Μια χαρά έκατσαν στο ίδιο τραπέζι να συζητήσουν από κοινού, μια χαρά έγινε διόρθωση για τα περισσότερα μέτρα που ζήτησε ο ερασιτέχνης.
Μετά όμως, τι έγινε;
Η αναζήτηση βρήκε 278 εγγραφές
- Τετ 10 Σεπ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Και οι μουγκοί θα μιλήσουν σε λίγο.
Αναφορικά με ανυπόστατα δημοσιεύματα που αφορούν υποτιθέμενη «μυστική» συνάντηση μελών του Α.Σ. ΠΑΟΚ με ανθρώπους του Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ ενημερώνει πως μετά από αίτημα της πλευράς του Αριστοτέλη Μυστακίδη, μέλη της διοίκησης του ...
Αναφορικά με ανυπόστατα δημοσιεύματα που αφορούν υποτιθέμενη «μυστική» συνάντηση μελών του Α.Σ. ΠΑΟΚ με ανθρώπους του Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ ενημερώνει πως μετά από αίτημα της πλευράς του Αριστοτέλη Μυστακίδη, μέλη της διοίκησης του ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 09:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν έβγαιναν τα δημοσιεύματα, θα έβγαιναν να το πούνε;
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Η είδηση για το ραντεβού επιβεβαιώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, αφού πρώτα έκαναν την εμφάνισή τους δημοσιεύματα που την έφεραν στο φως, με τον ΑΣ να υποστηρίζει μέσω ανακοίνωσης πως κεντρικό θέμα ήταν το τμήμα βόλεϊ .
Όπως διαβάσατε μέσα από το PAOK24, το ραντεβού αυτό βέβαια ήταν… άγνωστο για τα ...
Όπως διαβάσατε μέσα από το PAOK24, το ραντεβού αυτό βέβαια ήταν… άγνωστο για τα ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι ενδεικτικό, πως ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ, Κώστας Παϊσιάδης δε γνώριζε τίποτα για το ραντεβού
Aυτός έπρεπε να ΦΥΓΕΙ ΧΘΕΣ.
Αυτός έδιωξε όλους τους Χορηγούς, Αυτός έδιωχνε προπονητές και κατέστρεφε τις ομάδες Πρωταθλητισμού,
Αυτός έδιωχνε και τις επενδύσεις του Ιβάν στο βόλεϊ ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειλικρινά εντελώς τυχαία κοιτάξτε ανάρτηση που βρήκα στο τοπικ του ΑΣ γύρω στη σελίδα 22 από το 2009!!!!
Το 2009 υπήρχε αναρτημένο το καταστατικό του συλλόγου... τώρα μάλλον γυρίσαμε στην εποχή των τροφοσυλλεκτων και δεν έχουμε ίντερνετς στη σπηλιά...
Προφανώς και δυστυχώς το λινκ είναι κενό ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
To 2013 υπήρχε και στο επίσημο σαιτ του ΑΣ. Τα λινκ δεν δουλευουν δυστυχως.
https://web.archive.org/web/20130726142230/http://acpaok.gr/?page_id=34
@Maklaz δεν ανεβάζεις κανα λινκ;
Τελευταία φορά που υπήρξε το καταστατικό ανεβασμένο ήταν στις 04 Οκτωβρίου του 2012 και είναι αυτό με ημερομηνία ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 15:47
- Jump to forum
- Jump to topic
@Guitarman ακριβώς.
Επίσης επειδή τυγχάνει να έχω πολύ καλούς φίλους, μπήκα στο σύστημα, αλλά όπως είναι λογικό δεν μπορείς να δεις αρχεία άλλων όσο και να "έπαιξα" με τα url.
Επίσης επειδή τυγχάνει να έχω πολύ καλούς φίλους, μπήκα στο σύστημα, αλλά όπως είναι λογικό δεν μπορείς να δεις αρχεία άλλων όσο και να "έπαιξα" με τα url.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα δεν υπάρχει καμία πρόταση, πρόθεση υπάρχει.
Όταν θα είναι έτοιμα όλα γύρω τους τότε θα υπάρξει και η πρόταση.
Μέχρι τότε απλά πέφτει μαγείρεμα.
Όταν θα είναι έτοιμα όλα γύρω τους τότε θα υπάρξει και η πρόταση.
Μέχρι τότε απλά πέφτει μαγείρεμα.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι dev, ναι πασάκα μου, δηλαδή θα θέλω εγώ να κάνω χορηγία ένα μεγάλο ποσό και θα έρθουν να με βρούνε αυτοί αντί να πάω εγώ στα γραφεία τους.
Έτσι και αλλιώς αυτό έκαναν κάθε φορά για όλους τους χορηγούς. Πήγαιναν να τους βρούνε οι ίδιοι. Παραδείγματα άπειρα.
Δίκιο έχεις.
Έτσι και αλλιώς αυτό έκαναν κάθε φορά για όλους τους χορηγούς. Πήγαιναν να τους βρούνε οι ίδιοι. Παραδείγματα άπειρα.
Δίκιο έχεις.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:00
- Jump to forum
- Jump to topic
συγνωμη αλλα εγω ειμαι ΠΑΟΚ και στο μπασκετ και στο βολει και στη μπαλα .
μπασκετ και βολει ακουω καλα νεα και στη μπαλα δεν θα πεθανουμε ειναι η αληθεια χωρις φορ .
εσυ γιατι δεν εισαι χαρουμενος εορπολτ?
Προσεχώς μην ξεχάσεις να μας πεις ότι είσαι ΠΑΟΚ και στο χάντμπολ, με μια νέα χορηγία ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως αν ήμουν Σαββίδης, και τώρα να είχα εγγυητική δεν θα τους την έδινα.
Στις 30/12/25, θα την εμφάνιζα και αφού ο Μυστακίδης έχει ταΐσει... μπερδεύτηκα, και αφού ο Μυστακίδης έχει δώσει χορηγίες σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ.
Να δούμε μετά τι εξηγήσεις θα δώσουν στον μεγάλο χορηγό τους όλοι ...
Στις 30/12/25, θα την εμφάνιζα και αφού ο Μυστακίδης έχει ταΐσει... μπερδεύτηκα, και αφού ο Μυστακίδης έχει δώσει χορηγίες σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ.
Να δούμε μετά τι εξηγήσεις θα δώσουν στον μεγάλο χορηγό τους όλοι ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Σας ευχαριστούμε όλους εσάς, τους μεγαλύτερους, που μας ταξιδεύετε σε εκείνες τις εποχές.
Να ξέρετε πως σας αγαπάμε και σας εκτιμάμε λίγο παραπάνω όπως και να το κάνουμε.
Να ξέρετε πως σας αγαπάμε και σας εκτιμάμε λίγο παραπάνω όπως και να το κάνουμε.
- Παρ 12 Σεπ 2025, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιστευω ακραδαντα οτι η συμφωνια ανεγερσης της νεας τουμπας, εχει ηδη υπογραφει μεταξυ θεσσαλονικεα και
cASh ΠΑΟΚ
Αυτό ακομα και αν εχει συμβει, με βαση το καταστατικό ειναι ακυρο, εκτος αν εχουν ενημερωθει ΟΛΑ τα μερη του ΑΣ πως θα ψηφιστει η συγκεκριμενη συμφωνια, κατι που σιγουρα δεν ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ολοι εχουν εδω μεσα ενα σενάριο για το κακό ** μυστακιδη , αφού ο ιβαν εχει τον έλεγχο να κανει το γηπεδο κ αφού το θελει γιατι σκατε? Ρίχνει το χρημα κ τους κλείνει τα στόματα. Απλα κ ομορφα , ολα τα αλλα τωρα ειναι αρλουμπες
Γιατί φίλε μου west έχετε κοντή μνήμη.
Όταν δεν υπήρχε το πρόβλημα ...