θέλουν ώστε να κάνει την διαφορά ή έστω να είναι ισάξιος ...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ίδιο μάνατζερ με Κωστή έχει, μάλιστα μάλιστα.
- Τετ 17 Δεκ 2025, 11:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Για εμένα το timing της διαρροής μου βρωμάει, γιατί πριν το ματς με τη ζέλα να ανακοινωθει η συμφωνία;
Σωστός!
Η διαρροή βγήκε από την πλευρά του βαζελου, όλως τυχαίως λίγες ημέρες πριν το μεταξύ μας παιχνίδι.
Γνωστές οι πούστηκες τακτικές τους εδώ και χρόνια. Και από ότι φαίνεται μια χαρά ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 11:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή μουφα είναι; Δεν τον κλείσαμε τον παίχτη;
Και καλα ο βαζελος ειναι στηςπου κτλ, εμείς που σκοτωνομαστε για το γερεμεγιεφ τι είμαστε;
Δεν είπα αυτό φίλε black, απλά κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους βλέποντας όλα αυτά τις τελευταίες ώρες.
Κακό αποτέλεσμα με Μπραν, Λουντο, Ατρόμητο και μπαμ ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΜΑΡΚΟ 17/12 20:00, COSMOTESPORTS
Θα δανείσουμε τον δανεικό στην ομάδα που πήραμε δανεικό τον Γιακουμάκη για να επεκτείνουμε τον δανεισμό του.
- Τετ 17 Δεκ 2025, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΜΑΡΚΟ 17/12 20:00, COSMOTESPORTS
Ο Τσαλοφ σήμερα θα πληρώσει όλα τα ΠΑΟΚτσακια που φόρτωσαν το οβερ 3.5 με το δώρο Χριστουγέννων.