Η αναζήτηση βρήκε 278 εγγραφές

Return

από Maklaz
Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Εγώ ας παρεξηγηθώ δεν έχω πρόβλημα.

Μέσα σε λίγες ώρες έχετε καταρρίψει τα πάντα. Δεν έχει κανείς μας ιδέα τι έχει συζητηθεί και τι έχουν ζητήσει από τον Χατζόπουλο, αλλά ταυτόχρονα όλοι έχετε βγάλει συμπέρασμα ότι ο Χατζόπουλος λέει μπαρουφες, εσείς οι ίδιοι που τον αποθεώναται για πιθανή πώληση ...
από Maklaz
Κυρ 07 Σεπ 2025, 01:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚτσήδικο ..ΑΙ!

Να ξέρεις πως όλα τα μοντέλα έχουν Cut knowledge και πως αν δεν τα δώσεις εντολή να ψάξουν στο ίντερνετ, θα κάνουν ένα run στην εσωτερική τους γνώση.

Για all in one πραγματακια το gpt είναι μια χαρά.

Για κώδικα, αναλύσεις, δεδομένα μπαίνεις claude , επιλέγεις το sonnet 4 του ζητάς να κάνει ...
από Maklaz
Κυρ 07 Σεπ 2025, 09:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Όχι, navigator11 , πλέον δεν είναι ο οποιοσδήποτε, δεν μπορεί να σχολιάζει με αυτό το ύφος, η δουλειά για την οποία επιλέχθηκε, συγχώρεσε με αλλά δεν του "επιτρέπει' να το κάνει με αυτόν τον τρόπο.
Έχεις δει κάτι ανάλογο εσύ εκτός από τους εκπροσώπους τύπου;

Η δουλειά που έχει κληθεί να κάνει ...
από Maklaz
Κυρ 07 Σεπ 2025, 10:09
Jump to forum
Jump to topic

Είναι πάντως άξιο απορίας η επιτροπή του ΑΣ να μην έχει έστω και συμβολικά μέσα 2 άτομα από την ΠΑΕ τα οποία θα μπορούν άμεσα να λύσουν απορίες, να δείξουν έγγραφα και ότι άλλο χρειάζεται, έστω και επικοινωνιακά θα έδειχναν ότι δίνουν πραγματική προτεραιότητα.
Τουλάχιστον τότε θα είχαμε την ...
από Maklaz
Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚτσήδικο ..ΑΙ!

Guitarman , ξέχασα να σου αναφέρω και ένα νέο μοντέλο για δημιουργία εικόνων.

Μέσα από το Google studio επιλέγεις το νέο μοντέλο Nano Banana και μπορείς να φτιάχνεις εικόνες.

Το "μυστικό" είναι να δώσεις σωστό prompt, σε αυτό για να μην σπας το κεφάλι σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το gpt ...
από Maklaz
Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:05
Jump to forum
Jump to topic

Έχετε καταλάβει άραγε ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι 2 διαφορετικά "μαγαζιά";
Προφανώς και πρέπει να υπάρχει καλή σχέση μεταξύ τους, αλλά δεν μπορεί οι εξελίξεις του ενός να επηρεάζουν τον άλλον.

Εγώ είμαι υπέρ της αγοράς από Μυστακίδη, όπως και οποιαδήποτε επιφανή επιχειρηματία που θα έρθει και θα ...
από Maklaz
Κυρ 07 Σεπ 2025, 18:32
Jump to forum
Jump to topic

renegade έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 18:02 Δηλαδή σοβαρά τώρα, αυτός ο άνθρωπος είναι ένα από τα τρία μέλη της 5μελης επιτροπής για ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα του ΠΑΟΚ?
Ναι φίλε , αυτός είναι.
Meanwhile 1 χρόνο πρίν.

Εικόνα
από Maklaz
Κυρ 07 Σεπ 2025, 20:08
Jump to forum
Jump to topic

Ενημέρωση από ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι σήμερα, 7 Σεπτεμβρίου, εστάλη προς τους εκπροσώπους του κ. Μυστακίδη το έγγραφο εμπιστευτικότητας, προκειμένου να ελεγχθεί και από την πλευρά τους. Αναμένεται η υπογραφή του και η αποστολή προς την ΚΑΕ ΠΑΟΚ του “letter of intent”, ώστε να ...
από Maklaz
Κυρ 07 Σεπ 2025, 20:50
Jump to forum
Jump to topic

ΥΓ Σχετικά με την ΝΔ και τον Μυστακιδη, εγώ έμαθα από κομματοσκυλο του θρυλικού ΠΑΣΟΚ ότι δεν έχει τόση βάση, κι ότι σε 3-4 δουλειές η κυβέρνηση έκοψε τον Μυστακιδη μια από αυτές χωρίς να ξέρω περισσότερα ήταν η ΛΑΡΚΟ.

Πάνω σε αυτό επέτρεψε μου να έχω διαφορετική πληροφόρηση (όχι από ...
από Maklaz
Κυρ 07 Σεπ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Έχει τούρκικα κεφαλαια μέσα η κοινοπραξία του Τέλη-Ντρέιφους-Blackrock που θέλει το λιμάνι εννοείτε.

Τοτε τι μας λενε οι γεωπολιτικες αναλυσεις; Δηλαδη δεν τους αρεσει το λιμανι (και τα υπολοιπα που εκδηλωσε ενδιαφερον) να ανοικει στον Ελληνα Σαββιδη με δεσμους στην Ρωσια επειδη ειναι υποδομη ...
από Maklaz
Δευ 08 Σεπ 2025, 09:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Για το βοθρόπολις και τον Πανάκα η τακτική ήταν για ακόμα μια φορά ίδια, να πάρουν και αυτοί από την πίτα.

Την ίδια στιγμή που σχεδόν όλοι είχαν πληροφορίες για τον Ζαφείρη, αυτοί είχαν Πετρωτό - Ζαΐρη , αυτός που είχε τις καλύτερες πληροφορίες εκεί μέσα ήταν ο Κουλιανος, όπου και αυτές τις έδινε ...
από Maklaz
Δευ 08 Σεπ 2025, 11:16
Jump to forum
Jump to topic

@Maklaz εντυπωσιακό το αλητικο στυλ του γκροκ, πιθανότατα εύστοχη η ανάλυση, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε επί προσωπικού επιθετικές αναλύσεις για άτομο που δεν είναι εδώ να υπερασπιστεί τον εαυτό του

Αν δεν καταλαβαίνουν οι ίδιοι ότι με τον ρόλο που ανέλαβαν άτυπα εκπροσωπούν τον ΑΣ και πρέπει ...
από Maklaz
Δευ 08 Σεπ 2025, 15:19
Jump to forum
Jump to topic

Τοποθέτηση από τον Δημήτρη Καλπάκη

ΠΡΟΣ τον κόσμο του μπάσκετ του ΠΑΟΚ και ερασιτέχνη
Η Ιστορία των μέτοχων ΚΑΕ ΠΑΟΚ αρχίζει το 2008-9 περίπου όταν η ομάδα μας μπήκε μέσα από την διοίκηση Πανελουδη και παρέδωσε τις μετοχές στον ΑΣ ΠΑΟΚ
Αυτός στην συνέχεια τις μεταβίβασε σε δέκα θεματοφυλακές με ...
από Maklaz
Δευ 08 Σεπ 2025, 17:27
Jump to forum
Jump to topic

Για να ξεκαθαρισω λιγο την θεση μου...
Τον Καλπακη δεν τον ξερω...η αληθεια ειναι πρωτη φορα τον ακουω...
Ειπε καποια πραγματα...για καποιους καλα...για καποιους οχι...
Αυτο θα το κρινουμε στην πορεια...
Δεν χρειαζονται ειτε ''επιθεσεις''...ειτε ''αποθεωσεις''.. αναλογος το τι αποψη εχει ο καθενας ...
από Maklaz
Δευ 08 Σεπ 2025, 17:42
Jump to forum
Jump to topic

Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τι λάθος έχει κάνει ο Χατζόπουλος

Βγηκε ένα συμπέρασμα ότι εσκεμμένα καθυστερεί την πώληση κάτι που δεν στηρίζεται απολύτως πουθενά, σε κανένα δημοσίως γνωστό συμβάν

Ε καλά δεν ξέρεις; Το να συντάξεις ένα άρτιο nda στο οποίο θα είσαι καλυμμένος από τέτοιου είδους ...